Jika berminat boleh email normj1001@hotmail.com (lowercase)

Berehat dari Dunia Blog

STICKY ENTRY

Bajet macam pemes,  padahal cuma blogger biasa-biasa je...huahuahua, siap nak berehat segala konon..  :)

Apapun ni semua ada sebab, MJ akan berehat sementara dari dunia blogging untuk menumpukan pada Mid-Exam, sekarang MJ dah di Tahun Akhir, insyaAllah dalam bulan September 2013 tamatlah 4 tahun pengajian MJ secara Jarak Jauh ni.. Doakan MJ berjaya ye, walau bukan dengan WARNA TERBANG (Flying Colours, heheeee) tapi cukuplah dengan keputusan membanggakan :D




Bila tibanya kursus intensif, jadual pastinya padat dengan kelas dan juga exam, tambahan pula Tahun ni MJ kena menyiapkan tesis, fuhhh memang mencabar.. Jadi mulai minggu ni (14/1/13 - 7/2/13) MJ akan menyepi seketika, mungkin akan ada update dan mungkin takdak - sebab nak kena siapkan assignment dulu ni :D

Dan pada korang yang ada tinggalkan komen di blog MJ, jangan risau MJ akan balas jejak bila ada masa lapang k, dan pastinya akan merindui kalian :D


Oh ya MJ nak tanya pada korang di sini ada kenal tak dengan sesiapa yang mahir mengenai Statistik dan juga boleh translate dari BM ke BI..?

MJ nak upah korang tau, ni adalah sebahagian dari nak siapkan tesis - atas kelulusan Penyelia MJ ye, jangan salah faham lagipun MJ tak mahir dengan stat, takut data yang dikutip tak sama bila nak hasilkan stat ni.

Lagi 1 MJ nak cari translator, MJ buat tesis dalam BM, jadi WAJIB translate ke BI juga atas arahan penyelia, almaklumlah BI MJ cap ayam je, takmau guna Google Translate ye, faham-faham jela ayat dia 'canggih' punya makna.. heheee :D  Jadi sekiranya ada yang sudi membantu MJ boleh terus roger MJ ye di 012-4353088 :)



Rindu dengan blog, rindu dengan korang...

Fuhhhhh!!! bersawang giler blog ni, jenuh jugakla nak buang sawang-sawang ni semua.. Guna vacuum pun belum tentu dapat nak buang sampai habis.. .heheee :)

Korang ada yang rindu dengan MJ tak? MJ rindu sangat nak berceloteh dalam ni, tapi apakan daya kekangan masa yang sangat sangat sangat sangat terhad, mana dengan nak siapkan tesis lagi.. Adoyaiii sakit kpala, ni pun tuan blog dah mula selsema + batuk + sakit tekak = kombinasi pakej terbaik :D


Bila tengok komen yang perlu dibalas, perghhh berpeluh jugak nak membalas, tapi takpe pelan-pelan MJ kayuh ye, pada yang dah tinggalkan jejak tu, maaf sesangat MJ tak dapat nak balas secepat nya.. Mesti ada yang bosan singgah sini tapi takdak respon kan?... heheee :D



Risau jugak sepanjang penyepian MJ ni, sure UV blog akan jatuh menjunam, tapi alhamdulillah dapat mantain at least 350 sehari, MJ kena jaga jugak pengiklan MJ iaitu Mr Exabytes.. dah dibayar kan so kena la usaha menjaga UV.. Apapun terima kasih buat semua yang sudi singgah sini ye, MJ hargai sesangat :) Ada kesempatan masa MJ terjah balas, dan doakan MJ dapat jawab dengan tenang exam ye :)



Hadiah buat Pemenang

Kepada semua pemenang kategori SAGUHATI dan TOP 10 yang lepas,  hadiah buat korang dah siap dan diposkan pada HARI INI ye (21 Jan 2013), harap barang sampai dalam keadaan baik.


