Jika berminat boleh email normj1001@hotmail.com (lowercase)

Hadiah buat Pengomen Tegar

Alhamdulillah disebabkan bulan ini bulan rezeki buat MJ, 1st sebab menang hadiah percutian 3D2N di Cameron Highland dan 2nd dapat wang tunai untuk 5 tahun servis, makanya MJ nak berkongsi dengan kawan-kawan blog yang turut sama dengan blog CELOTEH MJ sehingga kini.


Seperti kata tuan Denaihati - MJ Ratu Avon, maka hadiah-hadiah pun adalah barangan Avon la ye - korang mau tak? heheee :)

Tapi semua ni ada yang punya dah tau, nak tau siapa - Mereka ialah yang rajin mengomen di blog MJ sehingga kini. Pengiraan dikira dari Bulan August dan September 2012 (2bulan). Lagi 2 hari kita akan menutup tirai bulan Sept, kalau nak tercalon korang kena teruskanlah mengomen disini ye :-)

Di sidebar adalah setakat bulan September, bila dah tamat nanti baru MJ release siapakah pengomen tegar sepanjang 2 bulan ini. 10 Pengomen bertuah layak dapat hadiah di atas ni sebagai tanda terima kasih MJ pada korang.. :-)

Tak sangka dah 5 tahun rupanya

Pejam celik pejam celik tak sangka rupanya dah 5 tahun MJ berkhidmat, dan tak sangka masih bertahan sehingga kini :) Alhamdulillah bersyukur dengan rezeki dari Allah.

Dan sebagai menghargai khidmat MJ, ada la sedikit sumbangan dari syarikat berbentuk $$$ sebulan gaji, syukur alhamdulillah. Menurut kata offismate MJ - bulan Sept adalah bulan rezeki untuk MJ ;) Semalam menang Grand Prize Percutian 3D2N, hissyyy tak sabarnya nak p hanimun....hahahaaa ;)

Alhamdulillah Menang Grand Prize

Alhamdulillah syukur, lidah kelu terdiam kaku rasa nak menangis pun ada ni.. Memang tak percaya sangat ni.. Ya Allah betul ke?


Nanti MJ cerita ye, masih terkejut ni :)

Kenangan Header Celoteh MJ

Entry ni adalah sebagai nak abadikan header kenangan sepanjang MJ berblog dalam tempoh 2 tahun ni. Boleh la mengimbau kenangan bagaimana transformasi header blog MJ ni kan, heheee :)


Kalau tak silap ini Header pertama MJ gunakan, dan rasanya my hubby yang buatkan (ingat-ingat lupa), almaklumlah masa blog ni ditubuhkan MJ baru beberapa bulan berkahwin :-) Jadi mood pengantin baru jelas terserlah...hahaha.


Dan ni Header ke dua hasil tangan dari Puan Bee lepas MJ nak makeover blog. Mood masa ni HoneyMadu.


Dan header ni pulak ilham dari ex-schoolmate MJ - IedaAurora, pada MJ memang cantik cuma mungkin pemilihan gambar nampak macam MJ tengah 'moody' je kan ;)


Dan kedua-dua gambar di atas adalah hasil tangan dari eB, thanks dear so much, ada 2 corak yang sama tapi gambar yang berlainan, sebabnya MJ salah bagi gambar tak ikut tema yang diinginkan ;) Maka terhasillah 2 header yang masih digunakan sehingga kini.


Kalau korang perasan kesemua header MJ adalah mengikut warna kegemaran MJ iaitu PINK + PURPLE, taktau kenapa mungkin sejuk mata MJ memandang kot.. Belum terniat nak curang ke warna lain lagi..heheee


MJ ingat nak tukar header lain la, ada sesiapa nak tawarkan diri tak untuk buatkan? atau nak bagi hadiah ke kat MJ manalah tahu kan :-) MJ sangatlah berbesar hati... heheee

Ka Ching!! :)

MJ memang suka lagu Ka Ching nyanyian Shania Twain suatu ketika dulu, siap buat ringtone untuk SMS lagi ha :) Tak silap masa lagu ni pemes MJ di Tingkatan1 kot.. heheee ;)


Ok sebenarnya bukan nak cerita pasal lagu tapi alhamdulillah 2 hari lepas dapat rezeki dari Denaihati, MJ dah dapat $$$ untuk Top Referal dan juga Duit Raya dari beliau ;)


Hadiah Wang Tunai dari Denaihati, memang murah rezeki abg Amir kita ni dengan sifat suka memberi, semoga terus dimurahkan rezeki, aminnnn..

