EPHYRA PILIHANKU

Walaupun MJ pengguna tegar Shaklee, tapi apa salahnya kita mencuba juga produk lain di pasaran kan? 

Rata-rata sekarang ni orang asyik bercerita mengenai produk Ephyra ni terutama rakan blogger yang mana yang dah mencuba turut sama BERPUAS HATI dengan ephyra. Dan akibat  terpengaruh dengan 'godaan' dari rakan-rakan blogger maka MJ turut mencubanya. Itulah besarnya 'kuasa' dari blogger kan, kerana ianya mampu menarik hati orang lain untuk turut terpengaruh..hehee

Ephyra Pilihanku 
Duta Ephyra

Apa itu ephyra? Apa hebatnya ephyra ni sampaikan ramai orang asyik mempromosikan / menceritakan kehebatan produk ni? Jom kenali ephyra

Ephyra ialah sejenis minuman yang berasaskan kolagen dan didatangkan dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan hebat dengan rumusan terunggul dari alam semula jadi yang  membantu untuk merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Antara kandungan ephyra ialah
1. Kolagen Ikan Laut Dalam
  • Kolagen tulen yang dihasilkan daripada spesis ikan putih laut dalam dari PERANCIS
  • Mengembalikan keremajaan kulit anda
  • Mengandungi agen antioksida semulajadi yang melindungi sel-sel daripada radikal bebas.
  • Menyokong penambahan lapisan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit yang sihat dan dan tegang.
2. Buah Acai
  • Buah Keajaiban dengan manfaat yang besar, seperti anti-penuaan, anti-bakteria, anti-kanser, anti-radang dan menguatkan sistem kardiovaskular
  • Kaya antioksida, mampu untuk mengurangkan risiko mempunyai kanser dan membantu melambatkan proses penuaan.
  • Kaya dengan sumber vitamin dan mineral, termasuk kandungan tinggi omega 6 dan omega 9
  • Kaya dengan serat pemakanan, membantu untuk meningkatkan kesihatan sistem kardio vaskular, saluran penghadaman dan membantu mengawal paras kolesterol.
3. Gam Akasia
  • Membantu meningkatkan tahap kolesterol HDL (kolesterol baik) dalam badan
  • Membantu menyingkirkan toksin berbahaya yang terkumpul dalam sistem pencernaan
  • Kaya dengan Serat yang menyerap toksin yang kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadaman
4. L-glutathione
  • Memperbaiki kulit untuk menjadi lebih lembut,halus dan dan lebih muda
  • Satu agen yang kaya antioksida yang melindungi kulit terhadap kerosakan sel hasil proses pengoksidaan sekaligus melambatkan proses penuaan.
  • Mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri
  • Membuang toksin dari dalam badan untuk meningkatkan sistem imunisasi
5. Asthaxanthin
  • Memulihkan kesakitan sendi,sakit otot dan arthritis.
  • Sangat bagus untuk mengurangkan kedutan dan garis halus, meningkatkan tahap kelembapan dan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih halus dan cerah berseri
  • Meningkatkan daya tenaga dan stamina dalam badan
6. Serbuk tomato
  • Mengandungi banyak vitamin A dan C
  • Berkhasiat tinggi untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dalam aliran darah
  • Membantu pesakit kencing manis untuk menjaga tahap gula darah mereka di bawah kawalan
  • Vitamin A dalam tomato akan membuat rambut anda kuat dan berkilat,juga bagus untuk mata, gigi dan tulang.
7. Acerolla ceri
  • Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat
  • kandungan vitamin C yang tinggi dapat meransangkan pembentukan kolagen dalam badan, yang dapat menggantikan sel kulit menjadi sihat, halus dan lebih anjal.
  • Membantu menguatkan sistem imunisasi dalam badan dan melindungi daripada penyakit kardiovaskular dan masalah mata
8. Marigold bunga ekstrak
  • Mengandungi pelbagai karotenoid antioksida membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, atau molekul berbahaya.
  • Berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema
  • Menstabilkan kelembapan pada kulit anda, sekali gus ini bermanfaat bagi mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering dan sensitif
9. Superberry
  • Diketahui mengandungi kandungan antioksida yang sangat tinggi.
  • Melindungi sel dari pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas.
  • Sumber terbaik untuk Vitamin C, Zat Besi, dan Potassium.

