Jika berminat boleh email normj1001@hotmail.com (lowercase)

Tolong!!! Tolong!!! Nak tanya korang nie...


Tajuk bikin gempak ke??? heheee takdela sebenarnya nak luah perasaan yang terpendam nie..  Sebab MJ tengah hadapinya sekarang nie, dari dok pendam sorang2 baik luahkan kan??? Mana tau korang yang sudi singgah dan baca nie leh tolong kan...





Korang jelas tak gambaq diatas?? Nie antara beberapa blog yang sempat MJ terjah pagi tadi..
  • Line atas tu widget follower hilang, bukan hanya tiga blog ni je tau, malahan kesemua blog yang MJ singgah termasuklah blog MJ sendiri widget folower kosong, jadinya MJ takkan tau siapa folower terbaru blog MJ melainkan bila balik ke rumah on lappy baru dapat tengok..
  • p/s : Widget Folower nie dari dulu lagi memang kosong, dan takpenahnya muncul2... sobsob..Dashboard pun kosong tak baik2.. Dah frust rasanya....

         Dan masalah nie jugak membuatkan aktiviti untuk join apa2 GA terbaru terbatas, yela camne nak 
         join sebab masa tu tak leh nak follow blog kan. MJ dah banyak hutang tag untuk GA nie
         tau..huhuhuhuu, terima kasih pada yang sudi tag MJ ye :)


  • Line bawah sebelah kiri, dari semalam lagi bila MJ bukak je page jadi kosong, tunggu berejam pun takde pape camtu gak, sebelum nie ok je.. Wahai Dni - Myra tak dapat nak baca blog Dni lah, jadi entry terbaru tak dapat nak terjah..huwaaaaa :(
  • Sebelah kanan pulak MJ takleh tinggalkan komen, tekan submit 5-6kali pun takleh, langsung tak lepas, bila baca entry lain, kat bahagian komen tu akan tertinggal ayat yang sama.. hal nie terjadi kat blog Mrs Fiza. Tapi kalau komen kat blog PuanBee ngan KakYong boleh pulak, itu yang pelik tue..

Kesimpulannya disini yang MJ boleh buat, masa kerja jangan dok berblog, buat kerja saja, jangan curi tulang... hahahaahhaa.. :) Tapi kalau ada antara korang boleh tolong sangatlah dialu-alukan..
Sekian terima kasih.. :)



Kek Besday untuk en suami | Surprisseeee!!! :)



Masih lagi nak bercerita pasal besday en suami pada hari Ahad lepas, heheee ni last entry ye pasal besday, jangan marah ye :>)
Tak lengkap besday andai takde kek kan, kena ada jugak dengan lilin untuk ditiup, baru best.. So disebabkan MJ tak sempat nak buat kek sendiri, hehee beralasan pulak :P so pergi beli di kedai jela, pilih2 mana berkenan then bayaq...


Berkomplot dengan adik bongsu MJ dan my luv Mum untuk buat kejutan nieh :)
Gambaq gelap sebab masa nie tutup lampu

En suami ada dalam bilik masa nie, so tugas MJ ler ketuk pintu bilik, en suami tak bukak mulanya, (mesti heran yela MJ ada dalam rumah tapi nape ketuk pintu plak tak bukak) dah berkali-kali ketuk baru pintu bilik dibuka..


Bukak je pintu bilik terus kami nyanyi lagu besday, hah terkejut en suami masa nie, muka terkejut tapi masih tersenyum, terharu la tu.. wakkaakaka.. :)
Korang leh tengok kat gambaq bawah nie..hehehe :>)






3 lilin melambangkan umur en suami ye :)
Welcome to the new club ye abang..heheee :)


Pandangan atas, buah stoberi tu macam biasa MJ rembat dulu.. :)
Memang suka giler makan buah stoberi nie :>)


Pandangan sisi - Flavour Milo Chocolate Cake..


