Jika berminat boleh email normj1001@hotmail.com (lowercase)

Entry 2 Kemenangan dalam 1 :)

Penutup January 2011 dengan hati yang ceria dan berbunga riang.. :)
Baru je MJ post pasal menang topup RM3, dan tak sangka ada rezeki menang lg, Alhamdulillah tuah masih berpihak buat MJ nie..


Kemenangan ke-8 di bulan Jan nie, MJ dapat hadiah saguhati dari Peraduan Teka Jumlah Duit walaupun tekaan tak tepat tapi tuan belog bermurah hati bg hadiah juga.. Hadiahnya ialah


Iklan banner bersaiz 160x80 px selama sebulan - banner anda perlu sediakan, iklan bertempat di sidebar blog






Tahniah juga buat pemenang bertuah yg lain, ramai jugak kenalan MJ yg menang nie, Cik Puan Hady, Miza, Tiefazatie, Cute Mum dan Nana.. Thniah ye..





Dan kemenangan ke-9 ialah keronsang Sabah dari Lieroseqiemie





MJ punya yg no 4 tu ye..heheehee
My feberet kaler tu.. 






Dan nie senarai pemenang, korang terjah je link penganjur ye, mana tau ada rezeki korang gak.. :)
Tahniah pada semua pemenang.. 



Harap di bulan 2 rezeki juga berpihak buat MJ.. Aamiinn..


Siapakah Pemenang 3rd GA MJ??

1st of all, terima kasih yang tak terhingga buat semua yang sudi join GA tak seberapa dari MJ.. MJ sedar hadiah yang ditawarkan biasa2 saja, tapi tujuan GA nie adalah untuk memeriahkan CGL di alam maya nie dan menambahkan kenalan..




Terima kasih sesangat pada semua tau, walau nilai hadiah adalah kecil, tp disebabkan kesudian korang join buat MJ rasa terharu tau,
Seramai 42 orang yg sudi join..
List nama anda adalah seperti di sidebar..
Korang leh renung dan tenung nombor2 bertuah tu ye... :)

Pemenang akan dipilih menggunakan bantuan random.org ye..


p/s : MJ dah konpius Due Date antara Contest dan GA..huhuu.. Maafkan MJ ya..BTW, today is 31st, makanya kedua-dua Contest dan GA MJ telah ditutup secara rasminya.. (Maaf atas kekhilafan sebelum ni)


** Keputusan GA akan diumumkan pada esok pagi (01.02.2011) entry autopublish ye...
    Senarai pemenang dah berada di tangan, cuma tunggu nak publih je.. hehee**




Yeay!! Dapat topup RM3.00

Alhamdulillah, mengena jugak nama MJ setelah agak lama tak bertuah.. heheee, sedey tu idak ler, kan tujuan join sekadar nak memeriahkan CGL anjuran rakan blogger..
So dah set di minda tak menang pun takpe (walau dalam hati nak gak menang kan..hehee) yg penting hati seronok dan enjoy..

MJ menang Contest RM 3 untuk 10 pemenang dan MJ antara 10 orang iaitu di nombor 8.. :)
Selain dapat topup, link MJ akan berada di sidebar beliau selama sebulan.. bessttnyer.. :)

Korang leh chek jugak nama pemenang bertuah yg lain di

 >>> SINI<<<





Ini kemenangan ke-7 di bulan January 2011..heheee..
Okla kan dari takde..hehee..








Ini kemenangan ke-7 di bulan January 2011..heheee..
Okla kan dari takde..hehee..

Iklan Valentine dari Penaja (HeartBeat.my)

Masa berblogwalking td, MJ nampak entry dari Mama Zharfan pasal iklan Heartbeat sekarang nie iaitu mengenai sambutan Valentine Days..

Kita sebagai orang Islam dilarang sama sekali menyambutnya dan tak sangka rupa-rupanya dalam diam kita tak sedar @ tak nampak pasal hal nie dan juga secara tak sengaja telah menampal iklan mengenai Valentine's di blog masing2.. huhuu..



