Jika berminat boleh email normj1001@hotmail.com (lowercase)

MJ menang GA dari Mama Kyra

Alhamdulillah rezeki di hari Isnin, Isnin yang maleh dimulakan dengan kemenangan GA yang membuatkan MJ ceria dan bersemangat kembali untuk membuat kerja.. :)

Dashboard pun dah pulih, tp sat2 je, kadang dia lesap kadang dia muncul.. Masa dia muncul dapat gak tengok entry terbaru kengkawan dan yang penting dapat tengok result mana2 GA..hehee..

Ok, nielah GA yang MJ menang, thanks to adik comel Kyra yang tolong cabut nama akak ye...
Seramai 15 orang pemenang bertuah telah dipilih untuk memenangi hadiah yang best :)


Tahniah jugak pada kak Atie yang menang...
Dan tahniah pada semua pemenang yang lain :)
Oh ya tak lupa tahniah juga pada Mama Zharfan :)



Puan Penganjur suruh cepat2 pilih hadiah yang berkenan
dan MJ apa lg terus la e-mel :)
MJ pilih cute lady bird.. :)
Nielah hadiah yang bakal kami berlima menangi ye :)




Comel kan semua hadiah nie.... :)


Untuk result penuh, sila klik SINI



p/s : Kepada pemenang Contest Saatku Milikmu, Hadiah korang akan diposkan pada minggu nie ye :)


Jangan lupa klik my HeartBeat ya :)

Jungong Slimming Patch dari Suffah Beuty Shop

assalamualaikum....

Korang ingat lagi tak MJ menang tempat pertama dari GA #3 Suffah Beuty Shop, hadiahnye ialah Jungong Slimming Patch KSM Paris (bernilai rm70). Hadiah dah selamat terima dan MJ tanpa melengahkan masa, malam tu jugak nk try guna Slimming Patch nie :)


Nie 1st time nak guna slimming patch, selalu guna detox patch je, ada keinginan gak nak beli 1 ari nanti dan tak sangka ada rezeki menang.. Tima kasih ye kak bg MJ adiah nie.. Suka tau.. :)




Korang plak penah guna tak??
Jom ar syer apa rasa lepas pakai slimming patch nie..





Perkara wajib, bergambar dulu bersama hadiah yang dah terima ;)
Pandangan depan...
Packaging yang cantik..
Memang menjaga kualiti :)



 MJ ingat belakang nie ada la cara penggunaan sebab tak penah guna kan..

Tp tak ado, so pandai2 sendiri jela..heheh


Ok inilah patch nye.. sangat sejuk bila pegang wokeh,
siap ada jelly (lembik2 tu)
1st tempat letak ialah di paha..hahahaa, nk bg kurus situ dulu :)

Masa pakai tu, Fuhhhh!! best giler... Sejuk je..
Terasa nyaman sangat..:)
Dah 5minit, baru terasa kehangatan tue..
Kaw kaw panas dia, tp rasa selesa gak cuma kenyamanan tu hilang.. ;)
Tp alhamdulillah nyenyak tidurnya :)

Pagi tu bangun, bukak patch konon nk tengok ada hitam tak..hahaha..
Mana tau sama cam foot detox patch tu...
Tp nan hado.. Kira herba dia tu untuk menguruskan je kot :)

Kalau korang yg penah pakai gitau MJ kat sini ye..
Nak gak tau apa kesan, ada perubahan tak..:)
Oklah, nanti kita sambung lg k.. :)
 



Jom klik HB MJ ye :)

Aktiviti Hari Minggu - Proses Kekabu

Korang penah tengok pokok kekabu tak?? Ala kekabu yang orang selalu buat bantal tu, kalau kat kampung mesti femes, tp sekarang nie bantal kekabu orang jarang pakai dah, semua guna span je kan :)

Bantal kekabu nie orang komplen keras la tak selesa la macam2 lagi kan...
MJ sendiri akui bantal tidoq termasuk bantal peluk dihasilkan dari span.. :)

So pulang kampung mertua baru2 nie, MJ tolong my MIL proses kekabu, banyak gak MJ tengok, jenuh kalau nak abiskan semua.. My MIL cakap selalu seminggu baru abis.. Wow!!! boleh tahan jugak, tp yela my MIL buat sorang2, bila petang ada kelapangan baru buat.. So MJ pun turut serta tumpang sekaki..:) Rupanya seronok jugak tau, agak mencabar sebab kena buang biji2 kekabu tu semua, baru ler bantal orang tidoq tak berasa biji kekabu tu.. :) 