Harap DH tak stop ye, bila baca post di FB seakan merajuk je (MJ ada perasan post seorang rakan FB mengenai isu ni sebelum ni), dan ketahuilah kami para blogger yang lain tetap akan terus menyokong DH.



Pada MJ biar lambat tapi kami tetap juga terima insentif tersebut sebab MJ faham kekangan masa dan kesibukan DH dalam urusan lain.

MJ pun dah banyak terima pelbagai hadiah dan tunai dari DH, dan ternyata DH memang tepati apa yang dijanjikan, itu yang penting. Dan salah satu hadiah yang paling berharga yang akan dikenang seumur hidup ialah hadiah NIKON D90 ;) Alhamdulillah syukur..


Ada yang rindu tak?

Dah seminggu blog tak berupdate, mood yang memang betul-betul dah ke laut sangat nak mengarang. Blogwalking pun mana yang sempat, maaf ye pada kawan-kawan yang dah komen di blog MJ tapi kelibat MJ masih belum kelihatan di blog korang.

MJ pasti akan muncul ke rumah korang juga, cuma cepat atau lambat je bezanya, maaf sesangat ye.. :)

Ok kalau ada yang rindu MJ meh tengok pic MJ masa kenduri kawen rumah saudara di Semenyih pada minggu lepas, heheee ;)




p/s: Gambar ada tapi M.A.L.A.S nak resize lepas cd software 'photoshop' hilang entah kemana lepas lappy MJ buat hal sebelum ni...huhuuu :(

WW : Alhamdulillah dapat juga merasa :)


Memang sedap!! Rasa macam nak makan lagi ;)


p/s : Banyak komen yang belum di 'publish' sebelum diterjah balas, sori ye kawan2 dan sabarlah menanti :)

Barangan Avon Kempen 1-15 Sept 2012

Dah lama MJ tak buat promosi Avon di sini kan? Semenjak kesibukan melanda diri dan sekarang ni menggagahkan diri ;) Jom kita cuci mata, mana tau kot-kot ada yang terbekenan :)


GlimmerStick Eye Liner (Black/Brown)
RM 8.00 setiap satu

Little Black Dress Perfume 50ml
RM 55.00 termasuk pos


Dengan mana-mana pembelian Perfume 50ml (seperti dibawah), 
korang boleh dapatkan barangan atas ini dengan harga RM1.00

RM 19.00 setiap satu


Vitamin untuk kanak-kanak
(Less 20%)

Set Women On Earth RM55.00 termasuk pos


Barangan di atas Less 20%



Maskara RM10.00

Ada macam-macam lagi barangan lain, boleh tengok secara online dalam website avon dan kalau ada yang berkenan boleh terus roger MJ di normj1001@hotmail.com

Klau beli barangan RM50.00 dan ke atas akan menerima FreeGift dari MJ, harga tidak termasuk kos pos kecuali yang dinyatakan.


p/s: Minggu ni mungkin takdapat ke Cameron Highland, huhuuu sebab Apartment Fully Booked, mungkin akan ke sana dilain masa.

Akan bercuti bersama family

Tak sabarnya nak menunggu hari minggu menjelma, mood nak buat kerja pun dah ke laut ni... Bestnyerrrr..... dah terbayang-bayang diri ini menjejakkan kaki ke sana lagi buat kali ke keempat, InsyaAllah :)



Boleh agak tak MJ akan ke mana dari gambar atas ni? heeheee..


Oklah MJ takmau memeningkan korang untuk memikir kemana destinasi kami, jom kalau nak baca kisah MJ yang lepas klik CAMERON HIGHLAND

Kalau tahun lepas MJ ke sana bersama keluarga mertua, dan insyaAllah kali ini bersama keluarga MJ pula, kami akan ke sana pada hari Ahad 16 Sept 2012.


p/s : Baru dapat update entry, sebenarnya ada banyak cerita tapi semua terperam je dalam folder, mungkin sibuk sama kot dok tolong My Mum dengan order katering yang tak putus, alhamdulillah :)