Masing2 menampal iklan bukan niat nak sambut kan, termasuklah MJ juga tp tujuan kita adalah sebagai salah satu pendapatan tambahan.. Dan sama2lah kita untuk sementara waktu membuang @ tidak meletakkan iklan Valentine's sehinggalah pihak HeartBeat menjelaskan duduk perkara sebenar @ meletakkan iklan lain sebagai alternatif.


Kalau korang nak maklumat lebih jelas mengenai hal nie bolehlah terjah blog Ustaz Love sebab beliau ada menceritakan pasal hal nie..

>>>>>>>>> SINI<<<<<<<<<<<


Mulai malam nie, iklan HB MJ Hide sementara waktu sehingga ada tindakan susulan dari HB.. Ayuh kita sebagai rakan blogger sama-samalah berusaha untuk sama-sama membantu dan menyedarkan mengenai hal ini..




My 1st Contest Launch

Sticky Post until 31.01.2011
Pls scroll down 4 new entry.. TQ



Salam semua...

MJ disini nak umumkan yang blog MJ - Maira in CGL ada anjurkan contest tau...
Kalau nak join, sudi2kan lah jengah ye..



 
~ Contest yang bernama 'Saatku MilikMu Contest' sempena ulangtahun perkahwinan kami yang pertama pada 10 Januari 2011 ini..


~ Contest bermula pada 01.01.2011 dan tamat pada 31.01.2011 (11.59pm)


~ Hadiah Wang Tunai ditawarkan.

~ Nak tengok syarat selanjutnya meh la klik SINI 


TQ







Koleksi Hadiah yang diterima..


Jangan ada yang tak suka ye, entry nie adalah nak menunjuk selain kenangan sepanjang join Contest @ GA @ Lucky Draw..
Setakat nie, tak pernah menang contest lg..heheee, almklumlah cheq nie tak berapa pandai nak posing segala.. :)

Pehtu kalau ada contest yg kena bercerita plak, adoila lg cheq lomah ai..Bab nak mencipta karangan kena belajaq lagi kot..heeehee.

Ok, berbalik pd tajuk, bawah ni hadiah yg diterima join GA dari Sis Aanie yg bernama cuti2 sekolah GA. Hadiah telah selamat diterima so ambil kesempatan posing dulu... hehee..

 


 
Hadiah diterima di opis, muka lega sebab Audit ISO dah selesai..
Alhamdulillah no NCR...






Terima kasih ye Sis, keychain yg sangat cantik dan juga kad hasil tangan yg sangat kreatif...
Nie pandangan dari bahagian depan ye..





Dan nie kad di bahagian dalam beserta keychain belakang...






Tadaaa... terus gantung di opis tau...
Dan nielah sebahagian keychain dan FM yg telah diterima...
Tp bukan dari CGL tau..heee,
pemberian dari rakan2 opis..






Koleksi FM selama join CGL dalam 2bulan, aktif join CGL bulan 1 2011..






Dan nie setakat bulan 1 yg menang..


Kalau korang nak tgk lagi hadiah2 diterima dari join GA leh ar terjah blog CGL, MJ dah letakkan disidebar, sbg kenangan dan batu loncatan untuk lebih bersemangat join CGL nieh..
>>>>> SINI<<<<<<




Jom sama2 klik HB... mmmuaaahhhh.... :)





Makan Pizza hasil dari menang GA

1st nak ucap terima kasih pada Sis Nana, sebab menawarkan kupon Domino's melalui GA yang dianjurkan, dan dari GA tu lah MJ dan hubby dapat makan Domino's Pizza.. :)


Seyesli itu adalah pertama kalinya kami makan Domino's, rupanya sedap jugak ye Pizza ni, lembut je roti tu.. Konpom pasni akan beli lg...
Kami oder thru Delivery, diorang antaq lambat dalam 10minit kot, tup2 dapat lg beberapa kupon free..hehee, rezeki tuh... 