Besday Men sedang potong kek



Bahagian tulisan tak terjejas, masih elok lagi.. tapi yang lain2 dah clear :>)



Ada macam rupa Indulgence Cake Secret Recepi kan?? :>)
Rasa kek nie - memang sedap... :)



Kek tak abes sebab cuma tinggal kami berempat je masa nie..huhuuu :) My Dad takdak sebab kerja kat Aloq Setaq, seorang adik perempuan MJ ada kat kem PLKN, Wang Kelian, adik lelaki kerja masa nie dan adik perempuan MJ plak ada di Lumut dengan suami dan anak dia.. Cuma ada adik bongsu MJ dengan My Mum je.. Takpela abang kan, yang penting cik isteri setia ada disisi :>)






Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Hukum menyebut OMG!! 'Oh My God!'


Kebelakangan nie kita kerap mendengar anak-anak muda malahan budak kecik pun selalu mengungkapkan perkataan OMG, even dalam facebook pun MJ perasan ramai menggunakannya.. OMG @ Oh My God adalah seerti dengan Oh Tuhanku @ Oh Ya Allah.. Tetapi sedarkah kita apa hukumnya??

MJ nak kongsi dengan korang maklumat nie.. Jom kita dengar apa kata Datuk Dr Mashitah Ibrahim


Klik untuk kejelasan optimum..


Takpun meh MJ syer kat sini petikan atas tu ye :)

Seorang Muslim dituntut supaya sentiasa mengingati Allah. Dalam sepotong ayat Allah s.w.t, berfirman "Tidakkah dengan mengingati Tuhan hati menjadi tenang." Justeru, untuk hidup tenang basahkanlah lidah dengan selalu menyebut kalimah Allah. Kalimah God sama sekali tidak boleh diterjemah sebagai Allah. Dari segi bahasa God hanyalah Tuhan. Dalam bahasa Arab Tuhan ialah Rab. Perkataan Tuhan boleh dikata jamakkan dan ada jantina seperti Gods dan Goddess. Berbeza dengan kalimah Allah, ia mengandungi makna tauhid di dalamnya. Tiada dua atau tiga hanyalah Esa dan Satu. Jika kita orang Islam sebutlah ya Allah kerana maksudnya berbeza dengan oh my god.

Renung-renungkanlah dan selamat beramal...


Updated!!!
  • p/s : Kalau sesiapa nak syer maklumat nie sangatlah dialukan, cuma kalau boleh jangan lupa link back ye.. Give and take kan..hehee :>) Thanks in advance

dalam prbualan seharian kita dan juga dlm penulisan kita sering menggunakan kata 'tuhan' contohnya, "sabarlah, tuhan ada brsamamu", "jangan bimbang tuhankan ada..." kalaulah kata 'tuhan' tu diganti dgn nama 'Allah', ini lbh baik juga lbh bnyk manafaatnya.. Biasakan lidah kita menyebut nama 'Allah' bkn 'tuhan'. Wallahu a'lam.



Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Makan Ayam Penyet di Aeon Jusco Perda | Celebrate Besday Hubby


Hari Ahad lepas adalah hari bermakna dalam hidup en suami dan of course untuk MJ jugak, en suami dah bertambah umur dan angka depan pun dah bertukar jugak, heheehe so selamat datang ke dunia baru.. :>) MJ je masih muda sikit...wahhahaa nak jugak rasa muda tu :>)

Kitorang tak kemana-mana pun masa besday en suami, plan asal nak p berjimba mandi manda kat The Carnival, Sg Petani (sebenarnya plan MJ sorang je) tapi last minit cancel plan, so stay kat area Penang jela :)



Keluar je rumah, tempat wajib en suami ialah ke roadwalk, boleh kata setiap hari kalau tak kerja mesti singgah punya kat situ.. (Gambaq nie MJ candid masa en suami sibuk dok deal ngan tokey tu :>)
En suami sekarang dah punya hobi baru tau, dia minat dok kumpul duit lama, sesapa ada simpan meh jual kat kami..heheee (Nanti MJ tunjuk koleksi duit lama en suami setakat nie ye) 