Dan kelebihan menggunakan EPHYRA ialah?
  • Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  • Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  • Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  • Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  • Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  • Mengurangkan kadar kolesterol
  • Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  • Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
  • Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism

  Ephyra Pilihanku 
Testimoni Ephyra

Kenapa MJ pilih ephyra?
Sebab utama yang menjadi tarikan selain dari untuk kecantikan mahupun kesihatan ialah >>>>>>
tentulah untuk meningkatkan 'KESUBURAN.'

Seperti yang sudah sedia maklum ada beberapa kenalan blogger MJ yang dah 'merasai' kehebatan ephyra apabila masing-masing disahkan hamil termasuklah isteri blogger terkenal. Ada yang menanti bertahun-tahun seperti MJ, dan ada pula rakan blogger yang tanpa dirancang turut hamil. MJ pun nak merasai tempias tersebut. Apa salahnya kita berusaha melalui produk ephyra ni kan manalah tahu ianya serasi / sesuai dengan MJ, aminnnn mudah-mudahan. Kita hanya berusaha dan selebihnya biarlah Allah yang memberi..

Antara entry / testimoni yang telah membuatkan MJ tertarik hati ialah :


TARIKAN PERTAMA


MJ sendiri PM blogger Nadia sebab yelah kami kan sama-sama menanti hampir 4 tahun kan, jadi bila dapat tahu Nadia mengandung Ya Allah!! MJ turut rasa bahagianya dengan apa yang Nadia alami.
Kita memang tak mahu terlalu bergantung pada produk sebab kita kena yakin soal rezeki hanya Allah yang menentukan dan yang lain kita hanya kena berusaha, kan? Korang boleh baca sendiri pengalaman Nadia dengan ephyra di SINI.

TARIKAN KEDUA

Ina Intan Berlian pun ada kongsi testimoni mengenai Ephyra, mau tak teruja bila MJ baca.. Korang boleh baca entry tu di SINI. Dan yang paling BEST apabila Ina sendiri telah disahkan HAMIL walaupun ada 2 kemungkinan yang buatkan Ina rasa mustahil tapi siapa sangka kan kalau dah Allah nak beri rezeki.

TARIKAN KETIGA
Pengalaman dari Nory bila dia pun dah mengandung, tunggu masa nak bersalin je sekarang ni, walaupun masa dia ambil ephyra tanpa sedar 'baby' dah ada dalam perutnya dan dia yakin ephyra membantu dari segi untuk menguatkan rahim.

TARIKAN KEEMPAT


Entry PANAS apabila blogger Eyriqazz nak menyaman ephyra, ingatkan pasaipa, rupanya apabila isterinya disahkan hamil baby ke -3. Tahniah buat Eyriqazz dan Isteri, rezeki korang.

Tahniah buat anda berempat dari MJ, semoga kandungan sihat dan selamat melahirkan baby korang ye.. Mmuuaaahhhh...


MJ rasa cukup lah 4 tarikan dari kenalan MJ yang boleh buatkan kami 'celik mata' mengenai produk Ephyra dalam meningkatkan kesuburan. Ini tak termasuk dari testimoni2 lain di fanpage ephyra lagi. MJ pun berdoa disamping berusaha agar segala usaha termasuklah dengan mengamalkan ephyra selain dari produk suplement lain dapat memberikan 'hasil' yang sekian lama kami nantikan. Doakan untuk kami ye kawan-kawan..

https://www.youtube.com/watch?v=6EQWM1vCoSQ

Cameron Highland dihatiku

MJ saja nak rekodkan dah berapa kali ke Cameron Highland dalam entry ni. Dulu MJ memang tak minat giler ke sana, rasa macam tak ada apa-apa pun dan hairan awatla ramai orang suka pergi sana tu. Tapi bila dah sekali jejak dan bermalam disana, 'angau' tu semakin menebal.