Nilah kupon yg dimenangi, 
dengan bayaran sebanyak RM 30.00 (jimat RM11.60) kami makan sampai kenyang..hehee






Nielah Pizza apa Chicken ntah flavour, dah tak ingat, main setuju je apa CS tu cakap..hahaa..
Mklumla 1st time, tak tau mana sedap mana kureng...heheee
Tp ok gak sedap...





Dihidangkan bersama Chicken Wing BBQ..
Memang seeedaaappp...






Tak rugi kalau korang nak mencuba Domino's Pizza nie tau..
Gerenti sedap...



  Jom klik Heartbeat MJ... then inform tau, konpom akan klik u oll balik...





3rd GA-Saya Mahu Foot Detox Patch dari MJ

-Sticky Post-
New Entry Scroll Down ya.. TQ 


Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, MJ dengan ini mengumumkan untuk membuat GA kali ketiga buat anda semua.. Sempena dengan ulangtahun pertama perkahwinan kami pada 10.01.2011, MJ bermurah hati nak bagi hadiah buat anda semua..heehee

Contest MJ sedang berlangsung sekarang ni iaitu Contest Saatku Milikmu (pada yg dah berumahtangga, nk imbau kembali memori indah dialu-alukan join ye..), dan pada yang bujang jangan risau, meh join GA nie ye.. :) Manakala yg dah join contest MJ masih boleh join GA nie jugak.

Alhamdulillah, bulan nie bulan rezeki MJ kot, so nak kongsi ngan anda semua..





Syarat-syaratnya, mudah je ye..
a) Kalau sudi followlah blog CELOTEH MJ dan MAIRA IN CGL
b) Mestilah Warganegara Malaysia (sebab senang nak pos hadiah)
c) Buat entry ringkas bertajuk ' 3rd GA~Saya Mahu Foot Detox Patch dari MJ' tempekkan banner di atas ni ke dalam entry anda dan pastikan di link ke entry ini ye. (tak perlu letak di sidebar-kalau nak letak pun boleh, terpulang)
d) GA tamat pada 28.01.2011 (12.00am)
e) Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah.
f) Dah siap, sila tinggalkan entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini.



Hadiahnya seperti di atas ~ 4 orang akan menerima sepasang foot detox patch nie ye.




p/s : kepada pemenang2 2nd GA MJ yg lalu, kalau anda masih belum menerima hadiah, sila maklumkan kepada MJ ye, risau takut hadiah tak sampai sebab MJ hanya guna perkhidmatan pos biasa saja.. TQ





Menu Makanan Ringan, korang suka tak??

Hai korang.... Dah makan belom?? hehee..
Actually tak tau nak watpe, so ingat saja nak tunjuk menu petang MJ kat opis sebelum cuti esok..


Korang suka tak makan macam pic bawah nie??
MJ paling suka roti jagung, dan kena brand Delicia from Gardenia, yg lain tak berapa layan, dulu sangat suka roti coklat then skrg lebih kepada perasa jagung.




Biskut Coklat nie paling sedap pada MJ, especially bila makan selepas keluar dari peti ais,
Coklat Nips baru je try2, and rasanya not bad..







Dan korang tengokla isi dalam Nips tu..
Alahai boleh kira je, maklumla RM 0.30 je padan la pun..
Tak sampai 5min dah clear semua MJ makan..
Mula2 kulum je coklat tu, pehtu mula ar gigit2..
Mau tak cepat abis dimakan..hehee





Hanya 10 biji je...

Apapun tetap sedap




p/s : Kepada semua peserta Contest Saatku Milikmu Contest berakhir tepat jam 12.00am hari nie ye (28.01.2011).. Selepas tarikh tersebut tidak akan diterima ye..
Sila rujuk penyertaan anda di sidebar >>>>>>>> SINI





Hasil dari HeartBeat selama 2minggu

Entry nie adalah bertujuan sebagai kenangan di masa depan ye..
Setelah dunia blog dikejutkan dengan kehadiran HeartBeat (padahal dah lama pun, cuma MJ je yg baru tau..) MJ pun mencuba-cuba letakkan iklan HB nie di blog dan sekarang nie dah menampakkan hasil..