Penat jenjalan, MJ tak beli pape pun, kain baju tudung semua murah tapi mood Malas nak shoping mai, so jes ushar tanya harga pehtu keluaq..hahahaa :>)  Padahal belom gaji tu yg buat alasan, selamat duit..wakkakaa :>)


MJ nak belanja en suami lunch kat Swensen's, tapi disebabkan ada 1 jalan ditutup dan kami nak kena pusing balik jauh, so plan bertukar lagi, kitorang ke Jusco Mall dan makan kat sana..
Kitorang makan Ayam Penyet.. 1st time kami makan ayam penyet tau...


Disebabkan hanya ada kami berdua, so kek pun cuma sepotong khas untuk en suami, dari Secret Recipe..

Masing2 dok cari bahagian yang sedap....hahaha :)



Sendiri beli sendiri makan, macam biasa en suami makannya cuma sikit, yang tolong perabih pastinya MJ...hahhaaa :>)


Kitorang pilih kek nie, apa nama penuh tah dah lupa..
Mulbery Cheese Cake kot...


Kek tu kami makan dulu sementara menunggu hidangan ayam penyet kami sampai..
Bila dah sampai, mata terus terpaku, Wowww!!! Decor yang menarik.. Jom layan 2 keping..



Sambal dia memang tangkap leleh la, sedap sangat tau :>)


Dan nie side dish - Bakso (selalu orang amik desert, kami amik yang berat jugak)



Nie air MJ - Mango Fruit MilkShake



Dan nie en suami - Cappucino Milk Shake


Makan tengahari menu nie kenyang sampai malam, bila tengah malam lapaq pulak..hehee :>)


Masa besday en suami ari tu, en suami ada ajak p jenjalan tapi masalahnya kitorang tak tau nak kemana, last2 pusing p pusing mai, kitorang stay kat Penang je...heheee.. Tapi kitorang dah ada planning baru, bila Anniversary kami nanti awal tahun depan nak p bercuti..yeeehhhoooo tak sabarnya :>)






Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Celebrate besday en suami wif family


Selamat pagi semua, pagi nie nak cerita pasal aktiviti makan-makan kami sekeluarga merangkap sempena ulangtahun kelahiran en suami.. Sebenarnya acara makan-makan nie diadakan awal iaitu sebelum besday en suami tiba, ini adalah disebabkan adik MJ yang ke-dua akan bertolak balik ke Lumut dan pada besday en suami mereka takdak kat Penang.. :)
Tapi takpela kan en suami, asalkan ada jamuan keluarga nie kan kan..heheee :>)


3 beradik wif our lovely Mummy, tapi nape Mummy pandang ke lain pulak... :)


Adik2 MJ wif Mummy and Daddy :)



Dan kami plak taknak lepaskan peluang bergambar berdua...

Muka ala-ala nak senyum tak mau senyum... :)
Oh ya, kalau korang nak tau MJ suka pakai tudung Syria nie (Hadiah menang GA)



Sebenarnya muka masing-masing muka tengah lapar, order dah lama tapi makanannya lambat sampai,
Pehtu pulak ada order yang tak sampai-sampai, kena mintak berkali-kali baru mai hantaq..huhuuu


Nie adik MJ yang bongsu, kena paksa bergambaq itu yang muka jadi cenggitu.. hahaa :)



Ok jemput makan ye semua.. en suami sibuk dok melayan game kat sebelah tu, kitorang belanja makan untuk besday nie, dia main game pulak, cepat makan kang abes..hehee


Nie menu MJ, Nasi Goreng Udang..


Tengok udangnya, besaq gitu.. amacam??? Terliur tak??? heheee :)



Gambaq2 makanan lain tak tangkap dah sebab time to makan, kena layan perut yang dah nyanyi dari tadi lagi ha.. Selesai je makan, apa lagi bergambaq la kejap.. :)

Bila masing2 dah kenyang tahap max, baru kitorang gerak balik dengan masing2 mata yang dah tak larat nak angkat akibat makan banyak sampai kenyang terlampau...heheee :) Sekali sekala kan pe salahnya...