Hadiah yang diberi adalah secara random ye, setiap pemenang akan dapat hadiah yang berbeza :) Terima kasih MJ ucapkan pada korang yang telah membantu MJ ye ;)


p/s : Harini 21 Jan 2013, MJ dah mendaftar di USM dan maka bemulalah tugasan MJ sebagai pelajar sepenuh masa selama 3 minggu ni.. Segala jejak yang ditinggalkan akan di balas jika ada kesempatan waktu ye, maaf kalau lambat :)

Perhatian pada pemenang

Seperti sedia maklum, minggu depan 21hb Januari - 07hb Februari MJ akan berehat dari berblog, dan sehingga ke hari ini MJ masih menanti beberapa pemenang yang masih belum memberikan maklumat seperti yang diminta iaitu untuk Top 10 dan juga Kategori SAGUHATI.


Tolong ye maklumkan segera sebab MJ nak pos hadiah korang semua sebelum MJ bercuti... Taknak tangguh-tangguh, kesian pada yang dah bagi details terpaksa menunggu ye. Luv U all... :D

Menang 2nd Prize - Hadiah Anniversary

Syukur tak terhingga, walau tak dapat hadiah utama dapat tempat kedua pun dah bersyukur sesangat.. Rezeki sempena Ulangtahun pernikahan kami yang ketiga.. :)



Romantic Surprise Contest di Facebook ni mengkehendaki kita memberikan sebab mengapa anda ingin NCN membantu anda untuk memberikan kejutan kepada pasangan tersayang anda, tidak kurang daripada 30 patah perkataan kepada setiap penyertaan.

Dan alhamdulillah sebab MJ diterima dan mendapat tempat di hati mereka untuk memenangi 6ft Divan Bed Frame... Alhamdulillah Ya Allah, memang kami berhajat nak beli katil baru, dan ternyata doa kami dimakbulkan..


p/s : Kemenangan kedua di tahun 2013


Khas buat Top 10

Sebagai menghargai korang yang tak dapat POWER BANK tu, MJ nak bagi cenderahati sikit pada korang, hadiah tak seberapa tapi ini sebagai penghargaan atas bantuan korang.


2.  Cik Tom
3.  Syah
5.  Diana
6.  Sya Isya
10.  Azi Azidah


Sila tinggalkan nama, alamat dan no telefon di normj1001@hotmail.com

Pemenang Power Bank ialah...

Mesti ramai yang ternanti-nanti keputusan utama ni kan, sama jugak macam MJ ternanti-nanti maklumat dari beberapa pemenang kategori SAGUHATI.

MJ nak pos barang pun jadi tersangkut ha.. Setakat ni baru dapat dari Kak Diana, Kak Yati dan Wanieys. Ada yang MJ dah inform di ruangan komen tapi masih belum bagi feedback, tak sudi kot.. :D

Takpa MJ tunggu sehingga Ahad ni (13/1/12) jika tiada maklumbalas juga MJ beri pada yang lain ok :)





MJ menggunakan cara cabutan bertuah ye, peluang adalah sama banyak buat kesemua, dan PEMENANG UTAMA yang akan memenangi POWER BANK seperti di atas ini menjadi milik.......








***










***











***











***










***








No.10 iaitu


















Tahniah ye Umie, rezeki pengantin baru ha, oh ya Selamat Pengantin Baru, moga jodoh berkekalan ke Jannah :) jangan lupa tuntut hadiah ni lepas kembali dari cuti ye... (Kami akan berkongsi tarikh Anniversary yang sama lepas ni)


Hadiah Anniversary yang ke-3 tahun

~Sambungan dari entry Wordless Wordnesday~
Kami memang dah lama mengidam nak beli dan miliki, tapi apakan daya faktor kewangan menjadi penghalang. Selepas hampir setahun kami miliki kamera Nikon D90 dari Denaihati, nak juga pembaharuan agar mendapatkan hasil yang 'awesome' kononnya walaupun tak pakar..hehee :)