KOLEKSI TERBARU KZNABIHAH BUTIK

Dah lama rasanya tak terjebak dengan GA ni rasanya, 
sementara mood masih panas ni MJ nak join GA dari


Due : 15 Sept 2012

Ada pelbagai jenis pakaian yang sesuai buat kaum wanita sekalian,
pasti rambang mata memilih, apa lagi jom lawat :



Doakan moga ada rezeki MJ untuk menangi salah satu hadiah kat bawah ni iaitu :)
1. Long cardigan kznabihah
2. Palazo printed leapord kznabihah
3. Dress Adlena Special Design by KZNABIHAH
 Jadi MJ nak tag:)


Kegunaan Duit Nuffnang

Duit nuffnang yang MJ dapat yang terbaru ni MJ gunakan untuk membeli sesuatu barangan yang nampak, jadinya bila kita tengok je barang tu dah tau ni lah hasil berblog selama ni, sebelum ni dah 2x cashout tak ingat beli apa, sedar-sedar je duit tu dah habis. (duit tu lebih kepada belanja makan)


Sekarang ni macam dah jadi kegilaan MJ nak pakai DRESS pulak, MJ ada selai je dress My Mum yang belikan pakai masa Raya Kedua hari tu, MJ rasa macam tak nampak gemoks walau realitinya dah berisi ha :) Sebelum ni takut nak pakai dress-takut nampak lagi rendah (sebab tak berapa tinggi ni) + badan lak berisi, rasa macam tak sesuai plak. heheeee :)


thepoplook.com, website ni rasanya dah lebih 20x MJ dok ushar, ada dress yang berkenan di hati tapi asyik lah 'out of stock' sampai naik tensi ha, sebab MJ rasa dress tu cam sesuai kot untuk MJ yang baru nak berjinak-jinak ni :)


Dan akhirnya MJ telah berkenalan dengan 1 website yang menjual dress secara online (kes malas nak pergi kedai untuk mencari) dan MJ berjaya merembat sehelai dress yang cukup berkenan di hati, harga pun di paras kemampuan, so apa lagi terus rembat (pening nak memilih sebelum tu sebab semuanya cantik-cantik tau).


MJ beli dress ni di Norzi Beautilicious House, semua cantik tau :)

Ni la dress yang menjadi pilihan di hati, haissyyy tak sabar nak melaram (tapi ehhh jap, sesuai tak ye dengan MJ ni?) harap-harap boleh la muat sebab kain ni jenis Lycra (merenggang) dan MJ ada baju kurung 2 pasang dari kain jenis ni, ok je bila pakai ;)

Plan nak pakai dress ni masa kenduri kawen saudara di Semenyih, Selangor pada cuti 1 Malaysia nanti. Dengan tudung sekali MJ tempah yang ala-ala Paridah 3 layer (nak beli yang ori rasa tak mampu), tapi tudung tu tak siap lagi, nanti dah siap MJ melaram dengan dress ni sekali kasi tunjuk k... hahahaa ;)


Itulah kisah duit Nuffnang yang MJ gunakan untuk beli dress sekali dengan tudung ala paridah celop ;) Cuma tambah lebih kurang RM 10-20 je, boleh la tu kan :)


p/s : Sekarang ni dekat sebulan gak blog ini sunyi tanpa BE, tapi alhamdulillah ada juga rezeki lain yang masuk.. Syukur


Alhamdulillah cheque Nuffnang dalam tangan

Lepas dah dapat Payment Advice 3 hari lepas, alhamdulillah semalam cheque telah  selamat berada dalam tangan :)

Dengan ini secara rasminya teka teki tersebut ditutup dan terima kasih kepada semua yang sudi meneka walau dalam kesamaran :)


Dalam ramai peneka, hanya ada seorang SAHAJA yang meneka dengan sangat tepat, cayalah memang superb dear ;) dan pemenang itu ialah.....






Tahniah Nisa, memang jumlah yang MJ cashout ialah RM110.26, setelah ditolak transaction fees RM1 makanya jumlah yang diterima RM 109.26.