Oh ya, kek besday takdak masa nie sebab belum sampai masanya kan, so makan2 je dulu, kek besday kena tunggu masa besday la ye :)







Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

Fasha Sandha bengang dengan Iqram Dinzly

Baru-baru ni MJ ada gak baca luahan Fasha Sandha mengenai seorang pelakon lelaki yang dikatakan lewat hadir ke lokasi pengambaraan yang menyebabkan semua artis terlibat terpaksa menunggu dengan lama kehadirannya.. Scene tersebut juga terpaksa ditangguhkan dan ini membuatkan Fasha Sandha meluahkan perasaan geramnya dengan mengeluarkan kenyataan atas kelewatan pelakon tersebut. Pelakon tersebut ialah hero dalam drama bersiri lakonan mereka berdua.

MJ terfikir jugak siapakah gerangan pelakon tersebut dan hari nie terbukti pelakon tersebut ialah seorang pelakon kacak yang popular iaitu Iqram Dinzly.. Dan Iqram juga ada mengeluarkan kenyataan balas untuk mempertahankan diri yang menyebabkan Fasha kembali bengang..


Amboi MJ nie bergosip plak, heheee.. Bukan pe info nie dapat dari Murai.com
Nak baca lanjut terjah je link tu ye, tak nak gosip banyak2..hehehee :) Apapun harap hubungan Fasha dengan Iqram akan kembali jernih...



Nak tau apa yang ditulis oleh Fasha dalam status fanpagenya.. Jom baca apa yang MJ copy dari Murai.com


"Ingin saya tegaskan sekali lagi dear followers, isu ini sepatutnya sudah selesai last week. Tapi hari ini saya terpaksa buka cerita ni kembali setelah baca kenyataan tidak benar Iqram. Sy ada saksi, sy tidak pernah takut. Allah Maha besar. Alhamdulillah."



"Saya amat kesal dengan artikel dalam bh today. Sebelum ini Saya sudah memaafkan iqram diatas kelewatan nya, dan saya sudah melupakan isu itu. Tiba2 hari ini iqram tidak bercakap benar dalam BH. Maafkan saya Iqram, awak tidak layak menjadi hero saya di masa akan datang kerana masalah disiplin awak. Ramai juga saksi production lain yg awak kerap lambat termasuklah director @shkdirector . Awak jugak terkenal dengan sikap 'diva' yg suka call org sana sini sebelum datang set kerana tidak suka menunggu org lain. Awak nak awak datang set, terus nak shooting scene awak. Ape tu???"


"Iqram, seluruh produksi tau awak selalu lambat. Seluruh produksi juga tau 30hb mei adalah kelewatan awak yg paling teruk. Awak tiba di set tanpa meminta maaf. Keesokan harinya kita berjumpa dan bermaafan dan berdamai. Kenapa pula anda tidak bercakap benar dalam bh today. Apa motif anda? apa perassan anda? , skrg dah terbukti, cik lee juga mgesahkan calltime kita semua sama dan awak memng lambat."


"Saya ingat isu kelewatan itu sudah berakhir minggu lepas. Tiba2 hari ni sy terbaca article BH yg membuatkan sy terkejut. Paling mengejutkan saya, ada tertulis disitu, dia yg menghubungi wartawan tersebut utk menyatakan tidak puas hati. What r u trying to do my dear? Memburukkan saya? Pembaca kita sudah bijak menilai."


Selamat Ulangtahun Kelahiran buat suamiku

Harini adalah hari ulangtahun kelahiran en suami tersayang.. Wahhhh!! dah bertambah usia ye abang sekarang... :> heheeee...

Apapun dikesempatan ini, nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat abang, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, dirahmati oleh Allah selalu, rumahtangga kita kekal aman selamanya insyaAllah dan menjadi suami yang soleh buat sayang serta bapa yang penyayang buat anak2 kita nanti.. Aaamiiinnn..