Bila dapat yang baru yang lama dilupakan, eh tidak yang lama tetap disimpan rapi, akan tetap digunakan untuk masa2 tertentu sebab dah hampir setahun setia dengan kami :)



Tadaaaa......... Inilah hadiah Anniversary kami yang ke 3 iaitu
 'Nikkor Lens 50mm f/1.8d'

Ye tau orang lain dah lama pakai dan guna, tapi kami je baru nak merangkak, takpa tak kisah asalkan kami berjaya juga miliki. :)



Dapat juga kami miliki hasil dari perniagaan kecil-kecilan yang kami buat iaitu menjual Power Bank + tabungan sikit, maka dapat la Lens idaman ni.



Gaya dah ada, lepas ni boleh la shoot dan terus shoot sambil memperbaiki teknik ye mr hubby.. Banyak yang MJ nak kena belajar lagi ni, dan sememangnya bukan mudah.. :)


p/s : Kami beli 'hadiah ni' in advance, awal beberapa hari je dari tarikh ulangtahun kami, kira aci la kan..hehee.

10 Januari 2013 ~ Happy 3rd Anniversary

Harini 10.01.13 adalah merupakan tarikh yang sangat istimewa iaitu ulangtahun pernikahan kami yang ketiga, serasa cepatnya masa berlalu rupanya dah 3 tahun kami melayari bahtera rumahtangga bersama. Syukur Alhamdulillah... :D


Kek Oreo Cheezy Heaven

Semoga jodoh kami berpanjangan dan diredhai Allah, insyaAllah mudah mudahan.. Luv U my darling... mmuaaahhh :-)


Entry penuh menyusul nanti ye, gambar belum sempat nak resize .. :)

Program Realiti 'Bintang Mencari Bintang' di TV3

TV3 akan menerbitkan program realiti terbaru iaitu 'Bintang mencari Bintang' yang bertujuan untuk mencari bakat baru dalam bidang sketsa komedi yang tidak mempunyai persamaan dengan program komedi kini.

Menurut Penerbit eksekutifnya, Muhamad Suffian Isa berkata, walaupun program berbentuk komedi telah banyak diketengahkan oleh stesen lain namun pihaknya memberi jaminan bahawa rancangan realiti itu akan memberikan kelainan.
"Program ini diterbitkan bukan untuk meniru sesiapa dan pengisiannya nanti akan memberikan kelainan kepada penonton.


Suffian ditemui ketika majlis pelancaran program itu dan memperkenalkan barisan para artis yang akan membimbing peserta dalam program tersebut di sini pada Selasa.

 Gambar : SINI

Seramai enam orang artis yang dipanggil “sifu” akan menerajui program itu seperti Raja Azura, Senario, Harun Salim Bachik, Zizan Razak, Sabri Yunus dan Afdlin Shauki.

Ditanya mengenai pemilihan sifu, Suffian menjelaskan ia dibuat berdasarkan kualiti dan pengalaman luas mereka dalam kedua-dua bidang tersebut.

 Gambar : SINI

"Peranan mereka adalah untuk memberikan tunjuk ajar kepada peserta berkaitan bidang seni persembahan, sketsa komedi, nyanyian dan memperlengkapkan diri sebagai penghibur," ujarnya.
Bintang Mencari Bintang bakal memperlihatkan setiap sifu mempunyai dua orang peserta yang dibahagikan kepada dua kumpulan dan mereka akan bersaing antara satu sama lain bagi merebut gelaran juara sekali gus membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM200,000.

Bagi uji bakat yang bakal bermula pada 19 Januari ini, dua nama besar iaitu Fauziah Ahmad Daud dan Ajai akan memilih peserta yang berkelayakan ke pusingan seterusnya sebelum dipilih oleh enam sifu sebagai anak didik mereka.

