Jika berminat boleh email normj1001@hotmail.com (lowercase)

Hadiah Besday from my Hubby... :)

Masih lagi dalam mood happy sebab my besday kan harini, dan memang sewajarnya untuk rasa gembira saat nie..heheee.. 


MJ bertambah-tambah happy sebab dapat hadiah yang diidamkan dari my love - en asben.. Sebenarnya bukan hadiah yang diinginkan, cukuplah sekadar kasih sayang dan sepenuh perhatian dari semua yang ada disekelilingku, tapi kalau dah dapat hadiah,sapa yang tak suka betul tak?? :)




Ingat lagi tak entry MJ baru-baru nie pasal Henset dah lekang?? dan en suami yang sangat-sangat memahami telah menghadiahkan MJ dengan sesuatu... Nak tau pe adiahnya...??????









Samsung Galaxy 5...

Sebelum nie setia dengan Nokia, sekarang nak curang, try guna Samsung plak.. ;)






Teruja weyh.. sapa yang tak syokkan... :)
Leh main game angry bird..hahaaa :)






Inilah set yang disertakan..







Terus tinggal yang lama guna yang baru...(tapi nie blom masuk simcard lagi)
Cuma kena belajaq banyak la, maklumla touch screen kan, sebelum nie ada keypad senang ar nak mesej2 segala..






Apapun, nak ucapkan pada en suami.
Luv U so much abang.... :) 
mmmuuuaaahhhh..:)
mmmuuuaaahhhh..:) 
 mmmuuuaaahhhh..:)

p/s : ada lagi tau hadiah dari en suami yang tersayang, nantikan seterusnya... :)
 


Nak buat GA la sempena birthday MJ.. jom join..:)

GA dah TAMAT!! 

Assalamualaikum dan salam Sejahtera buat semua yang sudi singgah blog MJ... Sini ada 1 pengumuman khas..hehee
MJ dengan ini berbesar hati ingin menganjurkan Simple GiveAway yang ke-4 (Fuhh dah banyak kali rupanya cheq buat GA) buat korang semua sempena bakal menyambut Ulangtahun kelahiranku pada






31.05.2011







Jom layan syarat-syaratnya :)
a) Terbuka kepada semua follower blog MJ

b) Buat entry ringkas mengenai GA nie, copy banner simple atas nie ke dalam entry anda.. Wajib menggunakan tajuk  'MJ Birthday GiveAway' serta di link terus ke entry ini. Banner nak letak di sidebar sangat-sangatlah di alu-alukan (^~*)

c) Buatlah ucapan sempena besday MJ, ringkas-ringkas pun takpe, saja je nak korang wish..
hahahaa :)

d) Dah siap, tinggalkan link entry korang di ruangan komen ini SAHAJA.. Tempat lain tidak akan diterima :)

e) Hadiah disediakan kepada 3 peserta bertuah yang akan dipilih oleh en random (Akan diupload kemudian - maybe Fridge Magnet)  Updated!!!

f) Tarikh tutup adalah pada tarikh ulangtahun kelahiran MJ iaitu 31.05.2011 11:59pm (GA nie hanya berlangsung selama seminggu sahaja)
 


Mudahkan syarat-syaratnya..
Apa lagi cepat join ramai-ramai.. ;)




Untuk tengok hadiah GA, klik SINI

Tolong Like anak sedara MJ ye seperti di entry SINI




Menang GA dari Ma Belle Shop

Selamat Hari Isnin buat korang semua, setelah hampir 3hari tanpa sebarang entry baru, petang nie baru nak dapat idea untuk update...huhuuu


Itu pun bila dapat tau dari kak LelaFarouk (seperti biasa Kak Lela yang baik hati telah inform thru shoutmix) MJ menang GA dari kak Has Ma Belle Shop... wowww!! memang tak sangka tau hasil tekaan mengena jugak walau kurang tepat, cuma beza dalam CHF 8-9 camtu je..:) kira okla kan tak banyak sangat beza.. :)