Tiada apa yang mampu diberi, hanyalah ucapan sebagai pengganti diri, harap abang sentiasa gembira dan terima kasih kerana sentiasa memahami dan menerima diri ini seadanya..

Tiada kek mahupun bunga, cuma kasih sayang seikhlas hati buat abang... :>) oh ya terimalah dulu kek eskrem ehsan dari Swensen's dan bunga ciplak dari Google ye... heheee







p/s : Tahun lepas semasa besday en suami, kami celebrate di Bukit Merah Laketown, tahun nie je tak p memana tapi rasanya dah cukup memadai :>)



Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

MJ dah redeem hadiah free dari GNC


Ari Khamis lepas, MJ ada baca di blog Sis Nana pasal hadiah free, cuma klik LIKE di facebook, register terus leh dapat free gift..:) MJ teruja bebenor tau, tapi disebabkan line facebook kat opis kena block, gigih takut terlepas, call en suami soh tolong register kan..hahaa, kebetulan en suami cuti masa tu kan... :>)


 Dapat je emel dari GNC terus ko print, siap print kaler lagi tau..hahahaa,
memang bersemangat :>)


 Jumaat tu masa lunch hour terus gegas ke Sunway Karnival Mall sebab nak redeem, takut abes punya pasal.. Padahal lunch hour kami tak sama ngan pekerja Gomen tau rehat lama, kami cuma sejam je..
Perjalanan dari Ofis ke Mall lebih kurang 20minit..


 Ha dah dapat hadiah yang diidamkan bergambar kejap depan kedai.. Mujuq masuk je mall terus jumpa kedai GNC nie, takler menggagau kami dok mencari.. :>)


 Nilah hadiahnya, MJ punya kaler merah dan en suami kaler biru :>)



Tapi!!!!! sampai je rumah, adik bongsu MJ dah berkenan, terus ambik galas.... :)
Mintak tukaq pun dah tak mau...huhuuu

Tengoklah, yang kaler MJ berkenan lak tu, galas tak lepas tau, tidoq je tak sebelah...hahahaa,
takut Kaklong dia ambik balik la tu..:)



Kalau sesapa yang belum register lagi, kena cepat tau, sebab hadiah hanya untuk 5000 yang terawal sahaja.. Sekarang nie MJ tengok dah 4ribu lebih tau... Pada yang tak tau, meh klik link bawah nie ye pastu register maklumat yang diminta ok... :>)
https://www.facebook.com/GNCMalaysia

 

Menang GA, kali nie dari Cute Mum..

Adeyh memang tak sangka giler sebenarnya rezeki murah petang nie..heheee :) Rezeki menang dalam GA di petang Jumaat, sebab baru tadi MJ publish entry menang GA dari Nanakimie kan :) Korang jangan bosan pulak ye... Nak kongsi kegembiraan nieh.. :>)

GA nie dari teka tempat percutian Cute Mum dan Daddy bersama Dania, MJ teka Genting Highland..
Awalnya Cute Mum dah umumkan 2 pemenang yang bertuah yang meneka dengan tepat iaitu Genting Highland Theme Park (Taman Tema Genting), MJ tau dah konpom tak menang sebab tak tepat kan... 

Tapi disebabkan plan Cute Mum bercuti berubah dari esok ke petang ni, terus mereka bermurah hati nak tambah pemenang lagi.. :>) Wahhhh!! tak sangka betul kali nie ada rezeki nama MJ pulak bertuah.. :)



Terima kasih ye Cute Mum dan selamat bercuti...
Bestnyerrrrrr...... :>)



p/s : Genting ni last MJ p awal tahun lepas dengan en suami, kami honeymoon disana, tapi tak sempat main game kat sana + naik cable car, sebab kebetulan singgah dan bermalam selepas kami honeymoon di Bukit Tinggi, Pahang.. :>) Teringin plak nak ke sana lagi..