Ye MJ tau memang hasil yg diperolehi oleh MJ tak semenggah blogger lain yg dikenali, dan ada yg dah cashout HeartBeat lebih dari sekali (Setakat yg MJ perasan, Mama Zharfan dah cashout banyak kali, Cute Mum pun dah leh cashout, Miza Yusof pun sama, dan yg terbaru blog Anje aka Mama Balqis pun dah cecah RM 50++). MJ sekadar menyebut beberapa nama blogger ye, kepada yg lain, usah tersinggung mahupun berkecil hati ye...
Ini semua buat pembakar semangat untuk MJ agar meneruskan usaha dengan lebih berkesan dan efisien..heheee (InsyaAllah suatu ari nanti MJ pun akan capai seperti apa yg kawan2 lain telah capai kan..



Oklah, meh kita tengok dulu report sepanjang MJ berdaftar pada 15.01.2011







Dan nie plak hasil yg diperolehi setakat keahlian dan juga klik2 dari kengkawan semua..
TQ alll... mmuaaahhhh




Hasilnya = RM 13.90..
Moga akan terus bertambah dengan bantuan dan sokongan dari anda semua ye.. :)





Jom klik HB MJ nie ye....
U Klik I, I Klik U ok..heheee



Terimalah Kekurangan Suami Seadanya

MJ nak syer artikel yang diterima dengan korang semua selain sebagai panduan untuk diri MJ jugak..
Sama2 lah kita renungkan kisah nie ye.. Entry agak panjang, kalau sudi bacalah, bukan pe, ia amat baik untuk semua especially sebagai isteri.


Seorang isteri mengadu begini kepada seorang Ustazah,



" Suami saya bukanlah seperti yg saya gambarkan sewaktu belum berkahwin. Dia amat berbeza daripada penampilannya dahulu. Sekarang dia bukan sahaja gagal membahagiakan saya malah sering menjadikan saya kesal mempersuamikannya. Ingin sekali saya meninggalkannya, tapi tak berupaya kerana memikirkan anak2 dan masa depan saya sendiri, walaupun ada lelaki yang sedia mengambil saya di luar sana . Saya seperti terperangkap oleh kedunguan masa lalu. Kekal bersamanya bererti saya selamanyalah tidak akan berasa bahagia. Apa yang boleh saya lakukan sekarang?


Lalu saya bertanya,



Skrg puan nak yang mana? Kekal bersamanya atau mengikut lelaki lain? Maksud saya mana yang lebih berat? Kalau awak tanyakan yang mana lebih berat, tentulah bersamanya lebih berat. Kalau begitu, mengapa tidak pejamkan mata, bayangkan yang indah2, anggaplah dia satu2nya lelaki yang ada di dunia ini dan binalah kebahagiaan bersama. Isteri itu seperti terkejut dgn saranan saya.

 Barangkali dia mengharapkan satu cadangan yang lebih memihak kepada gelojak hatinya untuk memilih lelaki lain, berdasarkan kebahagiaan yang sudah gagal dikecapinya sekarang.



 Lalu saya perjelaskan,


Kalaulah kebahagiaan yang menjadi persoalan, belum tentu pilihan seterusnya akan menjaminkan kebahagiaan. Barangkali bersama lelaki kedua masalah lebih menimpa. Kalau nanti perkahwinan kedua itu juga gagal memberikan kebahagiaan, apakah anda akan berkahwin buat kali ketiga? Jika tak bahagia juga, anda akan berkahwin pula buat kali keempat? Kemudian kelima, keenam ? Sampai bila?

Hidup bukankah untuk dinikmati? Usia bukanlah lama untuk dipersiakan dengan hal-hal yang tidak sepatutnya. Siapapun dia, dia adalah lelaki yang bergelar `SUAMI'. Kebahagiaan adalah satu istilah yang telah terbentuk. Tinggal bagaimana kita mendefinasikan kebahagiaan itu sahaja yang menyebabkan sesetengah drpd kita gagal berasa bahagia.