2010 - kawen (memang pangkah la CH dan kitorang pilih untuk hanimun kat Bukit Tinggi dan Genting Highland) - Masa tu blog ni pun tak wujud lagi..
2011 - Start dari entry rakan-rakan blogger, pada bulan March MJ ke sana bersama family mertua (setelah last ke sana masa MJ masih sekolah rendah)
2012 - Dapat hadiah (menang contest) penginapan di Strawberry Park Resort, Cameron Highland pada bulan Nov 2012
2013 - Percutian singkat bersama my family pada bulan Mar 2013

2014 - Rasanya 3 kali kot MJ ke Cameron..

Updated :
2015 - 1 kali bersama family
2016 - Awal Januari celebrate hanimun di SANA.. weehhooo..


Bermula 2011, boleh dikatakan setiap tahun MJ kesana, yang best my asben dari tak minat sangat CH tapi disebabkan bini dia asyik sebut patplohlimakalisploh pasal CH je sampai bernanah telinga dok dengar, akhirnya my asben pun dah 'suka' tempat tu..yeaaayyyy!! misi berjaya..

Dalam dilema menghantuiku semula, sobsob alahai mana 1 ni, Key Ell pun nak p, Cameron pun nak p, mesin basuh pun rosak 1 lagi terlupa, roadtax My Alza pulak menanti RM1300.. haisssyyyhhh.. dah la keinginan hati pun tebal je sekarang ni.


p/s : Kak Gie, buat masa ni cheq tak rasa bosan lagi ngan CH..ehhee

Dalam Dilema :)

MJ sekarang dalam dilema, tak tahu mana nak dahulukan antara kehendak dan keperluan. Kalau ikutkan keperluan lagi penting kan, tapi kehendak dok meronta pulak acaner ni..

Kalau baru-baru ni keperluan dah didahului, beli  TILAM dan ALMARI TV baru, sekarang ni ada 1 lagi keperluan WAJIB yang perlu didahului.. Adehhh poning mokcik tau..huhuuu

Sebelum tu Peti Ais rosak, nasib la my parents baik hati sudi sponsor Peti Ais kat kitorang ni, walaupun bukan peti ais baru tapi tak kisah asal pree kan... hahahaa hambik kau 3 pintu walhal tinggal berdua je.. (Banyak ruang kosong dari terisi..hahahaa) Terima kasih Mak, terima kasih Abah.. Kami hargai sesangat pemberian istimewa ni.. :P

Ada lagi FM yang tak terlekat.. Ingat nak cari BOARD asing khas untuk FM's ku..


Dan sekarang ni MESIN BASUH pulak buat hal, tang SPIN tak nak berfungsi, berpeluh jugaklah nak 'memerah keringat' sendiri.. Adoi kenapalah mesti nak rosak serentak, tunggu la bulan lain ke tahun lain ke.. huhuuu
Mesin Basuh ni dah lama pun, dari zaman my asben bujang lagi dia beli, ada kot dalam 7-8 tahun usianya, sayang sebab mesin manual ni memang best 'kuasa pusingannya'. MJ cakap kat asben takpalah masih boleh perah guna tangan lagi, baju kami berdua je bukan banyak sangat tapi biasalah suami mana tak sayangkan isteri kan, tetap nak belikan untuk isteri manja dia ni..whahahaaa

Tapi dilemanya bukan apa, awal bulan depan kan MJ dah register untuk hadiri majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014) di Saloma Bistro, Jalan Ampang pada 8 Mar 2014.  Yang menjadi 'kepeningan' sekarang tentulah 'on cost' nya.

Kalau beli mesin basuh konpem bertahun-tahun boleh guna dan duit tu nampak ke mana alirannya, dan kalau pergi ke KL kena fikir 'kos-kos hangus' seperti minyak, tol, hotel dan mau cecah RM500 dan mungkin lebih kan.. Phewwww :)

Bila fikirkan keperluan macam mesin basuh la yang utama kan, tapi ada ilmu yang perlu/mahu dikutip masa #SBB2014 tu jugak, dan mungkin bulan akan datang ni pulak kami nak beli Microwave pulak..