Tahniah jugak buat pemenang lain iaitu Tiefazatie dan Kak Izan ;)


MJ tak sabar nak pilih hadiah, sebab kak Has bagi keutamaan kepada MJ untuk buat pilihan hadiah, dan malam nie baru tau hadiah pe yang bakal dimenangi, bestnya..  (*~^)





Pelakon baru - Kilafairy yang semakin menggoda :)

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon baru yang semakin meningkat naik nie, anak kepada penyanyi Rohana Jalil iaitu Kilafairy @ Syakila Nisha Jahangir Khan. Dia juga menerima jolokan 'Angelina Jolie Malaysia' sebab memiliki bibir yang seksi.. Rasanya bukan setakat bibir je yang seksi kan, sebab Kilafairy pun dah berani tampil seksi di khalayak umum.. 









Lihat saja lakonannya dalam filem terbaru yang tengah hot di panggung - Filem KaraK, ada adegannya berkemban sebagai satu cara menghayati watak yang diberikan kepadanya..




“Apabila Yusry menawarkan Kila berlakon dalam filem ini, Kila tak tahu pun bakal melakonkan babak berkemban itu, tetapi selepas membaca skrip, baru Kila menyedarinya. Babak itu Kila kena lakukan kerana ia adalah pengalaman sebenar yang diceritan orang kepada Yusry dan sebagai pelakon baru, Kila cuba yang terbaik untuk merealisasikan realiti seram itu ke dalam bentuk filem.”


“Tapi, Kila cuba untuk cari inisiatif lain untuk tidak terlalu terdedah, sebab itu lah Kila ‘request’ tuala. Kila tak mahu nampak seksi. Kila jamin, ini adalah ‘the first and the last’. Jika selepas ini Kila ditawarkan untuk melakonkan babak ‘panas’ seperti itu, Kila akan tolak. Kila ingin dikenali kerana bakat bukan kerana nampak murah,” ujar Kila lagi.




Korang boleh baca cerita selanjutnya di Gua










Nie Kilafairy semasa kecil... Comel kan dengan bibir mungil cenggitu :)
Gambar kredit to Beautiful Nara

Rupanya Liyana Jasmay hanya bergurau pasal isu mesej 'love' nya

Korang ingat lagi tak gosip MJ di entry sebelum nie yang Liyana Jasmay dan Fizz Fairuz bercinta?? Kalau ada yang dah terlupa klik je link tu ye :)















Dalam tweet mereka berdua nampak betapa bahagianya dilamun cinta, siap ngaku nak gitau public gitu.. Rupa-rupanya Liyana cakap mereka hanya bergurau.. aduhh!! gurau ke gitau wahai cik adik manis.. Gurau ler cara lain.. dan nie MJ copy dari GUA







“Kami cuma ‘tweeting’, bersembang macam kawan-kawan. Pelik la, sebab ia hanya untuk seronok saja, tak ada apa yang serius. Semua orang percaya bulat-bulat dan ambil serius apa yang tertulis di Twitter. Saya hanya ketawa kerana dia dah macam abang saya. Saya dah kenal dia sejak umur saya 16 tahun lagi.”

Ekoran isu Twitter ini, Liyana juga turut terheret sama apabila dituduh cuba merosakkan hubungan cinta Fizz dengan Almy Nadia. Sebelum ini, pelakon drama bersiri Juvana, Izreen Azminda juga dikatakan menganggu hubungan Fizz dan Almy.

“Saya jarang baca suratkhabar, jadi saya tidak tahu mengenai status hubungan Fizz dengan Almy sekarang. Bila saya dapat tahu perkara ini, saya ada juga bertanyakan kepada Fizz sendiri adakah kak Almy akan marah. Saya harap orang faham kerana saya masih 23 tahun dan kami hanya berseronok saja, tak ada apa-apa hubungan.”