Kitorang start dalam kul 3-4ptg camtu, buat ni leh jadi qhalit, sekejap je dah lewat petang. Tp memang best sangat, bukan senang nak ada kesempatan camni sebab my MIL cakap orang sekarang bukan mau buat kekabu nie, qhenyuh dan buang masa, tp pada MJ sangat syok (maybe jarang2 dapat buat kan, jakun sikit,hahaha) Nie kira 1st time ar wat benda nie semua :D


My MIL buat bantal kekabu nie saja suka2 sebenarnya, tapi ada gak orang kampung yang beli.. :) My MIL dah dikira usahawan nie secara tak langsung :) Korang bayangkanlah nak siapkan kekabu nie bukan senang,Seguni kekabu baru dapat 2biji bantal, Nak dapat seguni mau 2ari jugak proses, Itula kan bukan senang nak cari duit.. :)

Jom tengok kerja keras MJ nolong my MIL..hehehee.



Nie sebelum dikupas kulitnya..
Bila dah berhari2 tak diambil kekabu, akan bertebangan abes memenuhi jalan,
kalau angin plak, ntah mana2 je dibawanya..
So bila dah diambil dari pokok, kena cepat2 perisi, kang jenuh bersin kita nie..hehehee:)





Ok dah mula nak koyak2 tu:)




Koyak lagi, londeh tengok isi putih gebu...
hahaha:) kekabu memang putih ye :D









tadaaa... nilah keseluruhan isi dalam..
Macam buah anggur, setiap tu selak je ada biji, asal selak je jumpa biji..
Biji kecik kaler hitam, macam tahi kambing,
MJ siap cakap kat my MIL, tu leh buat baja tu..hahaha (saja la buat lawak petang sikit)





Ok siap.. tengokler dah banyak mana MJ buat, tak campur ngan my MIL punya k... :)
Semua tu 1 beg plastik merah pun tak sampai... :)
Hilang rasa penat sebab MJ happy buat keje nie :D




Korang plak, penah buat kekabu nie tak.. Sowilah MJ nie baru pertama kali, 
so jakun terlebih..hahhaahaa :)






Jangan lupa klik sekali ye :)

Cucur Jagung simple dan mudah

Semalam menu kami senang dan mudah, jagung masih elok dalam peti ais, terus terlintas nak buat cucur jagung, lagipun dah lama tak makan :) MJ memang suka sangat cucur jagung ditambah dengan udang plak.. Fuhhh lagi la rasa makan tak cukup sepinggan... Hahahaaa bukan tamak tp lupa diri..

Cucur nie mudah dan simple, sesapa pun leh buat kan.. MJ saja je sambil buat sambil tgkap gmbaq, my hubby dok teguq tak abis2 asyik bergambaq je.. :) Kalau bukan tuan yg posing, makanan pun nak sama naik :) Hehee sebenarnya saja je suka2.. :)

















 Semua bahan nie diadun ikut sesedap rasa je.. :)
Mudah dan senang..





Maaf imej agak kekaburan, bukan pe dah tak sabaq nak makan..hehehee


Kalau nak bg cucur kita tetap rangup walau dah sejuk, ada 1 rahsia tau...
Rahsianya kena bancuh dengan air sejuk dan sebiji telur..
Tak percaya cubalah.. :)


Kepada Peserta Top 16 Contest Saatku Milikmu..

Dalam blog CGL MJ, dah diumumkan 3 pemenang UTAMA yang bakal menerima wang tunai, dan 3 pemenang SAGUHATI yang akan menerima hadiah Fridge Deodorant seperti gambar di bawah..