 Gambar : SINI

Peserta hendaklah berusia 18 hingga 28 tahun, lelaki atau perempuan, solo atau berkumpulan (tidak melebihi dua orang). Mereka yang memiliki bakat melawak dan menyanyi digalakkan hadir untuk uji bakat.

Berikut adalah tarikh dan lokasi uji bakat:
1) 19 & 20 Januari 2013 - AEON Seberang Prai City, Pulau Pinang.
2) 26 & 27 Januari 2013 - Centerpoint Kota Kinabalu, Sabah.
3) 2 & 3 Februari 2013 - Boulevard Kuching, Sarawak.
4) 8 & 9 Februari 2013 - Kota Bharu Trade Centre, Kelantan.
5) 16 & 17 Februari 2013 - Plaza Angsana, Johor Bahru
6) 23 & 24 Februari 2013 - AEON AU2 Setiawangsa, Kuala Lumpur.

Sumber : mStar Online

 Kalau sesiapa berminat boleh la hadir ke ujibakat seperti tarikh di atas ye.. :)

WW ~ Hadiah Anniversary

Hadiah untuk Anniversary kami yang ke-3 



Cerita penuh selepas ini.. :) kekonon cam saspen sikit.. :)
 

Hadiah dan 'Cash' yang dimenangi

Alhamdulillah syukur dengan segala nikmat yang diberi, moga tahun 2013 MJ akan terus dimurahkan rezeki insyaAllah.

MJ nak update hadiah dan cash yang dimenangi / akan dimenangi sebagai kenangan dalam blog, hasil dari berblog dan FB siapa sangka kan? :D


 1.  Tersenarai dalam Top Link Referrer untuk bulan Nov 2012 dan dapat tunai RM105.22 dari Denaihati.com



2. Menang barangan IKEA bernilai RM10.00 dari kak Sha dan MJ memilih Tupperware dari IKEA.




3. Menang Pearl Flower Half Moon Shawl yang bernilai RM59 dari butik The Celove (FB)


4.  Hanya dengan mengomen dan alhamdulillah terpilih dan menerima RM10, terima kasih kak Ina :)



5. Seprise Gift dari sis Nad a.k.a MamaZn sebab MJ antara pengomen tegar di blog nya :) TQ Sis, soooo kiut :D


6. Tersenarai sebagai salah seorang Top Komen di blog Kak Haryati Faizal ;)



Alhamdulillah syukur dengan segala nikmat rezeki yang diberi, moga tahun 2013 akan terus dimurahkan rezeki :)


p/s : Setelah 5 tahun berkhidmat, tahun 2013 MJ dinaikkan pangkat ke 1 level lagi, alhamdulillah syukur.

Dah lama tak makan :)

Buah Ngaku ataupun Arrowhead hanya boleh dapat bila tiba musim perayaan Cina, sama macam nak makan Prosperity Beger cuma setahun sekali je :)


Sekarang ni buah besar-besar lagi, senang nak sagat, lepas ni dah ramai beli buah pun akan tinggai kecik comel je :)



Jadilah dalam tempoh sejam dapat sebekas ni, boleh la sambil tengok TV sambil 'ngap', pergghh memang sedap rapuh rangup secukup rasa :)

Korang selalu masak pe ngaku ni selain dari goreng? Pernah dengar masak sup dan katanya sedap :)


Bakal Pemenang Teddy Bear - Power Bank

Yang mana mengundi MJ lebih dari sekali layak untuk termasuk dalam senarai bakal pemenang bertuah Power Bank tersebut, ini adalah sebagai menghargai mereka yang tak putus-putus membantu MJ :)

Power Bank ini akan menjadi menemui pemilik baru iaitu salah seorang dari mereka yang di bawah ni ye :)



2.  Cik Tom
3.  Syah
5.  Diana
6.  Sya Isya
10. Umie
11.  Azi Azidah


Ada lagi tak yang undi MJ lebih dari sekali, cepat-cepat inform sebelum malam ni ye pukul 8, lepas tu MJ nak cabut nama dah :) Tak sabar nak umumkan pemenang bertuah tersebut :)

Dan para Pemenang Saguhati, tolong segera bagi details ye, MJ nak terus pos je ni ;)

Pemenang Pengundi Bertuah kategori SAGUHATI

Tanpa membuang masa, MJ akan umumkan 7 pengundi bertuah yang akan memenangi hadiah-hadiah seperti di bawah setiap seorang.