Sedarkah Liyana Jasmay yang setiap yang tertulis di laman sosial miliknya itu dibaca oleh orang ramai di seluruh dunia? Menggunakan laman sosial untuk sekadar suka-suka dan berseronok adalah sangat tidak wajar lebih-lebih lagi bagi seseorang selebriti yang memiliki pengikut yang ramai. Oleh itu alasan untuk hanya berseronok-seronok adalah satu alasan yang tidak berfikir panjang. Sebagai seorang selebriti, mereka seharusnya menggunakan laman sosial itu untuk tujuan yang lebih positif dan memberi faedah kepada semua orang yang membacanya.






MJ :- entahler... lain orang lain cara gurau, tapi cara gurau cenggini macam tak sesuai je kan...



Kesiannya dengan Handphone MJ nie tau.. :(

Inilah handphone yang telah sekian lama berkhidmat dan berbakti buat tuannya selama 3 tahun lebih :>) Dan handphone nie paling lama MJ guna, sebelum nie tak sampai setahun dah bertukaq ganti.. (*~^).. 


Sebab pe tau boleh bertahan, sebabnya handphone nie tahan lasak macam Nokia 3310 tu..






Nokia 6210.. Masih cantik dipandang kan...???
















Tetapi!!!huhuuuuu... :(











Dah lekang kulitnya..
Padan la, mau tak lekang, berpuluh kali jatuh berderai tapi masih elok digunakan..
Tambahan bila dapat kat anak menakan MJ-Firas,
Henset nie jadi mainan dia punggai..heheee











Walau lekang begini, fungsi lain masih elok..
Rasa cam nak lekat gam je bagi elok semula..
Henset nie cover tak leh tukaq, so selama 3 tahun,
inilah set original..
Berbaloi-baloi kan??]







Kepada en suami tersayang (konpom dia akan baca blog MJ nanti), sayang nak henset baru tau.. hehee.. Sudi-sudilah memberi hadiah henset baru sebagai hadiah ulangtahun kelahiran isterimu yang tersayang nieh tau..:)
Sayang nak henset keluaran terbaru, tak dapat iPad @ iPhone, henset Ndroid pun takpe, leh update blog + main game Angry Bird..wahahaa (demand bukan main, tapi tak salahkan..heheee)







Mencari hadiah untuk yang tersayang dan sebagainya 




Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Dapat BE - Perodua Lagi Best


Selamat pagi semua, hari nie dah Jumaat, sekejap je kan masa berlalu.. Tak sabarnya cheq dok menunggu dan menghitung hari... (^~*)

Oklah sebenarnya pagi nie sesaja la chek akaun Nuffnang, tak sangka ada tambahan BE lagi :>) Dah lama MJ tak dapat BE lebih dari satu, rasanya dah berbulan-bulan, dan bila abis je 1 BE tu, berjinggut la nak tunggu BE baru muncul semula..


BE yang terbaru nie duduknya adalah di kerusi panas blog nie iaitu di bahagian LR.. Taktau nape bahagian lain (SS & LB) takde yang menyengat..huuhhuu




 



Thanks Perodua sudi meletak iklan  di blog MJ nieh... MJ memang pengguna setia kereta Perodua dari dulu lagi.. 
Luv U lah :)

Buat korang nak terjah FB Perodua, klik je iklan Perodua Lagi Best yang dok menari-nari di bahagian LR MJ nie ye.. :)
Terima kasih semua.. :)



Nak mintak tolong korang vote


Nak join GA MJ klik








Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Hadiah untuk MJ Birthday GiveAway!!

MJ birthday GiveAway masih lagi berlangsung saat nie..:) Sesiapa yang berminat nak join boleh klik je banner di bawah nie ye.. :>)
Tarikh tutup ialah pada 31.05.2011 iaitu bersempena my besday (^~*)








Korang nak tengok tak FM yang bakal korang - korang menangi andainya bertuah di blog MJ nie??






FM nie biasa-biasa saja, maaf andai korang tak berkenan dihati tapi MJ berkenan sebab tu MJ beli, betul tak??heheee






Ada 3 FM mewakili 3 negeri untuk 3 peserta yang bertuah iaitu.. :>)
















~tadaaaaa~








FM Cameron Highlang, FM Pangkor Dan FM Penang Hill..