Disebabkan Nisa meneka dengan tepat dan bukan tekaan terhampir, maka hanya Nisa yang dipilih untuk menerima duit raya sebanyak RM10.00.. Tahniah diucapkan, nanti email MJ no akaun samada Maybank atau CIMB ke normj1001@hotmail.com


Kepada yang lain jangan sedih-sedih na, terima kasih diucapkan sebab sudi join simple dimple GA MJ ni, insyaAllah mungkin akan ada lagi nanti dan jangan jemu singgah di sini untuk mencuba ye :D


p/s: MJ dah ada planning nak beli 'barang' dengan duit Nuffnang ni, at least kita nampak hasilnya kan ;) Walau jumlah tak seberapa tapi lepas la untuk MJ ;)

Alhamdulillah dapat Duit Raya RM 100 dari denaihati.com

Syukur alhamdulillah dengan rezeki yang diterima tanpa disangka, semoga pemilik blog denaihati aka Tuan Amir akan sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah SWT, aminnn :) Sesuai dengan tagline blog beliau 'Hidupkan Untuk Memberi'

leaderboard2 denaihati Banner

Korang ingat dengan entry MJ yang INI tak? Walau sedar MJ bukanlah yang terawal apatah lagi terpantas sebab syarat yang ditetapkan kena jadi antara 20 terawal publish entry tersebut akan dapat duit raya RM100, tapi MJ sekadar mencuba, mana tau ada rezeki untuk MJ kan siapa tahu.

Jadinya MJ telah tersenarai antara 38 dari 63 peserta yang mengambil bahagian untuk mendapatkan Duit Raya tersebut dan Alhamdulillah Tuan Amir kita telah bermurah hati untuk memberi Duit Raya kepada semua 63 peserta RM 100.00 setiap seorang. (Jom kita berkenalan dan sama-sama berkongsi dengan mereka yang lain) Terima kasih yang tidak terhingga buat beliau.. ;)

  1. http://www.syuhadasalleh.my/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  2. http://syahrilhafiz.com/blog/10-entri-terbaik-denaihati.html
  3. http://puanbee.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  4. http://topotato.com/archives/2954
  5. http://duniainfodantips.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  6. http://nadot.my/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  7. http://www.eyriqazz.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  8. http://muazfaris.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  9. http://profhariz.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati/
  10. http://syaisya.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  11. http://1000-freedownload.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  12. http://www.namiacinta.com/2012/08/bonus-raya-dari-denaihati.html
  13. http://www.siezuka.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati_27.html
  14. http://shakiddo.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  15. http://www.anakulucheka.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  16. http://www.awanpagi.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  17. http://www.linazlina.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  18. http://www.cikgunaman.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  19. http://sensasi2020.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  20. http://www.lizarazak.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati/
  21. http://www.ciklilyputih.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  22. http://www.fazrol.com/2012/08/denaihati.html
  23. http://ainunmardhiyyah.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  24. http://hazrilhafiz.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  25. http://pipoq.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  26. http://hatiputera.com/10-entri-terbaik-denaihati
  27. http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  28. http://norfanil.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  29. http://shahrulsite.net/10-entri-terbaik-denaihati
  30. http://kozumiro.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  31. http://www.kakinakl.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  32. http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  33. http://wangerrard.com/10-entri-terbaik-denaihati
  34. http://jangemakesemut.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  35. http://www.zulkbo.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  36. http://budakfelda.com/10-entri-terbaik-denaihati.html
  37. http://mykeledek.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  38. http://normj1001.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  39. http://cmratu.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  40. http://mummyqaid.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  41. http://malaysiascore.blogspot.com/2012/08/bonus-raya-aidilfitri-2012-dengan-10.html
  42. http://www.aslamber.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  43. http://zharmin.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  44. http://www.myvitrd.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  45. http://amriawan.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  46. http://stokismuar.wordpress.com/2012/08/28/10-entri-terbaik-denaihati/
  47. http://lifeissecret.blogspot.com/2012/08/bonus-raya-aidilfitri-2012-untuk-semua.html
  48. http://pondokkecil.com/blog/10-entri-terbaik-denaihati/
  49. http://eiz1004.upprofits.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  50. http://blog.amirez.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  51. http://www.teratakusang.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  52. http://dzuandiey.com/entri-terbaik-denaihati/10-entri-terbaik-denaihati
  53. http://kongsibersamanora.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  54. http://mylifemyprimaryplan.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  55. http://akubiomed.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  56. http://www.sukacuka.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati/
  57. http://hatisamronkin.com/10-entry-terbaik-denaihati/
  58. http://ummihanie.com/10-entri-terbaik-denaihati/
  59. http://jodeweb.com/blog/?p=2680
  60. http://smp3lembang.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
  61. http://daddydee.net/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati/
  62. http://seotoolinfo.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati/
  63. http://miri4evernet.blogspot.com/2012/08/10-entri-terbaik-denaihati.html
Tahniah pada kesemua peserta yang turut mengambil bahagian ;)

Dan yang ke duanya pula ialah MJ tersenarai antara Top 10 Referral ke blog Denaihati, Syukur Alhamdulillah dengan rezeki darimu Ya Allah :)..