Sehinggalah saat entry ini ditulis, HANYA 2 Pemenang UTAMA melaporkan diri, cuma tinggal seorang je lg belum bg nombor akaun.. :)
Kepada Mama Zharfan dan Wan Nurul Hezrina, wang anda akan dimasukkan pada hari ISNIN 28/2/2011 :) Maaf sebab lambat ye... :D


Dan pemenang SAGUHATI pulak hanya SEORANG sahaja yang telah bagi maklumat..huhuuu, nape ye, tak perasan kot.. :)
Kesian Sue Sofian dok menunggu, begitu juga Cute Mum yang menang peserta terawal dok nantikan hadiah sampai di tangan.. :) Ingat bila semua dah bg detail, nak pos sekali harung, takut ada yg tertinggal plak kan :)


Seramai 16 peserta tersenarai dalam peringkat Suku Akhir, 6 pemenang telah dipilih, dan MJ juga berbesar hati nak bg adiah jugak kepada 10 lagi peserta, tp sehingga saat nie hanya 3 PESERTA yang dah bagi details, kepada Izzatul Iman, MZHany, dan Nini D, sabar kejap ye.. MJ dok menunggu lagi 6 Peserta (Cik Puan Hady, MJ masih menanti..hehehee)
Hadiahnye memang ler tak seberapa, tp ia sebagai penghargaan atas kesudian korang join Contest tak seberapa nie ye :)



Sapa cepat leh pilih nak kupon jimat yang mana 1 k.. :)



Ovarian Cysts - Bahaya ke tak???

Korang penah dengaq @ tau tak pasal Ovarian Cysts ( Ketumbuhan di Ovari), salah satu penyakit orang perempuan.. Dulu masa awal2 MJ berblog, ada gak citer psl nie.. :)
MJ ada gak try search tenet pasal nie, tp macam tak berapa nak faham je.. :P
Kalau ada antara korang penah alami @ ada pengalaman pasal penyakit nie, pls let me know k.. :)
Nak tau jugak bahaya ke idak.. Apa tindakan seharusnya kita buat.. Makan ubat ke @ kena operate ke.. :P




Jiran MJ ada cysts nie, pada peringkat awal dia dapat @ tau cysts ni, dia p chek then doktor cakap tak bahaya, setiap 6 bulan kena follow up chek samada cysts nie membesar @ mengecut @ sama saja..
Jadi dia takler risau, cuma setiap kali period sakitnya ya amat, abis period tak sakit dah.. Dan seperkara lagi bila dia 'bersama' dengan suami dia akan rasa sakit..




MJ tak pasti plak berapa lama dah dia kena, at last 1 tahap dia sakit tak tertahan, buat keputusan nak operate (p private Hospital).. Yg kesiannya kalau buang cysts tu saja takpe la, ini kena buang sekali benda ter'PENTING' pada seorang perempuan.. Doktor cakap tak dapat diselamatkan.. Alahai kesiannya.. :) macam kes naya plak, awal dulu dah kata tak bahaya tp skrg ke lain, my jiran menyesal tak amik tindakan awal dulu.. :(



Sebenarnya kawan baik MJ ada alami cysts nie (tp masih peringkat awal), bila p hospital chek doc cakap tak bahaya takpe ok je, tp takkan nak tunggu sampai tahap teruk baru nak ambik action kan...?? Ada sekali tu dia p hospital doc tnya beberapa soklan..


Doc : Period ok tak setiap bulan?

Pesakit : Ari 1st je sakit, lepas tu tak dah.

Doc : Ada pendarahan teruk tak, maksudnya pendarahan luar biasa yg keluar bukan masa period?

Pesakit : Takde.

Doc : Masa 'bersama' sakit tak?

Pesakit : Tak, cuma kadang2 je.

Doc : Pernah pengsan tak?

Pesakit : Tak..
Pesakit : Ada effect tak?? Maksudnya boleh mengandung tak? (Sebab kawan MJ masih belum preggy)

Doc : InsyaAllah sebab cysts nie tak kacau pun, yg tentukan Allah SWT.

Pesakit : Perlu operate tak untuk buang?

Doc : Tak perlu operate, sebab masih peringkat awal, lgpun tanda2 yg Doc bg tadi awak tak alami.. Selepas 4 bulan datang semula untuk chek ye, so Doc tak perlu bg ubat @ apa ye.




Itula serba sikit perbualan dengan doktor baru2 nie mengenai cysts, adoila memang kesian kan kat member, MJ plak citer pasal kes jiran lg la dia bertambah risau...
Ada cakap p private konpom Doc akan cepat amik action..



So MJ nak tanya korang2 semua.. Please pada yang tau pasal nie @ ada pengalaman TOLONG bagi pendapat..



Klik my HB k ..:)

MJ bakal jadi jutawann!!!!

Fuhhh!! Tajuk bikin gempak tak..????