Siapa nak cepat angkat tangan??? Takpe takde sapa pun nampak kalau korang angkat tangan pun kan..??hehee



So tunggu apa lagi, pada yang belum join, cepat cepat sebab tarikh tutupnya dah dekat..:)



Jom menari, menyanyi dan beraksi, maklumat lanjut klik sini

  

Kereta Kesayanganku remuk sebelah - Eksiden :(

Adoila, tersentap cheq tau tak bila tengok keadaan kereta kesayangan yang telah sekian lama berbakti denganku akhirnya jadi cenggini.. Huwaaaa..:(  Apapun tiada kecedaraan jiwa cuma kecedaraan pada kereta kesayangan nie je :) 



Sebenarnya kereta nie MJ baru je serahkan kepada adik lelaki MJ untuk sambung bayaq, dia baru dapat lesen kereta, dah planning nak beli kereta baru, bila MJ pong pang pong pang cerita camtu camni pakai kereta baru (Maklumla dia kan lesen baru) So dia bersetuju nak amik kereta MJ buat sementara..









  

Bukan pe, kami nie laki bini 2 2 ada kereta, 2 2 kereta kena bayaq, jadi memang MJ plan nak tolak salah satu, takler teruk nak bayaq sebulan  2 kereta tapi gunanya cuma sebijik je.. 













Nak dijadikan cerita, pagi tu dalam kul 1am, dia nak pergi ambik abang ipaq dia di station bus, so nak bawak kereta la kononnya, yela pagi2 buta camtu kan bahaya bawak motor.












Masuk gear reverse nak keluaq dari garaj, tiba-tiba




















Panggggggggg...... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
terlanggaq tiang garaj belakang punya, padahal jarak tu jauh..
Entahler, nak wat camne kan benda dah nak jadi..
Bulan pun dia belum start bayaq lagi tapi dah kena bayaq untuk repair kereta.. Memang kesian kan, tapi nak wat camne 
'Malang tak berbau'








Tiang pun dah qhebeyh sebelah :)





Lepas ni konpom dia akan beringat ler, jangan sampai fobia sudah :)








p/s : Betul kan orang cakap, lesen baru nie kot mana pun mesti akan langgaq @ terlanggaq sesuatu baru dia akan cekap selepasnya.. MJ pun dulu masa mula-mula dapat lesen terlanggaq gak-tercium bontot kereta depan..hahahaa... Pehtu terus pandai bawak kereta :)
Korang plak mesti ada pengalaman camni gak kan,?? Jom kongsi :)









Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Rezeki Rabu | Menang FM :)

Hari Rabu yang indah buat MJ..heheee :) Sebenarnya dah lama tak menang dalam CGL nie, mungkin sebab kurang bertuah @ MJ yang kurang meng'join'kan diri wallahualam.. :) Apapun memang seronok lah :)


Thanks to Nanakimie sebab inform akak dalam komen entry GA, kalau Nana tak inform maybe akak terlepas keputusan nie :)




Nie keputusan dari Mrs Fieza GiveAway 








'no pemenang mengikut giliran cabutan.. dan hadiahnya pon dah tentulah mengikut turutan FM dalam gambar dari kiri ke kanan!'


Dan MJ akan menang FM yang sebelah kiri sekali tu, yang ada ikan 2 ekoq tengah berenang tu.. (^~*)

Tima kasih kepada penganjur - Kak Fieza sebab anjurkan GA nie dan mencabut nama MJ sebagai salah seorang pemenang bertuah.. Hadiah nie MJ anggap sebagai hadiah hari lahir yang akan tiba tak berapa hari je lagi nieh ;)






p/s : Hadiah pertama untuk my birthday di alam maya (walau nie hasil menang GA) tapi MJ nak anggap ia sebagai hadiah hari lahir :) So ada sesapa lagi nak bagi hadiah besday kat MJ tak??hahaa (muka tak malu kan)-  saja je main2 :)










Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Hadiah untuk Top Komen dah siap..