Jom korang rajin-rajin singgah ke blog Denaihati kerana banyak lagi kejutan, contest mahupun tip dari beliau buat kita semua.


Menu Rumah Terbuka Aidilfitri 1433H

Alhamdulillah Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri MJ telah berjalan dengan sempurna pada hari Jumaat lepas, terima kasih diucapkan pada semua saudara mara, kawan-kawan yang sudi hadir bagi memeriahkan Majlis tersebut.

Jadi MJ nak hidangkan mata korang dengan menu-menu yang telah disediakan pada masa itu ye... :) Lain-lain gambar telah diupload dalam FB peribadi MJ.

 
Menu Utama - Nasi Beriyani Ayam, Ayam Tandoori Bakar, Air Asam dan Kerabu Epal.

Bihun Goreng - sedap dimakan bersama Kuah Laksa

Mee Kuah aka Mee Rebus Penang

Laksa Penang

Kek Coklat yang dikukus - Nyummylicious :)
Corak atas main 'taram' je sebab tangan tak berseni kan...hahaa


Satay Ayam Tandoori - Terlaris hahahaaa..
Lain dari yang lain apabila diperap dengan rempah Tandoori


 Menu pencuci Mulut - Puding Ceria  dengan Puding Kiwi dan Kerabu Epal

Semua menu dihidangkan dengan Air Sirap, Teh O dan Teh Tarik dan HomeMade by My Mum :)


Ada rakan blogger yang turut hadir, nak tau siapa tunggu next entry ye, antaranya ada blogger yang 1st time berjumpa mata ke mata, sebelum ni tak kenal, dalam blog pun tak ada gambar tuan blog tau, cuma gambar anak nya sahaja iaitu Maisara ;)


Boleh juga tengok menu lain di Majlis Kesyukuran 1434H dan Menu Rumah Terbuka 6 Syawal 1435H (2/8/2014)


3rd Cheque Nuffnang on the way :-)



Alhamdulillah rezeki selepas Raya, seperti yang memang telah di rancang nak selepas Raya dan insyaAllah dalam 2-3 hari sampai la kot cheque nya :)


Jumlah tak banyak pun tapi boleh la buat beli baju baru, almaklumlah nak pergi open house la beraya la + kenduri lagi..heheee :)

Dan MJ masih sembunyikan jumlahnya, sebab sebelum ni kata nak tunjuk kan, bukannya apa MJ nak korang meneka la ye ;)

~DAH TAMAT~

Klu :
- Bawah RM 150.00 (Updated)
- Korang teka jumlah tanpa sen ye, sebab sen kat belakang tu RM ***.26
- Tarikh tutup bila cheque selamat berada dalam tangan ;)
- Seorang boleh teka sekali je
- Seorang pemenang yang meneka dengan tepat atau hampir tepat akan dipilih dan akan menerima Duit 
  Raya RM10.00, kalau 2 orang maknanya seorang RM5.00 ye :)
- Selamat Meneka dan Selamat Hari Raya Aidilfitri ;)