Korang percaya tak nie??? Percaya tak??? Jangan tak percaya k sebab MJ sendiri pun macam tak leh percaya je... Apapun MJ nak uar2 kan disini yg MJ bakal jadi jutawan.. :)


Bukan jutawan rupiah tau tp jutawan pound sterling.. :)
Ada orang murah hati giler nak bg kat MJ.. Nak tau kisahnya.. Maih baca bawah nie.... :)
Baca sampai abis tau then korang leh tafsirkan sendiri k...




Baru-baru nie MJ terima 1 e-mel yg berbunyi begini....  (MJ pendekkan cerita dan buat ayat ringkas tp tak lari dengan maksud k)



Assalamualaikum... Sebelum tu saya perkenalkan diri saya Norhayati Mohamad,
untuk pengetahuan adik, kakak kini menderita sakit barah dan hanya menunngu masa dijemput Tuhan, Suami kakak dah lama meninggal dunia dan dia meninggalkan berjuta-juta wang pada kakak. Kakak sedar kakak hidup tak lama, jadi kakak nak serahkan sebahagian duit kakak kepada adik iaitu sebanyak 100,000.00 pound sterling.. Gunalah duit ini sebaiknya ye..
Kalau adik sudi, sila beritahu kakak segera untuk memudahkan dan mempercepatkan proses pindahan. Untuk pengetahuan adik kakak telah melantik peguam untuk segala urusan pindahan ini.


Lebih kurang begitulah e-mel yang MJ terima...
Korang cuba bayangkan 100,000.00 pound sterling convert to RM berapa MJ dapat????
Takke bergelar jutawan segera..hahhahaa..




Mula baca tu cuak jugak, hai betul ke nie, napela akak tu baik sangat nak bagi senang2 je duit kat orang yang tak dikenali, kalau betul la jutawan, nape tak sedekahkan je pada masjid ke surau ke rumah anak yatim ke @ mana2 badan kebajikan, dapat gak pahala... Tak bermaksud bagi kat MJ tak dapat pahala, kalau betul ikhlas takpe, ntah kang kena TIPU..... ha sapa nak jawab, takmo la den..


Pada korang di luar sana kalau dapat emel camnie, ignore jela, takder pekdah pun.. takut nyesal kemudian hari.. Konon berangan jadi jutawan last2 kita yg kayap...


Ingat Pesanan dari PDRM mesra cepat betul dan Kementerian Kesihatan Merokok Membahayakan Kesihatan.. Ehhh!! Ada kena mengena ke ngan citer MJ nie??? Heheheee...Apapun sebagai pesanan je k.. :)





Jom klik HB plak.. ) Ha duit HB kita leh gak jadi jutawan (berkat korang klik2...) tp kena simpan bertahun la..hehehe.. Klik tau, jangan lupa :)

BE baru akhirnya menjelma.. Thanks Nuffnang

Senangnya dalam hati.... Dapat BE akhirnya.. Sekarang hati gembira, boleh la menari2..hahaha..(Menyanyi dengan nada Allahyarham P.Ramlee tau :)

Akhirnya Nuffnang menghadirkan blog kecik MJ nie dengan BE setelah sekian lama menanti.. Sebulan lebih tau baru dapat BE nie, dok tengok iklan nie dok menari2 dah beberapa hari, dalam hati dok berharap ianya BE dan pagi nie chek akaun nuffnang walahey heppy giler tau :) Impianku telah menjadi kenyataan :)

Biarlah orang cakap jakun ke apa ke, yg penting hati happy gembira semula.. Thanks so much ye En Nuffnang.. Harap2 BE nie bertahan lama ye, jangan kejap je tau :) Hadirnya BE nie adalah sebagai satu semangat untuk MJ, bukan saja MJ tp korang pun kalau dapat jadi lebih bersemangat kan.. :)

Kalau korang perasan, BE nie muncul di bahagian LR... :)
Tima kasih jugak pada korang semua yang sudi singgah blog tak seberapa nie ye...


Nielah BE kedua muncul di bulan February, last BE yang dah pun ME pada January 2011

Celcom Great Sales LR ~ Wah MJ pun memang pakai line Celcom pun :)



Nie lah iklan yang sempat MJ capture td.. :)



p/s : kalau korang terlepas entry untuk Top 16 Contest Saatku Milikmu, ada hadiah tambahan untuk korang tau..
Cepat klik je http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/02/perhatian-kepada-peserta-top-16-contest.html

 Jom jana pendapatan tambahan bersama HeartBeat :)

Menang GA dan hadiah2 GA yang telah diterima..