Menang GA dari Nanakimie


Entry ringkas di petang Jumaat lagipun harinie MJ tak sempat nak buat sebarang entry sebab sibuk, huhuu..
Apapun terima kasih pada korang yang sudi singgah dan meninggalkan komen di entry MJ yang terdahulu ye.. Alhamdulillah MJ berjaya juga menerjah balas blog korang.. Marathon beb.. :)


Oklah, nie nak cerita yang MJ menang GA tau, tempat pertama lagi.. Memang tak sangka ada tuah no 6 nieh.. :>
Terima kasih pada cik penganjur Nana dan kak Lela sebab inform MJ pasal menang GA nie.. :>)


Ramai gak yang menang, dan tahniah buat semua yang bertuah k..








Jangan lupa klik Heartbeat nie ye :)

LuxOnU's Luxury Handbag Sales In Penang | Macam2 jenama ada :)

Pada kawan2 yang duduk sekitar Utara especially Penang, ayuh kita ramai2 hari Sabtu nie terjah Hotel E&O (Eastin & Oriental Hotel) pada jam 11.30 am untuk cuci mata disamping meleburkan duit yang ada untuk dapatkan apa yang diidamkan..hehehee






MJ dah berkenan giler ngan beg Coach macam gambaq kat atas nieh..
Tapi nak kena pujuk en suami + kena gak tengok bajet yang ada.. :)


Nie details Event untuk hari Sabtu :)

Theme : LuxOnU Penang’s 1st Year Anniversary Luxury Handbag Sale

Date : 25th June 2011 (Saturday)
Venue : Farquhar Suite, Ground Floor, Eastern and Oriental Hotel (E & O)
11:00am : Open to VIP
11:30am : Open to public
3:00pm : Event ends
Brands : Prada, Coach, LongChamp, Gucci, Burberry and more
Poducts : Handbags, wristlets, universal (iPhone) cases and lanyards


Voucher KFC | 10% Discount On Mini Bucket Combo

Kali nie Voucher KFC pulak ye, alahai sedapnyer..... :>) Nampaknya semua fastfood tengah berlumba-lumba buat promosi nieh...
Voucher KFC nie valid until 31 July 2011, ngam2 sebelum kita umat Islam mula berpuasa di bulan Ramadhan pada 01.08.2011..




Sebelum nie MJ ada syer Voucher MekDi dengan Pizza  kan, Mekdi Nuget dah tamat semalam, huhuuu tak dapek den guna kupon tu sebab puasa kan.. Pizza dok nampak2 cam nak jadikan juadah berbuka je harini... KFC plak takpe lambat lagi, so ada banyak masa.. :>)


Ok kawan2 semua.. jom ke Pizza Hut dan KFC :>)