Labels

Celoteh MJ (132) layan (122) terima kasih (116) GiveAway (95) Join Contest (74) cantik (68) hadiah (65) Menang GA (63) Makan Sedap (61) dunia artis (58) nuffnang (53) pemenang (49) Hari Raya Puasa (44) BE nuffnang (42) happy (42) Resepi (41) Pengumuman (37) Wordless Wednesday (36) Firas (34) contest (32) Produk Shaklee (31) suami isteri (30) Denaihati (29) on9 visitor (28) Pusat Pelancongan (27) keputusan GA (26) promosi hebat (25) Fesyen (23) USM Penang (22) kenduri kawen (22) sedap (22) Pulau Pinang (21) sedih (21) jalan-jalan (20) rumah tangga (20) senarai peserta (20) Islam Agamaku (19) Nikah Kawen (19) nasihat (19) pesakit (18) Pegangan (17) Fridge Magnet (16) ME Nuffnang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Followers (15) Ilhan (15) churpchurp (15) islam (15) sihat (15) teka-teki (15) Celebrate Birthday (14) PJJ di USM Penang (14) aiskrim kek (14) lucu (14) tips (14) Hadiah Contest 2013 (13) pengalaman (13) Nikon D90 (12) Portable Power Bank (12) aksi terlampau (12) petua (12) Avon (11) Bercuti di Cameron Highland (11) CPUV Earning (11) CPUV Nuffnang (11) Cameron Highland BEST (11) Family Day (11) Hadiah Wang Tunai (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) blogger Kuala Lumpur (11) kisah tauladan (11) kuih raya (11) my birthday (11) heartbeat (10) kupon (10) top komen (10) tutorial (10) Anniversary (9) Birthday Suami (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) Pulau Langkawi (9) dalam negara (9) kamera (9) sale (9) video (9) Blogger Utara (8) Kelantan (8) Kenangan MJ di tahun 2011 (8) Kenduri (8) Pizza Hut Promotion (8) Resipi (8) kad raya (8) online (8) review blog (8) My Koleksi (7) Percutian Kami (7) Perodua Alza (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) Cuti-Cuti Malaysia (6) Dekorasi Simple by MJ (6) Hadiah Anniversary (6) Hadiah Birthday (6) Happy Anniversary (6) Jumpa Blogger (6) MJ dan Suami (6) Mak Abah ke Umrah (6) Percutian Familyku (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) juadah berbuka (6) kupon KFC (6) ovarian cysts (6) BAJET 2012 (5) Burger King (5) Cara Dekorasi Bajet (5) IQ (5) Kenangan di Tahun 2014 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) Umrah MJ 2016 (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Cheque Nuffnang (4) Homemade Burger Bakar (4) Inai Henna (4) Inai lukis (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kelebihan Ephyra (4) Kenangan MJ di tahun 2015 (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Perkahwinan Artis (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) SBPA (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) Ustaz Ahar Idrus (4) cukai kastam (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Akademi Fantasia (3) Almari MJ (3) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Ben Ashaari (3) Berita Sensasi (3) Burger Bakar (3) Burger KOMTAR (3) Cashout Nuffnang (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Diari Umrah MJ (3) Fasha Sandha dan Jejai (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) HomeMade Aiskrim (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Hukum memakai Inai Lukis (3) Irma Hasmie (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi Carlo RINO (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Mee Sotong sedap (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Oreo CheeseCake (3) Ostematrix Shaklee (3) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (3) Pengalaman Mengerjakan Umrah (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Aiskrim (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) Review Ephyra (3) SPA (3) Seminar Wordpress (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Tarikh mengundi PRU13 (3) Testimoni Ephyra (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tiket Wayang Free (3) borong.com.my (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) cara mengira cukai (3) duti import (3) keputusan Peperiksaan (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Adamson Hotel Kuala Lumpur (2) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Anne Ngasri (2) Ayam Dendeng (2) Azza Elite (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Arab KokuRyu (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Black Label Aidijuma (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Berkesan untuk Menabung (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Cheque Exabytes (2) Chicken Chop (2) Ciptaan Allah SWT (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) GUESS (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Homoseksual (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Bajet (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Irma Hasmie Mengandung (2) Jalil Coconut Shake (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenangan MJ di tahun 2012 (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Paris dari Aidijuma (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Lirik Lagu (2) Majlis Kenduri MJ (2) Makan Sedap di Pulau Pinang (2) Maksud PJJ (2) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Mega Giveaway Celoteh MJ (2) Menabung dengan Si Hijau (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Neotel Hotel Kuala Lumpur (2) Original Handbag COACH (2) PTPTN Info (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Paris Satin Aidijuma (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pengalaman HSG Test (2) Perfume (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) SX150 IS (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Side Income (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Slot Lestary TV3 (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni GLA Complex (2) Testimoni Ostematrix Shaklee (2) Testimoni Shaklee (2) Tips Menabung dengan Berkesan (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Wallet (2) White Label Aidijuma (2) angry bird (2) astro (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) berita terkini (2) ceramah (2) coklat (2) drama Melayu (2) duit malaysia (2) games (2) hobi masa lapang (2) iPhone 5 Contest (2) ilusi optik (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) zuriat (2) Adat Perkahwinan India (1) Air Gunung Berapi sedap (1) Ais Kacang Maklom (1) Aiskrim Choki Choki (1) Aiskrim Coki Coki (1) Aiskrim