Alangkah ruginya kalau hidup yang singkat ini kita gagal mendapat bahagia. Semata2 kerana menyangka kebahagiaan itu akan dinikmati jika bersama orang sekian-sekian. Semata-mata kerana menyangka Si Dia boleh memberi bahagia yang diimpi-impikan. Kalau meleset bagaimana? Kalau kebahagiaan yang diidam-idamkan itu tidak diperoleh sdgkan kebahagiaan yang sedia ada ini telah ditinggalkan, bagaimana?







Setelah anda diijabkabulkan, satu perjanjian telah dibentuk. Anda telah merelakan diri anda bergelar ISTERI dan rela memanggil org berkenaan yang tiada langsung pertalian dengan anda sebelumnya sebagai suami. Anda merelakan segalanya kepada dia dan demikian dia terhadap anda. Setelah diikat dengan tali perkahwinan, mengapa tidak pejamkan mata dan anggaplah dia pasangan yang terbaik. Dia mmg dijadikan buat anda. Dia adalah segala-galanya. Bentuklah kebahagiaan bersamanya





JANGAN mimpi-mimpikan lagi org lain selain dia.

JANGAN angan-angankan perkara yang bukan-bukan.
INGAT!!!!.. Anda dijadikan dari tulang rusuk dia.. Relakan diri anda untuk bertolak ansur dlm beberapa hal untuk mencari kesukaan dan kebencian bersama. Relakan membina bahagia dan dialah orangnya.




Selagi mana SUAMI anda itu masih menjalankan tanggungjawabnya, maksud saya dia masih ingat rumah, ingat anak-anak dan ingat untuk mencari rezeki, dia masih seorang lelaki yang boleh diharapkan. Apatahlagi jika dia seorang yang tidak meninggalkan ibadah-ibadah fardu, kekurangan-kekurang an yang ada pada dirinya hanyalah sekadar kekurangan untuk membenarkan kata-kata "NO MAN IS PERFECT".








**Sayangilah dengan sepenuh hati seorang Insan yang bergelar SUAMI yang telah diciptakan oleh Allah untuk kita sebagai seorang ISTERI..** Hargailah pengorbanan yang dicurahkan dan kenangilah zaman indah lalu yang telah ditempuhi.. Harap bertemu di Syurga nanti Suami masing2 ye..



Dah baca?? Jom klik HB MJ ya.. Then inform me I will click u also.. :)







Followers Maira in CGL cecah 100.. Thanks allz...

1st nak ucapkan terima kasih buat semua yang sudi follow blog picisan MJ nie..
Tujuan asal penubuhan blog CGL nie hanyalah sebagai 1 cabang untuk MJ join Contest @ GiveAway @ Lucky Draw yang telah dianjurkan oleh rakan2 blogger..
Menang @ kalah perkara kedua, tapi yang penting MJ dapat menambah rakan kenalan yang sama2 berkongsi minat yg sama especially dalam aktiviti CGL nieh.. :)




Hampir genap sebulan penubuhan blog CGL nie, blog ini telah berjaya mengumpul rakan followers yang kini telah mencecah 100orang.. Terharu sangat, tak sangka ada yg sudi, adakah sebab contest dan GA MJ yang sedang berlangsung tika nie yang mendorong menaikkan followers MJ..?? Tak kisahlah, tapi apapun MJ suka sangat tau..


Terima kasih sekali lagi buat semua yang sudi jadi followers blog CGL..
dan terima kasih juga buat semua yg sudi join contest dan GA yang tak seberapa MJ ye.. (Senarai peserta sila rujuk sidebar ye.. Kalau ada tertinggal tolong inform cepat2 ye sebab dah nak due date)
InsyaAllah result akan diumumkan pada ari sabtu dan ahad nie ye..