1 lagi keperluan yang terlupa - Road Tax My Mr Alza bulan Mar RM1300.. fuhhhh!!! fengsannn!!

Dalam masa sama Cameron Highland juga memanggil-manggil daku.. Apakah?? heheee Dah setahun tak jejak ke sana ni, rindu giler..(Itulah susah kalau dah jatuh chinta kat CH, memang 'gedix' je nak p.. huhuuu)

Pizza Hut Big Box New Year

Bila mood malas menyerang ha ginilah jadinya, semua dihujung jari, booking online dan tunggu je makanan sampai depan pintu..hehee


Menu makan malam kami minggu lepas, Pizza Hut New Year Big Box, memang besar, lebih dari cukup untuk kami nak makan berdua :)

Suka ambil Big Box ni bukan apa, semua dalam 1 senang.. Ada Pizza of course, Mushroom Soup, Drummete Chicken, Garlic Bread dan Spagethi.. Tapi yang kureng Spagethi pizza tak berapa nak kena dengan selera sangat.


Pizza ni sedap sebab kami ambik yang stuffed crust (extra caj RM5 kot) - 1st time ambik, selalunya ambik yang biasa je tapi memang puas hati makan.

Pizza menu kami untuk 2 hari, kira berbaloi la labur RM50.10 untuk makan 2 hari..heheee.. Next time nak makan pizza nak order stuffed crust ni jugak..

Bila tengok Pizza ni terus rasa lapar la pulak.. adehhh :)

Bedak MIYAMI di hatiku

Lambat bersiaran untuk blog, adehhh makin teruk perangai M.A.L.A.S kalau dah melanda.. UV blog jangan tanyalah memang jatuh sedebuk terduduk punyalah.. huhuuu

Ok berbalik pada tajuk entry, mai la apa jenis bedak sekalipun, MIYAMI juga dihatiku.. Tapi Bedak ARAB masih lagi dipakai, cuma bedak ni kalau kata 'malas' nak basahkan span bedak arab tu, maka bedak MIYAMI nilah yang dicalit.. Tengok betapa 'malasnya' MJ sekarang ni kan..huwahuwahuwa.. (nasib baik da kawen, kalau tak kawen lagi mesti nak kawen pun malas..hahahaaa ehh!! mana boleh malas kawen, kang rugiiii ooooooiii.. ngehngehngeh)


Tengok sekali beli ambik kau sampai 2 ketoi ha, dapat jimat berbulan kan... (1 letak kat opis, 1 letak kat rumah mak, 1 lg bedak arab kat rumah kami) kalau tak rajin juga nak calit ke muka ni tak tau la..hehehee


Oh ya, kalau korang nak beli bedak MIYAMI secara online, terjah je SINI, bedak ARAB pun ada kalau nak beli - SINI dealer dari website BORONG.COM.MY

Kelebihan dan Keistimewaan Vita-Lea Shaklee


Vitalea adalah produk pertama Shaklee yang dicipta pada tahun 1915 dalam bentuk cecair, nama asalnya ialah VITAmin MINeral dan disebut sebagai VITAMIN yang pertama di dunia. Ia mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buahan, 12 Vitamin dan 7 Mineral penting yang diperlukan oleh badan, .