MJ menggunakan khidmat pakcik Random ye, dan mereka yang bertuah tersebut ialah



Dan Masker ni pula menjadi milik.....



Tahniah diucapkan pada pemenang bertuah, korang boleh check no bertuah korang klik di SENARAI PESERTA (right click). Oh ya, pengundi bertuah no 78 dapat hadiah 'barangan AVON' kat gambar atas tu ye :)

Para pemenang, sila tinggalkan nama, alamat dan no telefon untuk urusan pengeposan di normj1001@hotmail.com

p/s : Esok MJ akan umumkan pula pemenang UTAMA ye.. :)


Senarai Peserta Pengundi Bertuah -UPDATED

Di bawah ini adalah senarai peserta yang membantu MJ dengan G+ mahupun undian di blog Denaihati.. Terima kasih diucapkan atas sokongan dari rakan sekalian :)

Siapakah yang akan memenangi hadiah utama yang ditawarkan iaitu Cute Teddy Bear Power Bank :)










UPDATED



Sila check no bertuah masing-masing ye, kalau ada nama korang yang tak termasuk cepat bagitau MJ ye, takut terlepas pandang... huhuu :)


Keputusan akan diumumkan pada esok hari - 8 Jan 2013 (jika tiada perubahan peserta)..



Siapa Pemenang Power Bank? - Cute Teddy Bear

Pertama sekali MJ memohon maaf sebab lambat umumkan keputusan, kalau ikut MJ bagitau di entry sebelum ni nak umumkan pada 2hb Jan, tapi dah masuk 4hb masih belum lagi. Kita hanya merancang tapi Allah yang menentukan segalanya kan.

Harap korang tak berkecil hati ye dan sabar menunggu, insyaAllah dalam tempoh terdekat ni keputusan akan diumumkan.



Sebelum tu MJ nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua yang tak putus-putus memberi sokongan untuk MJ 'merebut' hadiah iPhone 5 dari Denaihati, alhamdulillah contest tersebut telah pun tamat pada 31/12/2012 dan keputusan belum diumumkan... (Tapi dah boleh agak siapa 5 pemenang bertuah iPhone 5 bila tengok pada undian yang diterima)

Pada mulanya MJ ingat nak umumkan pemenang Power Bank ni secara cabutan bertuah, tapi memandangkan ada yang mengundi tanpa henti setiap hari, MJ ada fikirkan cadangan baru... Harapnya korang boleh  terima cara ni sebab rasanya ini yang terbaik sebagai menghargai kesungguhan mereka..

Nak tau siapa nantikan keputusannya ok ;) Oh ya kalau nak tengok senarai peserta boleh klik >>SENARAI PESERTA<<

Hadiah saguhati boleh klik SINI ye... :)


p/s : Pelan-pelan MJ balas jejak kawan-kawan ye ;)

Kereta Tertimbus Tanah Runtuh Di Putra Heights

Terkejut tengok kereta yang tertimbus akibat tanah runtuh di Putra Heights, Subang Jaya petang tadi, mujur tiada kemalangan jiwa dilaporkan.

Sumber gambar : mStar Online

Enam kereta tertimbus dalam kejadian tanah runtuh berhampiran Balai Polis Putra Heights, Subang Jaya, Khamis.

Jurucakap Balai Bomba dan Penyelamat Selangor berkata kejadian itu dilapor berlaku pada pukul 6.12 petang.