 Dah baca, tolong klik HeartBeat plak ye..hehee






Menunggu Barangan dari HeartBeat :)

Korang penah oder tak barang2 dari HeartBeat??
MJ dah terpikat ngan barangan yang dijual, dah terdetik nak buat 1 sebagai kenangan dan ingatan buat kami berdua.
Sempena bulan 1 2011 nie genap setahun perkahwinan MJ dan suami, so HeartBeat telah buat hati MJ cair dan tergoda dengan barangan tersebut..

Draft telahpun dihantar, bayaran pun dah buat, tak sabar sangat nak tengok hasilnya... :)
Memang cepat pihak HeartBeat proses oder MJ nie.
Hope nie akan jadi kejutan hadiah buat encik Suami,
dia tak tau MJ oder barang nie, konon nak wat surprise :)
dan MJ yakin dia tak baca entry nie, sebab kebelakangan nie en Suami agak sibuk dan tak sempat blogging punya..hehee.. Korang pun kena rahsiakan jugak tau, sampailah hadiah tu siap ye.. :)

Korang nak tengok draft tu tak..?? Heheee...
Harap2 minggu nie leh la dapat..



Nie draft yg diberi, nak tengok hasilnya, sama2 lah kita tunggu ye...



Pada yang belum daftar HeartBeat lagi, ayuh cepat join, selain dapat menambah pendapatan sampingan, kita boleh membeli belah jugak... Dah ramai yang income bertambah, MJ pun sama, tp lambat lg la nak leh cashout..hehee, tp tak mustahil kan akan tiba masa MJ jugak, dan begitu juga anda semua..


Pada yg belum daftar, klik je banner bawah nie ye... Tak faham leh refer MJ @ blogger lain ye..





Majlis Persandingan Zaquan Adha dan Ayu Raudhah

Pengantin yang sama cantik sama padan, sana sini orang bercerita pasal perkahwinan antara pemain bola sepak negara Zaquan Adha dan pelakon cantik yang popular Ayu Raudhah. Memang mereka pasangan yang sangat secocok, moga ikatan bahagia yang dibina akan terus berkekaklan...

So MJ pun nak syer ngan korang perkahwinan mereka nie yang memang super meletup.. :)
Pelamin yg cantiin, pengantin pun berseri, nampak kebahagiaan terpancar di wajah mereka..
Anak monyet kesayangan Ayu Raudhah pun turut sama dihias tau..
Memang tersangat comel..

Gambar diambil dari Beutiful NARA 





Sorang encem sorang santek... :)









Pelamin yang sangat cantik


















 Selamat Pengantin Baru Zzaquan dan Ayu, moga bahagia ke akhir usia..



MJ dah berkenan ngan corak ukiran inai Ayu masa majlis pernikahannya, dan pasti MJ akan wat corak yg sama juga...




Dah tengok, jomla klik HeartBeat MJ nie ye.. TQ :)