Siapa yang perlukan Vitalea?
1. Individu yang sering makan di luar (tidak sempat memasak dirumah)
2. Individu yang mementingkan kesihatan dan ingin meningkatkan sistem imun
3. Ibu hamil yang memerlukan IRON tambahan agar tidak mengalami tekanan darah rendah (HB Low)
4. Ibu menyusu dan berpantang
5. Ibu bapa yang telah berusia
6. Pelajar / Remaja yang sedang membesar


Keistimewaan Vitalea Shaklee
♥ 2x lebih antioksidan untuk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca daripada radikal bebas

♥ 2x lebih Kalsium untuk pembinaan tulang

♥ 2x lebih Magnesium untuk mengekalkan denyutan jantung, otot dan fungsi saraf

♥ 2x lebih Beta Kerotena untuk membentuk Vitamin A yang lebih berpotensi

♥ 3x lebih Selenium untuk melindungi paru-paru, kolon dan prostat

♥ 3x lebih Vitamin K untuk menyokong kesihatan tulang

♥ 10x lebih Biotin untuk menyokong proses pengeluaran tenaga

Testimoni Vitalea untuk Ibu hamil - dapat menaikkan HB


Kulit menjadi sihat dengan Vitalea

Sekiranya anda mahu mengamalkan pemakanan suplement untuk kesihatan optimum, cukup sekadar mengambil Vitalea Shaklee, insyaAllah ianya terbaik untuk kesihatan berpanjangan.

Sebiji setiap hari, sebotol tahan selama 4 bulan (120 biji)
Berminat? boleh hubungi MJ di : 012-4353088 (Retail RM88.00)
Like my Page Vitamin Sihat Ceria

p/s : Produk ini mengandungi Alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.
Tiada tambahan perasa tiruan, pemanis, bahan pewarna atau pengawet.

Tilam BARU

Akhirnya 'Katil yang MJ menangi tahun lepas' dah pun mempunyai tilam yang sepatutnya. Kalau sebelum ni MJ guna tilam Queen di katil KING sekarang dah berganti setelah setahun menanti.. fuhh!! heheee

Katil KING Divan ni MJ menang contest tahun lepas sempena Anniversary ke 3 kami


Dah lama dok survey Tilam KING ni. boleh tahan jugak harganya cuma baru-baru ni terjah kedai di Sungai Petani, tempat sama MJ beli Almari Baru tengok TILAM KING dapat harga murah dari kedai lain iaitu RM450 terus  tak fikir panjang beli.

Ada lubang2 kat tepi tilam, my Mum kata elok sebab boleh keluarkan 'angin dari tilam' tu, MJ pun tak faham sangat term2 untuk tilam ni..hahahaa

Maaf kualiti gambar sangatlah tak memuaskan


Sebenarnya tilam ni adalah hasil dari duit Nuffnang yang MJ cashout baru-baru ni (kononnya), boleh la guna untuk tampung apa yang patut kan >>> mantik kalau asben tahu ni sebab tilam ni dia yang bayarkan.. wahahahaa <<<


Sebenarnya kitorang 'deal' sistem barter, asben belikan almari TV baru, MJ beli tilam baru at last 2 2 asben yang kena..heheee kesian..  (sekali lagi konpem kalau asben baca entry ni MJ akan kena...hahahaa)


Alhamdulillah lega sebabnya nampak kemana 'wang' mengalir tapi 'parah' jugaklah sebab bulan depan RoadTax for my Alza menanti, RM ribu riban jugak lah sebab baru 2nd years kan dengan insurans naik harga lagi..huhuhuuu dengan bulan depan kalau takdak aral dan ada rezeki MJ nak join #SBB2014 anjuran Denaihati di Saloma Bistro, Jalan Ampang pada 8 Mar 2014. Fening fening...heheee.. Ada yang nak sponsor? hahahaa

 p/s : Jangan lupa join GA yang masih berlangsung di blog MJ ye :)

Buah Asam Gelugor aka Asam Keping

Entry tertangguh dek ketidaksempatan nak mengupdate blog.. huhu..

Di kampung MJ di Selama, Perak arwah tok dulu memang suka bercucuk tanam dan alhamdulillah anak cucu cicit dapat merasa hasilnya kini (Itulah niat arwah tok bercucuk tanam untuk anak cucu cicitnya) >>>>> so  touching!! sob sob.. Mari kita sedekahkan al-Fatihah buat arwah tok MJ..

Ok entry ni nak cerita pasal buah asam gelugor yang memang banyak bila sekali berbuah, tak terbuat dan termakan oleh kami. Pucuknya pula sedap dibuat ulam.