Alhamdulillah walau agak sedikit terlewat tapi akhirnya berjaya juga menyelesaikannya..:) Harap 3 penerima tersebut sudi memaafkan MJ atas kelewatan yang tak disengajakan ini.. (^~*)
 
 
Bagi yang dah terlupa (Maklumlah dah lama berlalu kan..hehee) MJ ingin memberi hadiah kepada 2 orang Pengomen Tegar di blog MJ pada bulan April lalu, dan seorang lagi atas kesudiannya memberitahu kemenangan MJ di dalam mana2 GA yang telah MJ join :)







2 hadiah telah berjaya di poskan pada hari ini (24.05.2011),
baki seorang lagi insyaAllah esok akan diposkan..
Maaf sesangat atas kelewatan yang tak disengajakan,
macam2 hal yang berlaku kan :)






Ketiga-tiga penerima tersebut ialah








Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Alhamdulillah lega rasa Lulus Exam :)

Tiada kata mampu diluahkan hanya rasa bersyukur atas kurniaanMu Ya Allah :) Setelah bertungkus lumus (last minit study) dalam menghadapi exam di Tahun Ke-2 sebagai pelajar Jarak Jauh USM, akhirnya result yang dinanti-nantikan telahpun diumumkan..:)

Memang berdebar sesangat masa nak buka portal untuk tengok result, serba tak kena jadinya, risau + berdebar semua ada..


Dan alhamdulillah MJ LULUS kesemua subjek yang diambil, jadi pasni tak risau dah, konpom dah leh naik tahun 3 plak..hehee.. Cuma sekarang belum tau lagi sama ada MJ dapat gred A @ B @ C untuk subjek2 tersebut :)



Result nie diambil dari Web Portal USM



Ini adalah berkat doa dan dorongan dari en suami tersayang, my family, rakan seangkatan MJ dan jugak semua rakan-rakan maya MJ yang turut mendoakan kejayaan MJ tika menghadapi exam baru-baru nie..

Terima kasih yang tak terhingga buat anda semua... Semoga Allah dapat membalas jasa kalian.. Aaamiinnn




p/s : Jangan lupa join GA besday MJ yang tengah berlangsung sekarang nie ye..







Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Liyana Jasmay dan Fizz Fairuzz bercinta..

Kalau lah benar apa yang dibaca, tahniah diucapkan buat mereka berdua :) Memang terkejut dan rasa macam tak percaya je.. Korang ada dengaq tak @ MJ yang ketinggalan??hikhikhik..:) Saja ler gosip2 sikit kan, baru meriah :)




MJ sebelum nie ingat Liyana Jasmay bercinta dengan Aizat Hamdan (Nampak serasi dan sesuai gitu kalau mereka berdua ada hubungan kan) manakala Fizz Fairuzz pulak seperti yang semua orang tahu dia bercinta dengan pelakon Almy Nadia dan hubungan mereka katanya dah serius.. Wallahualam..












Info gosip nie MJ dapat dari MyGosip, korang leh terjah web tu untuk membaca pengakuan Liyana dan Fizz mengenai hubungan mereka dengan lebih lanjut.. Woww!! memang straight forward lah mereka berdua, siap mengaku gitu dan lov U luv I lagi :)





Gambaq Fizz Fairuz  kredit to BeutifulNara







Gambaq Liyana Jasmay kredit to abg Budiey







 p/s : Apapun, moga diorang bahagia, mereka pun pasangan yang sepadan kan :)


Tahniah adikku | Mendapat Tawaran Kemasukan ke Politeknik


Alhamdulillah dan tahniah buat adik perempuan MJ kerana mendapat tawaran ke Politeknik untuk jurusan 



DIPLOMA KEJURUTERAAN (MEKANIKAL)



Terima kasih jugak buat Cikgu Dahlia bagi info nieh..:)


Tapi!!!! MJ perlukan pendapat korang semua.... Sesuai ke Jurusan nie dengan adik perempuan MJ??? Kalau lelaki oklah jurusan nie memang sesuai sesangatlah..