Labels

Celoteh MJ (132) layan (122) terima kasih (116) GiveAway (95) Join Contest (74) cantik (68) hadiah (65) Menang GA (63) Makan Sedap (61) dunia artis (58) nuffnang (53) pemenang (49) Hari Raya Puasa (44) BE nuffnang (42) happy (42) Resepi (41) Pengumuman (37) Wordless Wednesday (36) Firas (34) contest (32) Produk Shaklee (31) suami isteri (30) Denaihati (29) on9 visitor (28) Pusat Pelancongan (27) keputusan GA (26) promosi hebat (25) Fesyen (23) USM Penang (22) kenduri kawen (22) sedap (22) Pulau Pinang (21) sedih (21) jalan-jalan (20) rumah tangga (20) senarai peserta (20) Islam Agamaku (19) Nikah Kawen (19) nasihat (19) pesakit (18) Pegangan (17) Fridge Magnet (16) ME Nuffnang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Followers (15) Ilhan (15) churpchurp (15) islam (15) sihat (15) teka-teki (15) Celebrate Birthday (14) PJJ di USM Penang (14) aiskrim kek (14) lucu (14) tips (14) Hadiah Contest 2013 (13) pengalaman (13) Nikon D90 (12) Portable Power Bank (12) aksi terlampau (12) petua (12) Avon (11) Bercuti di Cameron Highland (11) CPUV Earning (11) CPUV Nuffnang (11) Cameron Highland BEST (11) Family Day (11) Hadiah Wang Tunai (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) blogger Kuala Lumpur (11) kisah tauladan (11) kuih raya (11) my birthday (11) heartbeat (10) kupon (10) top komen (10) tutorial (10) Anniversary (9) Birthday Suami (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) Pulau Langkawi (9) dalam negara (9) kamera (9) sale (9) video (9) Blogger Utara (8) Kelantan (8) Kenangan MJ di tahun 2011 (8) Kenduri (8) Pizza Hut Promotion (8) Resipi (8) kad raya (8) online (8) review blog (8) My Koleksi (7) Percutian Kami (7) Perodua Alza (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) Cuti-Cuti Malaysia (6) Dekorasi Simple by MJ (6) Hadiah Anniversary (6) Hadiah Birthday (6) Happy Anniversary (6) Jumpa Blogger (6) MJ dan Suami (6) Mak Abah ke Umrah (6) Percutian Familyku (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) juadah berbuka (6) kupon KFC (6) ovarian cysts (6) BAJET 2012 (5) Burger King (5) Cara Dekorasi Bajet (5) IQ (5) Kenangan di Tahun 2014 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) Umrah MJ 2016 (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Cheque Nuffnang (4) Homemade Burger Bakar (4) Inai Henna (4) Inai lukis (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kelebihan Ephyra (4) Kenangan MJ di tahun 2015 (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Perkahwinan Artis (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) SBPA (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) Ustaz Ahar Idrus (4) cukai kastam (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Akademi Fantasia (3) Almari MJ (3) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Ben Ashaari (3) Berita Sensasi (3) Burger Bakar (3) Burger KOMTAR (3) Cashout Nuffnang (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Diari Umrah MJ (3) Fasha Sandha dan Jejai (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) HomeMade Aiskrim (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Hukum memakai Inai Lukis (3) Irma Hasmie (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi Carlo RINO (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Mee Sotong sedap (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Oreo CheeseCake (3) Ostematrix Shaklee (3) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (3) Pengalaman Mengerjakan Umrah (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Aiskrim (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) Review Ephyra (3) SPA (3) Seminar Wordpress (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Tarikh mengundi PRU13 (3) Testimoni Ephyra (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tiket Wayang Free (3) borong.com.my (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) cara mengira cukai (3) duti import (3) keputusan Peperiksaan (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Adamson Hotel Kuala Lumpur (2) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Anne Ngasri (2) Ayam Dendeng (2) Azza Elite (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Arab KokuRyu (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Black Label Aidijuma (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Berkesan untuk Menabung (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Cheque Exabytes (2) Chicken Chop (2) Ciptaan Allah SWT (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) GUESS (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Homoseksual (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Bajet (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Irma Hasmie Mengandung (2) Jalil Coconut Shake (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenangan MJ di tahun 2012 (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Paris dari Aidijuma (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Lirik Lagu (2) Majlis Kenduri MJ (2) Makan Sedap di Pulau Pinang (2) Maksud PJJ (2) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Mega Giveaway Celoteh MJ (2) Menabung dengan Si Hijau (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Neotel Hotel Kuala Lumpur (2) Original Handbag COACH (2) PTPTN Info (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Paris Satin Aidijuma (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pengalaman HSG Test (2) Perfume (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) SX150 IS (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Side Income (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Slot Lestary TV3 (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni GLA Complex (2) Testimoni Ostematrix Shaklee (2) Testimoni Shaklee (2) Tips Menabung dengan Berkesan (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Wallet (2) White Label Aidijuma (2) angry bird (2) astro (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) berita terkini (2) ceramah (2) coklat (2) drama Melayu (2) duit malaysia (2) games (2) hobi masa lapang (2) iPhone 5 Contest (2) ilusi optik (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) zuriat (2) Adat Perkahwinan India (1) Air Gunung Berapi sedap (1) Ais Kacang Maklom (1) Aiskrim Choki Choki (1) Aiskrim Coki Coki (1) Aiskrim