"Sehingga kini maklumat yang diterima hanya melibatkan kenderaan yang tertimbus dan tiada kemalangan jiwa dilaporkan," katanya ketika dihubungi Bernama.
Sehingga kini kerja-kerja pembersihan sedang dijalankan oleh tujuh anggotadan sebuah jentera dari Balai Bomba dan Penyelamat Subang. BERNAMA


 Sumber : FB My Metro



BE Pertama 2013 (^ ~ ^)

Alhamdulillah permulaan yang baik, moga tahun ni dimurahkan lagi dan lagi dan lagi dan lagi rezeki BE dari pihak Nuffnang ye :)



Sebenarnya BE Taylors University Like A Boss dah pernah singgah tahun lepas dan dah pun Metered, dan tahun ni BE ni masih sudi lagi menyinggah. Maklumlah sekarang awal tahun mesti ramai yang nak sambung belajar dan sebagainya kan? Jadi apa lagi jom terjah Taylors University  :)

Terima kasih Nuffnang, kalau boleh bagi lagi ye :)

p/s : BE pertama di tahun 2013

Jom jana SIDE INCOME dengan online

Siapa sangka dengan jawab survey saja kita boleh dapat income, MJ baru je daftar dalam pukul 4pm (2/1/2012) dan dalam pukul 5pm selepas tu MJ dah dapat jana RM10.99. Cukup RM100 dah boleh cashout.. :) Kalau sehari RM10, 10 hari dah boleh cashout kan.. weeehoooo :)



Ni earning sebelum bertambah lagi RM2++ hasil dari jawab survey, luangkan masa dalam 3-5minit setiap survey kita akan dapat income, mudah dan senang selain kita dapat tambahkan ilmu.

Ada pelbagai survey, ada mengenai Pelaburan, Shopping, Jenama Beg yang diminati dan mengenai diri kita, setiap survey dibayar dengan jumlah yang berlainan.

Jadi tunggu apa lagi, kalau berminat nak jana side income cepat daftar dan jawab survey di SINI ye :)



Rezeki menang di Awal Tahun 2013

Rezeki di awal tahun 2013 MJ menang Shawl HalfMoon yang berharga RM59 Contest Like & Share di Facebook.



Memang dah lama teringin nak try Shawl Halfmoon, dan alhamdulillah ada rezeki menang dapat free :)


 Kalau dapat warna merah macam ni pun best jugak kan...heheee, tak kisahlah kaler apapun yang penting cantik :D