Pasu (1) Alamat Jalil Coconut Shake (1) Ana Rafali dan Suami (1) Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina (1) Angin dalam Badan (1) Animasi Kartun (1) Apa itu Triglycerides (1) Asam Gelugor aka Asam Keping (1) Ashraf Muslim (1) Assignment (1) Asyraf Muslin dan Wan Sakinah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Baju Pengantin Diana Amir (1) Balotelli EURO (1) Banjir Kilat di Cameron Highland (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Belajar secara Sidang Video (1) Bencana Alam (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Boikot Israel (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang BR1M online (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara mudah nak lipat baju (1) Cara ubati Denggi (1) Cendol Maklom (1) Cendol sedap (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cover Samsung USAMS (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) De Pauh Garden (1) Dejavu di Kinabalu (1) Diana Amir dan Suami (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Diskaun PTPTN 10% (1) Ditipu dengan Western Union (1) Dividen dan Bonus ASB (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) EURO 2012 (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Emperial Horse Wallet (1) Endorscope Cyst (1) Ephyra membantu untuk Hamil (1) Ephyra meningkatkan kesuburan (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) Exabytes (1) External Hard Disk (1) Eyriqazz vs Denaihati (1) Fadilat Bulan Rejab (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Faizal Ismail (1) Gambar Fara Fauzana (1) Gambar Pelik (1) Gaviscon Advance (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Haiwan Pelik (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Bertafakur (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ibadah Korban Online (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Iniesta EURO (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) JAKIM (1) Jadual Konsert Mania (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake Bandar Perda (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Juara bola sepak EURO (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) KBC Rantau Panjang (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kasut Le Sandae Zalora (1) Katil MJ (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Kegunaan Duit Nuffnang (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kejutan di Hari Lahir (1) Kek Biskut Marie (1) Kek Coklat Sedap (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Bulan Rejab (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kementerian Kesihatan (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Kenangan di tahun 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Nestle Bliss (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Wallet MJ (1) Konsert Mania (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Letgo Item (1) Letgo Wardrobe (1) Lisa Surihani (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masakan Pasta (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Mayang Mengurai (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Misteri Villa Nabila (1) Muat Turun Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nabi Adam a.s (1) Nan Cheese Meleleh (1) Nasi Arab Al-Bayt (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo Cheese Cake Gebu (1) Oreo Cheese Cake Strawberry tanpa gelatin (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Pasar Besar Siti Khadijah (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pathlab Penang (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2012 (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Peluang Kerjaya (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume Burberry (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Pernikahan Anne Ngasri (1) Pernikahan Artis Malaysia (1) Perodua Bezza (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Affiliate AssignJobs (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) Qi Razali dan Nelydia Senrose (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Rebat Bil Elektrik (1) Red Label Aidijuma (1) Rempah Nasi Arab (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Kek Sedap (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sotong Kangkung (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Review Hotel (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) Route 69 Taman Robina (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saloma Bistro Kuala Lumpur (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Segmen Eyriqazz (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Semanis Kurma TV9 (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Sepanyol vs Itali (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Set Senggugut (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Sijil HALAL (1) Simply Siti (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Sooft Book Washable for children (1) Sotong Kangkung (1) Stokin Kaki Scholl (1) Stokin Scholl Sleeping (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Surprise Birthday (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tanda menghidapi Cyst (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Telefilem KHILAF TV1 (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tepung Magik (1) Testimoni B-Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni Zalora (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tips Rumah Tangga (1) Tips buat suami isteri (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Twitter (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Vibrance Kegel Device (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Watie Elite (1) Western Union Selamat (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Yusry KRU (1) Zalora Malaysia (1) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) boikot mc donald (1) bomoh VIP penipu (1) buku denaihati (1) car loan (1) e-Qurban Kemboja (1) free sample (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca (1) mesir (1) movie (1) negara yang bertanding dalam EURO (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) pray for gaza (1) rempah sauna (1) rusuhan (1) santai (1) seksi (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1)