Pasu (1) Alamat Jalil Coconut Shake (1) Ana Rafali dan Suami (1) Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina (1) Angin dalam Badan (1) Animasi Kartun (1) Apa itu Triglycerides (1) Asam Gelugor aka Asam Keping (1) Ashraf Muslim (1) Assignment (1) Asyraf Muslin dan Wan Sakinah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Baju Pengantin Diana Amir (1) Balotelli EURO (1) Banjir Kilat di Cameron Highland (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Belajar secara Sidang Video (1) Bencana Alam (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Boikot Israel (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang BR1M online (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara mudah nak lipat baju (1) Cara ubati Denggi (1) Cendol Maklom (1) Cendol sedap (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cover Samsung USAMS (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) De Pauh Garden (1) Dejavu di Kinabalu (1) Diana Amir dan Suami (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Diskaun PTPTN 10% (1) Ditipu dengan Western Union (1) Dividen dan Bonus ASB (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) EURO 2012 (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Emperial Horse Wallet (1) Endorscope Cyst (1) Ephyra membantu untuk Hamil (1) Ephyra meningkatkan kesuburan (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) Exabytes (1) External Hard Disk (1) Eyriqazz vs Denaihati (1) Fadilat Bulan Rejab (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Faizal Ismail (1) Gambar Fara Fauzana (1) Gambar Pelik (1) Gaviscon Advance (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Haiwan Pelik (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Bertafakur (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ibadah Korban Online (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Iniesta EURO (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) JAKIM (1) Jadual Konsert Mania (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake Bandar Perda (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Juara bola sepak EURO (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) KBC Rantau Panjang (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kasut Le Sandae Zalora (1) Katil MJ (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Kegunaan Duit Nuffnang (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kejutan di Hari Lahir (1) Kek Biskut Marie (1) Kek Coklat Sedap (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Bulan Rejab (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kementerian Kesihatan (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Kenangan di tahun 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Nestle Bliss (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Wallet MJ (1) Konsert Mania (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Letgo Item (1) Letgo Wardrobe (1) Lisa Surihani (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masakan Pasta (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Mayang Mengurai (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Misteri Villa Nabila (1) Muat Turun Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nabi Adam a.s (1) Nan Cheese Meleleh (1) Nasi Arab Al-Bayt (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo Cheese Cake Gebu (1) Oreo Cheese Cake Strawberry tanpa gelatin (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Pasar Besar Siti Khadijah (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pathlab Penang (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2012 (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Peluang Kerjaya (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume Burberry (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Pernikahan Anne Ngasri (1) Pernikahan Artis Malaysia (1) Perodua Bezza (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Affiliate AssignJobs (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) Qi Razali dan Nelydia Senrose (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Rebat Bil Elektrik (1) Red Label Aidijuma (1) Rempah Nasi Arab (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Kek Sedap (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sotong Kangkung (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Review Hotel (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) Route 69 Taman Robina (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saloma Bistro Kuala Lumpur (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Segmen Eyriqazz (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Semanis Kurma TV9 (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Sepanyol vs Itali (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Set Senggugut (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Sijil HALAL (1) Simply Siti (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Sooft Book Washable for children (1) Sotong Kangkung (1) Stokin Kaki Scholl (1) Stokin Scholl Sleeping (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Surprise Birthday (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tanda menghidapi Cyst (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Telefilem KHILAF TV1 (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tepung Magik (1) Testimoni B-Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni Zalora (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tips Rumah Tangga (1) Tips buat suami isteri (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Twitter (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Vibrance Kegel Device (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Watie Elite (1) Western Union Selamat (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Yusry KRU (1) Zalora Malaysia (1) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) boikot mc donald (1) bomoh VIP penipu (1) buku denaihati (1) car loan (1) e-Qurban Kemboja (1) free sample (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca (1) mesir (1) movie (1) negara yang bertanding dalam EURO (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) pray for gaza (1) rempah sauna (1) rusuhan (1) santai (1) seksi (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1)