p/s : Kemenangan Pertama di Tahun 2013

Labels

Celoteh MJ (132) layan (122) terima kasih (116) GiveAway (95) Join Contest (74) cantik (68) hadiah (65) Menang GA (63) Makan Sedap (61) dunia artis (58) nuffnang (53) pemenang (49) Hari Raya Puasa (44) BE nuffnang (42) happy (42) Resepi (41) Pengumuman (37) Wordless Wednesday (36) Firas (34) contest (32) Produk Shaklee (31) suami isteri (30) Denaihati (29) on9 visitor (28) Pusat Pelancongan (27) keputusan GA (26) promosi hebat (25) Fesyen (23) USM Penang (22) kenduri kawen (22) sedap (22) Pulau Pinang (21) sedih (21) jalan-jalan (20) rumah tangga (20) senarai peserta (20) Islam Agamaku (19) Nikah Kawen (19) nasihat (19) pesakit (18) Pegangan (17) Fridge Magnet (16) ME Nuffnang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Followers (15) Ilhan (15) churpchurp (15) islam (15) sihat (15) teka-teki (15) Celebrate Birthday (14) PJJ di USM Penang (14) aiskrim kek (14) lucu (14) tips (14) Hadiah Contest 2013 (13) pengalaman (13) Nikon D90 (12) Portable Power Bank (12) aksi terlampau (12) petua (12) Avon (11) Bercuti di Cameron Highland (11) CPUV Earning (11) CPUV Nuffnang (11) Cameron Highland BEST (11) Family Day (11) Hadiah Wang Tunai (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) blogger Kuala Lumpur (11) kisah tauladan (11) kuih raya (11) my birthday (11) heartbeat (10) kupon (10) top komen (10) tutorial (10) Anniversary (9) Birthday Suami (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) Pulau Langkawi (9) dalam negara (9) kamera (9) sale (9) video (9) Blogger Utara (8) Kelantan (8) Kenangan MJ di tahun 2011 (8) Kenduri (8) Pizza Hut Promotion (8) Resipi (8) kad raya (8) online (8) review blog (8) My Koleksi (7) Percutian Kami (7) Perodua Alza (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) Cuti-Cuti Malaysia (6) Dekorasi Simple by MJ (6) Hadiah Anniversary (6) Hadiah Birthday (6) Happy Anniversary (6) Jumpa Blogger (6) MJ dan Suami (6) Mak Abah ke Umrah (6) Percutian Familyku (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) juadah berbuka (6) kupon KFC (6) ovarian cysts (6) BAJET 2012 (5) Burger King (5) Cara Dekorasi Bajet (5) IQ (5) Kenangan di Tahun 2014 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) Umrah MJ 2016 (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Cheque Nuffnang (4) Homemade Burger Bakar (4) Inai Henna (4) Inai lukis (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kelebihan Ephyra (4) Kenangan MJ di tahun 2015 (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Perkahwinan Artis (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) SBPA (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) Ustaz Ahar Idrus (4) cukai kastam (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Akademi Fantasia (3) Almari MJ (3) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Ben Ashaari (3) Berita Sensasi (3) Burger Bakar (3) Burger KOMTAR (3) Cashout Nuffnang (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Diari Umrah MJ (3) Fasha Sandha dan Jejai (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) HomeMade Aiskrim (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Hukum memakai Inai Lukis (3) Irma Hasmie (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi Carlo RINO (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Mee Sotong sedap (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Oreo CheeseCake (3) Ostematrix Shaklee (3) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (3) Pengalaman Mengerjakan Umrah (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Aiskrim (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) Review Ephyra (3) SPA (3) Seminar Wordpress (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Tarikh mengundi PRU13 (3) Testimoni Ephyra (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tiket Wayang Free (3) borong.com.my (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) cara mengira cukai (3) duti import (3) keputusan Peperiksaan (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Adamson Hotel Kuala Lumpur (2) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Anne Ngasri (2) Ayam Dendeng (2) Azza Elite (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Arab KokuRyu (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Black Label Aidijuma (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Berkesan untuk Menabung (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Cheque Exabytes (2) Chicken Chop (2) Ciptaan Allah SWT (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) GUESS (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Homoseksual (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Bajet (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Irma Hasmie Mengandung (2) Jalil Coconut Shake (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenangan MJ di tahun 2012 (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Paris dari Aidijuma (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Lirik Lagu (2) Majlis Kenduri MJ (2) Makan Sedap di Pulau Pinang (2) Maksud PJJ (2) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Mega Giveaway Celoteh MJ (2) Menabung dengan Si Hijau (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Neotel Hotel Kuala Lumpur (2) Original Handbag COACH (2) PTPTN Info (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Paris Satin Aidijuma (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pengalaman HSG Test (2) Perfume (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) SX150 IS (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Side Income (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Slot Lestary TV3 (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni GLA Complex (2) Testimoni Ostematrix Shaklee (2) Testimoni Shaklee (2) Tips Menabung dengan Berkesan (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Wallet (2) White Label Aidijuma (2) angry bird (2) astro (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) berita terkini (2) ceramah (2) coklat (2) drama Melayu (2) duit malaysia (2) games (2) hobi masa lapang (2) iPhone 5 Contest (2) ilusi optik (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) zuriat (2) Adat Perkahwinan India (1) Air Gunung Berapi sedap (1) Ais Kacang Maklom (1) Aiskrim Choki Choki (1) Aiskrim