Pelik jugak MJ bila tengok tawaran nie sedangkan adik MJ masa sekolah dulu ambil jurusan perakaunan, dan dia tak mintak pun jurusan nie, apapun dia kena terima la kan..:)


MJ takut dia tak sesuai @ takleh bawak je ngan subjek2 ni nanti.. apapun MJ doakan yang terbaik buat dia.. Aaamiiinnn (^~*) 




Hanya masukkan IC no.
Korang pun boleh semak melalui link bawah nie..





Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :) 

Kek Batik aka Kek Biskut Marie

Masih dalam mood Selesema, tapi gagahkan jua menaip entry.. =)
Korang pekabo??? Harap semua sihat2 belaka ye :)


Bercerita pasal kek batik, tentu semua penah makan kan?? MJ suka sangat ngan kek nie, kalau dapat makan memang tak pandang menu lain..heheee.. Dan entry nie dibuat disebabkan gara-gara tergoda + tak dapat menahan gejolak di jiwa =) Hati meronta-ronta nak jugak walau keadaan diri tak mengizinkan..hehee.. Nak tau kenapa??? Stay tune... :)




Oklah stop merapu kita berbalik pada tujuan asal.. =)





Kek yang berjaya ku buat :)




Citer pasal kek batik wokeh, MJ jadi tak tentu arah bila jenguk blog Kak Has beserta resepi kek batik nya, apa lagi teruja weih nak makan jugak kek nie.. Nak tau nape jadi lagu ne??? heheee.. Sebabnya MJ kan masih dalam proses berpantang aka jaga makan, kan masih belum sihat sepenuhnya lagi, kebetulan ari tu my mum plak buat kek karamel, lagi la jeles ha, cheq takleh makan.. huhuuu..








Tengok resepi kek ni plak takde telur, terus melompat ler nak buat, apa lagi petang tu jugak mintak en suami belikan biskut marie dengan butter nak buat jugak tak kira.. =) Sebab resepi kek my mum guna telur dan gula, tapi Kak Has guna susu je.. :) So wajib mencuba resepi baru tanpa telur nieh :) Kalau korang nak tengok resepi nie camne terjah je link kat atas tu ye.. :)










Nielah kek karamel yg sangat menggiurkan tapi cheq takleh makan lagi...huhuu



p/s : Kek batik nie telah selamat masuk ke mulutku... Sangatlah sedap sekali... (^~*)






Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Labels

Celoteh MJ (132) layan (122) terima kasih (116) GiveAway (95) Join Contest (74) cantik (68) hadiah (65) Menang GA (63) Makan Sedap (61) dunia artis (58) nuffnang (53) pemenang (49) Hari Raya Puasa (44) BE nuffnang (42) happy (42) Resepi (41) Pengumuman (37) Wordless Wednesday (36) Firas (34) contest (32) Produk Shaklee (31) suami isteri (30) Denaihati (29) on9 visitor (28) Pusat Pelancongan (27) keputusan GA (26) promosi hebat (25) Fesyen (23) USM Penang (22) kenduri kawen (22) sedap (22) Pulau Pinang (21) sedih (21) jalan-jalan (20) rumah tangga (20) senarai peserta (20) Islam Agamaku (19) Nikah Kawen (19) nasihat (19) pesakit (18) Pegangan (17) Fridge Magnet (16) ME Nuffnang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Followers (15) Ilhan (15) churpchurp (15) islam (15) sihat (15) teka-teki (15) Celebrate Birthday (14) PJJ di USM Penang (14) aiskrim kek (14) lucu (14) tips (14) Hadiah Contest 2013 (13) pengalaman (13) Nikon D90 (12) Portable Power Bank (12) aksi terlampau (12) petua (12) Avon (11) Bercuti di Cameron Highland (11) CPUV Earning (11) CPUV Nuffnang (11) Cameron Highland BEST (11) Family Day (11) Hadiah Wang Tunai (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) blogger Kuala Lumpur (11) kisah tauladan (11) kuih raya (11) my birthday (11) heartbeat (10) kupon (10) top komen (10) tutorial (10) Anniversary (9) Birthday Suami (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) Pulau Langkawi (9) dalam negara (9) kamera (9) sale (9) video (9) Blogger Utara (8) Kelantan (8) Kenangan MJ di tahun 2011 (8) Kenduri (8) Pizza Hut Promotion (8) Resipi (8) kad raya (8) online (8) review blog (8) My Koleksi (7) Percutian Kami (7) Perodua Alza (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) Cuti-Cuti Malaysia (6) Dekorasi Simple by MJ (6) Hadiah Anniversary (6) Hadiah Birthday (6) Happy Anniversary (6) Jumpa Blogger (6) MJ dan Suami (6) Mak Abah ke Umrah (6) Percutian Familyku (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) juadah berbuka (6) kupon KFC (6) ovarian cysts (6) BAJET 2012 (5) Burger King (5) Cara Dekorasi Bajet (5) IQ (5) Kenangan di Tahun 2014 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) Umrah MJ 2016 (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Cheque Nuffnang (4) Homemade Burger Bakar (4) Inai Henna (4) Inai lukis (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kelebihan Ephyra (4) Kenangan MJ di tahun 2015 (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Perkahwinan Artis (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) SBPA (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) Ustaz Ahar Idrus (4) cukai kastam (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Akademi Fantasia (3) Almari MJ (3) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Ben Ashaari (3) Berita Sensasi (3) Burger Bakar (3) Burger KOMTAR (3) Cashout Nuffnang (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Diari Umrah MJ (3) Fasha Sandha dan Jejai (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) HomeMade Aiskrim (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Hukum memakai Inai Lukis (3) Irma Hasmie (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi Carlo RINO (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Mee Sotong sedap (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Oreo CheeseCake (3) Ostematrix Shaklee (3) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (3) Pengalaman Mengerjakan Umrah (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Aiskrim (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) Review Ephyra (3) SPA (3) Seminar Wordpress (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Tarikh mengundi PRU13 (3) Testimoni Ephyra (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tiket Wayang Free (3) borong.com.my (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) cara mengira cukai (3) duti import (3) keputusan Peperiksaan (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Adamson Hotel Kuala Lumpur (2) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Anne Ngasri (2) Ayam Dendeng (2) Azza Elite (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Arab KokuRyu (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Black Label Aidijuma (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Berkesan untuk Menabung (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Cheque Exabytes (2) Chicken Chop (2) Ciptaan Allah SWT (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) GUESS (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Homoseksual (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Bajet (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Irma Hasmie Mengandung (2) Jalil Coconut Shake (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenangan MJ di tahun 2012 (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Paris dari Aidijuma (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Lirik Lagu (2) Majlis Kenduri MJ (2) Makan Sedap di Pulau Pinang (2) Maksud PJJ (2) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Mega Giveaway Celoteh MJ (2) Menabung dengan Si Hijau (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Neotel Hotel Kuala Lumpur (2) Original Handbag COACH (2) PTPTN Info (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Paris Satin Aidijuma (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pengalaman HSG Test (2) Perfume (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) SX150 IS (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Side Income (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Slot Lestary TV3 (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni GLA Complex (2) Testimoni Ostematrix Shaklee (2) Testimoni Shaklee (2) Tips Menabung dengan Berkesan (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Wallet (2) White Label Aidijuma (2) angry bird (2) astro (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) berita terkini (2) ceramah (2) coklat (2) drama Melayu (2) duit malaysia (2) games (2) hobi masa lapang (2) iPhone 5 Contest (2) ilusi optik (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) zuriat (2) Adat Perkahwinan India (1) Air Gunung Berapi sedap (1) Ais Kacang Maklom (1) Aiskrim Choki Choki (1) Aiskrim Coki Coki (1) Aiskrim Pasu (1) Alamat Jalil Coconut Shake (1) Ana Rafali dan Suami (1) Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina (1) Angin dalam Badan (1) Animasi Kartun (1) Apa itu Triglycerides (1) Asam Gelugor aka Asam Keping (1) Ashraf Muslim (1) Assignment (1) Asyraf Muslin dan Wan Sakinah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Baju Pengantin Diana Amir (1) Balotelli EURO (1) Banjir Kilat di Cameron Highland (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Belajar secara Sidang Video (1) Bencana Alam (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Boikot Israel (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang BR1M online (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara mudah nak lipat baju (1) Cara ubati Denggi (1) Cendol Maklom (1) Cendol sedap (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cover Samsung USAMS (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) De Pauh Garden (1) Dejavu di Kinabalu (1) Diana Amir dan Suami (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Diskaun PTPTN 10% (1) Ditipu dengan Western Union (1) Dividen dan Bonus ASB (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) EURO 2012 (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Emperial Horse Wallet (1) Endorscope Cyst (1) Ephyra membantu untuk Hamil (1) Ephyra meningkatkan kesuburan (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) Exabytes (1) External Hard Disk (1) Eyriqazz vs Denaihati (1) Fadilat Bulan Rejab (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Faizal Ismail (1) Gambar Fara Fauzana (1) Gambar Pelik (1) Gaviscon Advance (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Haiwan Pelik (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Bertafakur (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ibadah Korban Online (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Iniesta EURO (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) JAKIM (1) Jadual Konsert Mania (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake Bandar Perda (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Juara bola sepak EURO (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) KBC Rantau Panjang (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kasut Le Sandae Zalora (1) Katil MJ (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Kegunaan Duit Nuffnang (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kejutan di Hari Lahir (1) Kek Biskut Marie (1) Kek Coklat Sedap (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Bulan Rejab (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kementerian Kesihatan (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Kenangan di tahun 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Nestle Bliss (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Wallet MJ (1) Konsert Mania (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Letgo Item (1) Letgo Wardrobe (1) Lisa Surihani (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masakan Pasta (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Mayang Mengurai (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Misteri Villa Nabila (1) Muat Turun Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nabi Adam a.s (1) Nan Cheese Meleleh (1) Nasi Arab Al-Bayt (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo Cheese Cake Gebu (1) Oreo Cheese Cake Strawberry tanpa gelatin (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Pasar Besar Siti Khadijah (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pathlab Penang (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2012 (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Peluang Kerjaya (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume Burberry (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Pernikahan Anne Ngasri (1) Pernikahan Artis Malaysia (1) Perodua Bezza (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Affiliate AssignJobs (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) Qi Razali dan Nelydia Senrose (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Rebat Bil Elektrik (1) Red Label Aidijuma (1) Rempah Nasi Arab (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Kek Sedap (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sotong Kangkung (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Review Hotel (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) Route 69 Taman Robina (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saloma Bistro Kuala Lumpur (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Segmen Eyriqazz (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Semanis Kurma TV9 (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Sepanyol vs Itali (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Set Senggugut (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Sijil HALAL (1) Simply Siti (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Sooft Book Washable for children (1) Sotong Kangkung (1) Stokin Kaki Scholl (1) Stokin Scholl Sleeping (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Surprise Birthday (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tanda menghidapi Cyst (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Telefilem KHILAF TV1 (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tepung Magik (1) Testimoni B-Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni Zalora (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tips Rumah Tangga (1) Tips buat suami isteri (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Twitter (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Vibrance Kegel Device (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Watie Elite (1) Western Union Selamat (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Yusry KRU (1) Zalora Malaysia (1) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) boikot mc donald (1) bomoh VIP penipu (1) buku denaihati (1) car loan (1) e-Qurban Kemboja (1) free sample (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca (1) mesir (1) movie (1) negara yang bertanding dalam EURO (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) pray for gaza (1) rempah sauna (1) rusuhan (1) santai (1) seksi (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1)