Labels

Celoteh MJ (132) layan (122) terima kasih (116) GiveAway (95) Join Contest (74) cantik (68) hadiah (65) Menang GA (63) Makan Sedap (61) dunia artis (58) nuffnang (53) pemenang (49) Hari Raya Puasa (44) BE nuffnang (42) happy (42) Resepi (41) Pengumuman (37) Wordless Wednesday (36) Firas (34) contest (32) Produk Shaklee (31) suami isteri (30) Denaihati (29) on9 visitor (28) Pusat Pelancongan (27) keputusan GA (26) promosi hebat (25) Fesyen (23) USM Penang (22) kenduri kawen (22) sedap (22) Pulau Pinang (21) sedih (21) jalan-jalan (20) rumah tangga (20) senarai peserta (20) Islam Agamaku (19) Nikah Kawen (19) nasihat (19) pesakit (18) Pegangan (17) Fridge Magnet (16) ME Nuffnang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Followers (15) Ilhan (15) churpchurp (15) islam (15) sihat (15) teka-teki (15) Celebrate Birthday (14) PJJ di USM Penang (14) aiskrim kek (14) lucu (14) tips (14) Hadiah Contest 2013 (13) pengalaman (13) Nikon D90 (12) Portable Power Bank (12) aksi terlampau (12) petua (12) Avon (11) Bercuti di Cameron Highland (11) CPUV Earning (11) CPUV Nuffnang (11) Cameron Highland BEST (11) Family Day (11) Hadiah Wang Tunai (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) blogger Kuala Lumpur (11) kisah tauladan (11) kuih raya (11) my birthday (11) heartbeat (10) kupon (10) top komen (10) tutorial (10) Anniversary (9) Birthday Suami (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) Pulau Langkawi (9) dalam negara (9) kamera (9) sale (9) video (9) Blogger Utara (8) Kelantan (8) Kenangan MJ di tahun 2011 (8) Kenduri (8) Pizza Hut Promotion (8) Resipi (8) kad raya (8) online (8) review blog (8) My Koleksi (7) Percutian Kami (7) Perodua Alza (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) Cuti-Cuti Malaysia (6) Dekorasi Simple by MJ (6) Hadiah Anniversary (6) Hadiah Birthday (6) Happy Anniversary (6) Jumpa Blogger (6) MJ dan Suami (6) Mak Abah ke Umrah (6) Percutian Familyku (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) juadah berbuka (6) kupon KFC (6) ovarian cysts (6) BAJET 2012 (5) Burger King (5) Cara Dekorasi Bajet (5) IQ (5) Kenangan di Tahun 2014 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) Umrah MJ 2016 (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Cheque Nuffnang (4) Homemade Burger Bakar (4) Inai Henna (4) Inai lukis (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kelebihan Ephyra (4) Kenangan MJ di tahun 2015 (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Perkahwinan Artis (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) SBPA (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) Ustaz Ahar Idrus (4) cukai kastam (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Akademi Fantasia (3) Almari MJ (3) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Ben Ashaari (3) Berita Sensasi (3) Burger Bakar (3) Burger KOMTAR (3) Cashout Nuffnang (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Diari Umrah MJ (3) Fasha Sandha dan Jejai (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) HomeMade Aiskrim (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Hukum memakai Inai Lukis (3) Irma Hasmie (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi Carlo RINO (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Mee Sotong sedap (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Oreo CheeseCake (3) Ostematrix Shaklee (3) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (3) Pengalaman Mengerjakan Umrah (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Aiskrim (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) Review Ephyra (3) SPA (3) Seminar Wordpress (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Tarikh mengundi PRU13 (3) Testimoni Ephyra (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tiket Wayang Free (3) borong.com.my (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) cara mengira cukai (3) duti import (3) keputusan Peperiksaan (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Adamson Hotel Kuala Lumpur (2) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Anne Ngasri (2) Ayam Dendeng (2) Azza Elite (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Arab KokuRyu (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Black Label Aidijuma (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Berkesan untuk Menabung (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Cheque Exabytes (2) Chicken Chop (2) Ciptaan Allah SWT (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) GUESS (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Homoseksual (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Bajet (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Irma Hasmie Mengandung (2) Jalil Coconut Shake (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenangan MJ di tahun 2012 (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Paris dari Aidijuma (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Lirik Lagu (2) Majlis Kenduri MJ (2) Makan Sedap di Pulau Pinang (2) Maksud PJJ (2) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Mega Giveaway Celoteh MJ (2) Menabung dengan Si Hijau (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Neotel Hotel Kuala Lumpur (2) Original Handbag COACH (2) PTPTN Info (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Paris Satin Aidijuma (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pengalaman HSG Test (2) Perfume (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) SX150 IS (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Side Income (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Slot Lestary TV3 (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni GLA Complex (2) Testimoni Ostematrix Shaklee (2) Testimoni Shaklee (2) Tips Menabung dengan Berkesan (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Wallet (2) White Label Aidijuma (2) angry bird (2) astro (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) berita terkini (2) ceramah (2) coklat (2) drama Melayu (2) duit malaysia (2) games (2) hobi masa lapang (2) iPhone 5 Contest (2) ilusi optik (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) zuriat (2) Adat Perkahwinan India (1) Air Gunung Berapi sedap (1) Ais Kacang Maklom (1) Aiskrim Choki Choki (1) Aiskrim Coki Coki (1) Aiskrim