Semua orang pasti  akan rasa happy sesangat bila nama kita diumumkan menang bagi mana2 Contest GiveAway Lucky Draw (CGL) nie kan.. Dan moment yang best pula bila adiah tu telah sampai di tangan... :)
Fuhhh!! memang rasa bahagia even hadiah tu kita mampu miliki sendiri, perasaan tu jadi berlainan sebab ianya seperti satu penghargaan untuk kita.. :)

MJ baru menang sikit berbanding rakan blogger kita yg tegar CGL yang dah menang berpuluh2 tu lg rasa lebih seronok kan..
Hari2 tunggu abg posmen mai rumah bawak surat dengan harapan untuk kita..hehehe..
MJ pun setiap kali balik keje mesti jengah postbox..hahahaa, even tak dak adiah ke apapun tp menjadi rutin wajib dah..hehehee..:)

Ok, tak nak bebel lg, saja nak tunjuk sebagai kenangan hasil menang GA selama rajin dok join CGL :)


Keputusan GA yang baru diketahui..


No 1

1st Prize dari  Suffah Beuty Shop..
Memang tak sangka leh dapat no1..hehehee, cam amek preksa plak.. :)

Hadiahnyer....
Pertama - Jungong Slimming Patch KSM Paris (bernilai rm70)


Sekarang nie GA #4 sedang berlangsung di blog beliau, cepat terjah link tu ye, mana tau rezeki korang plak dan mana tau jugak rezeki MJ lg..hehehe



No 2


MJ menang topi KD Tun Razak nie dari Corat Coret Keyphochee

Maknanya dah 2x MJ menang GA di blog akak CCK nie..
yg 1st ritu Setem Edisi Khas (semua yg join dapat)
(Hadiah belom smpai lg.. Tak sabar nak tengok..hehheee)



Terima kasih bebanyak pada kak LelaFarok sebab 2x akak inform pasal kemenangan atas nie kat MJ.. (Almaklumla Dashboard blogger hilang, so susah sikit nak dapat tau update terbaru ler..huhuu)


Dan nie plak hadiah2 yang dah pun selamat sampai ke tangan MJ.. :)



Kain pasang yang sangat cantik, my feberet kaler :)
TQ ya Sis



 

Tempat ke-3 GA Opismate GiveAway
Kopi Radix 3sachets dan lipstik
Kalau korang ada perancangan mengerjakan Umrah, trus je contact diorang.. :)



 

Dari eT....
Kreatif sungguh pembuatnyer..
Dari Tanzania tau :)



 

Dan lotion baby nie MJ tak pasti menang GA apa sebab takde nama pengirim... huhuuu
Kepada yg memberi terima kasih sesangat, kalau leh gtau MJ ye sebab nak rekod.. :)


 



Rasa sayang je nak guna sebab cantik dan kreatif :)






Semua hadiah nie diterima pada hari yang sama tau..
Teruja betul.. :)
Keronsang tu plak dari Lierose-Qiemi,
Tagline - Haruslah Keronsang Sabah Menjadi Pilihan:D




 

Menang GA dari Yans Crafty...
Cantik sangat kad yang dihasilkan... :)
Kalau korang nak oder boleh je,
trus terjah blog cik Yans nie ye :)
Macam2 ada...


 



Saguhati dari Sis Lela-Lelord, semua peserta Memorable Anniversary dapat hadiah... :)
FM dari Qatar lg... Best sangat :)


Terima kasih semua atas hadiah2 yang telah dikirimkan pada MJ..
MJ amat hargainya dan suka sangat.. :)


p/s : MJ ingat nak tukaq template ler, ada cadangan tak yang mana yg sesuai?