Coki Coki (1) Aiskrim Pasu (1) Alamat Jalil Coconut Shake (1) Ana Rafali dan Suami (1) Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina (1) Angin dalam Badan (1) Animasi Kartun (1) Apa itu Triglycerides (1) Asam Gelugor aka Asam Keping (1) Ashraf Muslim (1) Assignment (1) Asyraf Muslin dan Wan Sakinah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Baju Pengantin Diana Amir (1) Balotelli EURO (1) Banjir Kilat di Cameron Highland (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Belajar secara Sidang Video (1) Bencana Alam (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Boikot Israel (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang BR1M online (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara mudah nak lipat baju (1) Cara ubati Denggi (1) Cendol Maklom (1) Cendol sedap (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cover Samsung USAMS (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) De Pauh Garden (1) Dejavu di Kinabalu (1) Diana Amir dan Suami (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Diskaun PTPTN 10% (1) Ditipu dengan Western Union (1) Dividen dan Bonus ASB (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) EURO 2012 (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Emperial Horse Wallet (1) Endorscope Cyst (1) Ephyra membantu untuk Hamil (1) Ephyra meningkatkan kesuburan (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) Exabytes (1) External Hard Disk (1) Eyriqazz vs Denaihati (1) Fadilat Bulan Rejab (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Faizal Ismail (1) Gambar Fara Fauzana (1) Gambar Pelik (1) Gaviscon Advance (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Haiwan Pelik (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Bertafakur (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ibadah Korban Online (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Iniesta EURO (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) JAKIM (1) Jadual Konsert Mania (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake Bandar Perda (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Juara bola sepak EURO (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) KBC Rantau Panjang (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kasut Le Sandae Zalora (1) Katil MJ (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Kegunaan Duit Nuffnang (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kejutan di Hari Lahir (1) Kek Biskut Marie (1) Kek Coklat Sedap (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Bulan Rejab (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kementerian Kesihatan (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Kenangan di tahun 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Nestle Bliss (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Wallet MJ (1) Konsert Mania (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Letgo Item (1) Letgo Wardrobe (1) Lisa Surihani (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masakan Pasta (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Mayang Mengurai (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Misteri Villa Nabila (1) Muat Turun Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nabi Adam a.s (1) Nan Cheese Meleleh (1) Nasi Arab Al-Bayt (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo Cheese Cake Gebu (1) Oreo Cheese Cake Strawberry tanpa gelatin (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Pasar Besar Siti Khadijah (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pathlab Penang (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2012 (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Peluang Kerjaya (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume Burberry (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Pernikahan Anne Ngasri (1) Pernikahan Artis Malaysia (1) Perodua Bezza (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Affiliate AssignJobs (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) Qi Razali dan Nelydia Senrose (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Rebat Bil Elektrik (1) Red Label Aidijuma (1) Rempah Nasi Arab (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Kek Sedap (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sotong Kangkung (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Review Hotel (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) Route 69 Taman Robina (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saloma Bistro Kuala Lumpur (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Segmen Eyriqazz (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Semanis Kurma TV9 (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Sepanyol vs Itali (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Set Senggugut (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Sijil HALAL (1) Simply Siti (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Sooft Book Washable for children (1) Sotong Kangkung (1) Stokin Kaki Scholl (1) Stokin Scholl Sleeping (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Surprise Birthday (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tanda menghidapi Cyst (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Telefilem KHILAF TV1 (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tepung Magik (1) Testimoni B-Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni Zalora (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tips Rumah Tangga (1) Tips buat suami isteri (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Twitter (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Vibrance Kegel Device (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Watie Elite (1) Western Union Selamat (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Yusry KRU (1) Zalora Malaysia (1) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) boikot mc donald (1) bomoh VIP penipu (1) buku denaihati (1) car loan (1) e-Qurban Kemboja (1) free sample (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca (1) mesir (1) movie (1) negara yang bertanding dalam EURO (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) pray for gaza (1) rempah sauna (1) rusuhan (1) santai (1) seksi (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1)