Pasu (1) Alamat Jalil Coconut Shake (1) Ana Rafali dan Suami (1) Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina (1) Angin dalam Badan (1) Animasi Kartun (1) Apa itu Triglycerides (1) Asam Gelugor aka Asam Keping (1) Ashraf Muslim (1) Assignment (1) Asyraf Muslin dan Wan Sakinah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Baju Pengantin Diana Amir (1) Balotelli EURO (1) Banjir Kilat di Cameron Highland (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Belajar secara Sidang Video (1) Bencana Alam (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Boikot Israel (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang BR1M online (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara mudah nak lipat baju (1) Cara ubati Denggi (1) Cendol Maklom (1) Cendol sedap (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cover Samsung USAMS (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) De Pauh Garden (1) Dejavu di Kinabalu (1) Diana Amir dan Suami (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Diskaun PTPTN 10% (1) Ditipu dengan Western Union (1) Dividen dan Bonus ASB (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) EURO 2012 (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Emperial Horse Wallet (1) Endorscope Cyst (1) Ephyra membantu untuk Hamil (1) Ephyra meningkatkan kesuburan (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) Exabytes (1) External Hard Disk (1) Eyriqazz vs Denaihati (1) Fadilat Bulan Rejab (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Faizal Ismail (1) Gambar Fara Fauzana (1) Gambar Pelik (1) Gaviscon Advance (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Haiwan Pelik (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Bertafakur (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ibadah Korban Online (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Iniesta EURO (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) JAKIM (1) Jadual Konsert Mania (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake Bandar Perda (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Juara bola sepak EURO (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) KBC Rantau Panjang (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kasut Le Sandae Zalora (1) Katil MJ (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Kegunaan Duit Nuffnang (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kejutan di Hari Lahir (1) Kek Biskut Marie (1) Kek Coklat Sedap (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Bulan Rejab (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kementerian Kesihatan (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Kenangan di tahun 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Nestle Bliss (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Wallet MJ (1) Konsert Mania (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Letgo Item (1) Letgo Wardrobe (1) Lisa Surihani (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masakan Pasta (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Mayang Mengurai (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Misteri Villa Nabila (1) Muat Turun Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nabi Adam a.s (1) Nan Cheese Meleleh (1) Nasi Arab Al-Bayt (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo Cheese Cake Gebu (1) Oreo Cheese Cake Strawberry tanpa gelatin (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Pasar Besar Siti Khadijah (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pathlab Penang (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2012 (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Peluang Kerjaya (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume Burberry (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Pernikahan Anne Ngasri (1) Pernikahan Artis Malaysia (1) Perodua Bezza (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Affiliate AssignJobs (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) Qi Razali dan Nelydia Senrose (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Rebat Bil Elektrik (1) Red Label Aidijuma (1) Rempah Nasi Arab (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Kek Sedap (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sotong Kangkung (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Review Hotel (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) Route 69 Taman Robina (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saloma Bistro Kuala Lumpur (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Segmen Eyriqazz (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Semanis Kurma TV9 (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Sepanyol vs Itali (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Set Senggugut (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Sijil HALAL (1) Simply Siti (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Sooft Book Washable for children (1) Sotong Kangkung (1) Stokin Kaki Scholl (1) Stokin Scholl Sleeping (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Surprise Birthday (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tanda menghidapi Cyst (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Telefilem KHILAF TV1 (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tepung Magik (1) Testimoni B-Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni Zalora (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tips Rumah Tangga (1) Tips buat suami isteri (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Twitter (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Vibrance Kegel Device (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Watie Elite (1) Western Union Selamat (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Yusry KRU (1) Zalora Malaysia (1) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) boikot mc donald (1) bomoh VIP penipu (1) buku denaihati (1) car loan (1) e-Qurban Kemboja (1) free sample (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca (1) mesir (1) movie (1) negara yang bertanding dalam EURO (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) pray for gaza (1) rempah sauna (1) rusuhan (1) santai (1) seksi (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1)