Jom sesama ber HeartBeat

Labels

Celoteh MJ (132) layan (122) terima kasih (116) GiveAway (95) Join Contest (74) cantik (68) hadiah (65) Menang GA (63) Makan Sedap (61) dunia artis (58) nuffnang (53) pemenang (49) Hari Raya Puasa (44) BE nuffnang (42) happy (42) Resepi (41) Pengumuman (37) Wordless Wednesday (36) Firas (34) contest (32) Produk Shaklee (31) suami isteri (30) Denaihati (29) on9 visitor (28) Pusat Pelancongan (27) keputusan GA (26) promosi hebat (25) Fesyen (23) USM Penang (22) kenduri kawen (22) sedap (22) Pulau Pinang (21) sedih (21) jalan-jalan (20) rumah tangga (20) senarai peserta (20) Islam Agamaku (19) Nikah Kawen (19) nasihat (19) pesakit (18) Pegangan (17) Fridge Magnet (16) ME Nuffnang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Followers (15) Ilhan (15) churpchurp (15) islam (15) sihat (15) teka-teki (15) Celebrate Birthday (14) PJJ di USM Penang (14) aiskrim kek (14) lucu (14) tips (14) Hadiah Contest 2013 (13) pengalaman (13) Nikon D90 (12) Portable Power Bank (12) aksi terlampau (12) petua (12) Avon (11) Bercuti di Cameron Highland (11) CPUV Earning (11) CPUV Nuffnang (11) Cameron Highland BEST (11) Family Day (11) Hadiah Wang Tunai (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) blogger Kuala Lumpur (11) kisah tauladan (11) kuih raya (11) my birthday (11) heartbeat (10) kupon (10) top komen (10) tutorial (10) Anniversary (9) Birthday Suami (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) Pulau Langkawi (9) dalam negara (9) kamera (9) sale (9) video (9) Blogger Utara (8) Kelantan (8) Kenangan MJ di tahun 2011 (8) Kenduri (8) Pizza Hut Promotion (8) Resipi (8) kad raya (8) online (8) review blog (8) My Koleksi (7) Percutian Kami (7) Perodua Alza (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) Cuti-Cuti Malaysia (6) Dekorasi Simple by MJ (6) Hadiah Anniversary (6) Hadiah Birthday (6) Happy Anniversary (6) Jumpa Blogger (6) MJ dan Suami (6) Mak Abah ke Umrah (6) Percutian Familyku (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) juadah berbuka (6) kupon KFC (6) ovarian cysts (6) BAJET 2012 (5) Burger King (5) Cara Dekorasi Bajet (5) IQ (5) Kenangan di Tahun 2014 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) Umrah MJ 2016 (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Cheque Nuffnang (4) Homemade Burger Bakar (4) Inai Henna (4) Inai lukis (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kelebihan Ephyra (4) Kenangan MJ di tahun 2015 (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Perkahwinan Artis (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) SBPA (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) Ustaz Ahar Idrus (4) cukai kastam (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Akademi Fantasia (3) Almari MJ (3) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Ben Ashaari (3) Berita Sensasi (3) Burger Bakar (3) Burger KOMTAR (3) Cashout Nuffnang (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Diari Umrah MJ (3) Fasha Sandha dan Jejai (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) HomeMade Aiskrim (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Hukum memakai Inai Lukis (3) Irma Hasmie (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi Carlo RINO (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Mee Sotong sedap (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Oreo CheeseCake (3) Ostematrix Shaklee (3) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (3) Pengalaman Mengerjakan Umrah (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Aiskrim (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) Review Ephyra (3) SPA (3) Seminar Wordpress (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Tarikh mengundi PRU13 (3) Testimoni Ephyra (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tiket Wayang Free (3) borong.com.my (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) cara mengira cukai (3) duti import (3) keputusan Peperiksaan (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Adamson Hotel Kuala Lumpur (2) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Anne Ngasri (2) Ayam Dendeng (2) Azza Elite (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Arab KokuRyu (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Black Label Aidijuma (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Berkesan untuk Menabung (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Cheque Exabytes (2) Chicken Chop (2) Ciptaan Allah SWT (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) GUESS (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Homoseksual (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Bajet (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Irma Hasmie Mengandung (2) Jalil Coconut Shake (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenangan MJ di tahun 2012 (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Paris dari Aidijuma (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Lirik Lagu (2) Majlis Kenduri MJ (2) Makan Sedap di Pulau Pinang (2) Maksud PJJ (2) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Mega Giveaway Celoteh MJ (2) Menabung dengan Si Hijau (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Neotel Hotel Kuala Lumpur (2) Original Handbag COACH (2) PTPTN Info (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Paris Satin Aidijuma (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pengalaman HSG Test (2) Perfume (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) SX150 IS (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Side Income (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Slot Lestary TV3 (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni GLA Complex (2) Testimoni Ostematrix Shaklee (2) Testimoni Shaklee (2) Tips Menabung dengan Berkesan (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Wallet (2) White Label Aidijuma (2) angry bird (2) astro (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) berita terkini (2) ceramah (2) coklat (2) drama Melayu (2) duit malaysia (2) games (2) hobi masa lapang (2) iPhone 5 Contest (2) ilusi optik (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) zuriat (2) Adat Perkahwinan India (1) Air Gunung Berapi sedap (1) Ais Kacang Maklom (1) Aiskrim Choki Choki (1) Aiskrim Coki Coki (1) Aiskrim Pasu (1) Alamat Jalil Coconut Shake (1) Ana Rafali dan Suami (1) Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina (1) Angin dalam Badan (1) Animasi Kartun (1) Apa itu Triglycerides (1) Asam Gelugor aka Asam Keping (1) Ashraf Muslim (1) Assignment (1) Asyraf Muslin dan Wan Sakinah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Baju Pengantin Diana Amir (1) Balotelli EURO (1) Banjir Kilat di Cameron Highland (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Belajar secara Sidang Video (1) Bencana Alam (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Boikot Israel (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang BR1M online (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara mudah nak lipat baju (1) Cara ubati Denggi (1) Cendol Maklom (1) Cendol sedap (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cover Samsung USAMS (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) De Pauh Garden (1) Dejavu di Kinabalu (1) Diana Amir dan Suami (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Diskaun PTPTN 10% (1) Ditipu dengan Western Union (1) Dividen dan Bonus ASB (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) EURO 2012 (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Emperial Horse Wallet (1) Endorscope Cyst (1) Ephyra membantu untuk Hamil (1) Ephyra meningkatkan kesuburan (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) Exabytes (1) External Hard Disk (1) Eyriqazz vs Denaihati (1) Fadilat Bulan Rejab (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Faizal Ismail (1) Gambar Fara Fauzana (1) Gambar Pelik (1) Gaviscon Advance (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Haiwan Pelik (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Bertafakur (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ibadah Korban Online (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Iniesta EURO (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) JAKIM (1) Jadual Konsert Mania (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake Bandar Perda (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Juara bola sepak EURO (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) KBC Rantau Panjang (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kasut Le Sandae Zalora (1) Katil MJ (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Kegunaan Duit Nuffnang (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kejutan di Hari Lahir (1) Kek Biskut Marie (1) Kek Coklat Sedap (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Bulan Rejab (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kementerian Kesihatan (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Kenangan di tahun 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Nestle Bliss (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Wallet MJ (1) Konsert Mania (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Letgo Item (1) Letgo Wardrobe (1) Lisa Surihani (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masakan Pasta (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Mayang Mengurai (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Misteri Villa Nabila (1) Muat Turun Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nabi Adam a.s (1) Nan Cheese Meleleh (1) Nasi Arab Al-Bayt (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo Cheese Cake Gebu (1) Oreo Cheese Cake Strawberry tanpa gelatin (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Pasar Besar Siti Khadijah (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pathlab Penang (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2012 (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Peluang Kerjaya (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume Burberry (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Pernikahan Anne Ngasri (1) Pernikahan Artis Malaysia (1) Perodua Bezza (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Affiliate AssignJobs (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) Qi Razali dan Nelydia Senrose (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Rebat Bil Elektrik (1) Red Label Aidijuma (1) Rempah Nasi Arab (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Kek Sedap (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sotong Kangkung (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Review Hotel (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) Route 69 Taman Robina (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saloma Bistro Kuala Lumpur (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Segmen Eyriqazz (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Semanis Kurma TV9 (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Sepanyol vs Itali (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Set Senggugut (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Sijil HALAL (1) Simply Siti (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Sooft Book Washable for children (1) Sotong Kangkung (1) Stokin Kaki Scholl (1) Stokin Scholl Sleeping (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Surprise Birthday (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tanda menghidapi Cyst (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Telefilem KHILAF TV1 (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tepung Magik (1) Testimoni B-Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni Zalora (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tips Rumah Tangga (1) Tips buat suami isteri (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Twitter (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Vibrance Kegel Device (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Watie Elite (1) Western Union Selamat (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Yusry KRU (1) Zalora Malaysia (1) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) boikot mc donald (1) bomoh VIP penipu (1) buku denaihati (1) car loan (1) e-Qurban Kemboja (1) free sample (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca (1) mesir (1) movie (1) negara yang bertanding dalam EURO (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) pray for gaza (1) rempah sauna (1) rusuhan (1) santai (1) seksi (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1)