Nilah buahnya yang sedang dikelolakan oleh MJ dan asben, seronok jugak bab-bab nak memotongnya tau.. hehe

My asben buang biji, MJ tolong hiris - dapat mempercepatkan kerja

Antara yang dah dipotong/dihiris, sebesen penuh  jugaklah buah ni, tapi tak pe ianya tahan lama ada beribu keping pun takpa sebab memang kita guna untuk masak-masak kan ;)

 Basuh untuk membuang getah-getah di buah, jadi proses pengeringan jadi cepat.


Dan lepas tu kita jemur, kalau cuaca elok dalam 3 hari baru kering elok.. (dalam gambar ni ada biji sebab MJ ada bawa sikit buah ke rumah mertua) tapi mana-mana pun boleh ada biji ke tak sama je cuma cepat ngan lambat kering je. Tetap boleh digunakan terutama bila nak masak laksa mahupun asam pedas.. yam nyam :)


p/s : Ramai yang email MJ berkenaan entry ini, dan terlalu ramai yang mahu MJ jual secara besar2an dan ada yang nak beli untuk dieksport keluar.. Wowww!! tapi maafkan MJ, apakan daya pokok buah ni di kampung semakin kekeringan buah, maafkan MJ kerana tak dapat nak penuhi permintaan yang di luar jangka.

Pelikat Pants / Batik Pants

Seakan fenomena kain pelikat dan kain batik dijadikan seluar. Permintaan di luar jangkaan sehinggakan tak menang tangan nak siapkan tempahan.. Alhamdulillah :)





Semua gambar pelekat di atas adalah sekadar contoh kain pelekat yang digunakan ye, Sila SMS/WA untuk update dan corak yang terbaru


Korang boleh jugak request nak kaler apa saiz apa kalau ada kaler tersebut di kedai boleh la buat, kalau tak ada tak upaya le nak menolong..hehee

Ini untuk saiz M dan saiz L

Dan ini pulak untuk saiz besar XXL dan ke atas

Dan bukan setakat kain pelekat je tau, untuk perempuan pun ada iaitu Batik Pant


100% handmade, berminat boleh la SMS/WhatsApp ye 012-4353088.. Harga adalah mengikut saiz dan tak termasuk pos.
M, L, XL= RM55
XXL and above = RM60
Postage
1-2 = RM7.00
3-5 = RM15

Pelekat kami telah menembusi pasaran Singapore

Rezeki menang Tudung Fareeda Aisya

Alhamdulillah setelah sekian lama tak menang dalam sebarang contest montest ni (tak menang sebab dah lama tak join. Last menang masa bulan puasa tahun lepas.. huhuuu dan kali ni ada rezeki menang tudung Fareeda lagi, syoknyer.. hehee


Nak beli konpem la tak berapa nak mampu kan sebab Harga FAREEDA AISYA di antara RM125-RM135 (promo) kalau tak promo ada yang mencecah RM170-RM180.

p/s : Kemenangan pertama di tahun 2014 :)

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Dah lama tak join sebarang GA di blog, harini tergerak hati nak join.. Mungkin tertarik dengan hadiah yang ditawarkan especially yang last sekali tu..hehee


Senarai penaja Mega GiveAway ini ialah

 Jom ramai-ramai join, ada rezeki tak kemana kan... Nak join klik banner ye :)

Labels

Celoteh MJ (132) layan (122) terima kasih (116) GiveAway (95) Join Contest (74) cantik (68) hadiah (65) Menang GA (63) Makan Sedap (61) dunia artis (58) nuffnang (53) pemenang (49) Hari Raya Puasa (44) BE nuffnang (42) happy (42) Resepi (41) Pengumuman (37) Wordless Wednesday (36) Firas (34) contest (32) Produk Shaklee (31) suami isteri (30) Denaihati (29) on9 visitor (28) Pusat Pelancongan (27) keputusan GA (26) promosi hebat (25) Fesyen (23) USM Penang (22) kenduri kawen (22) sedap (22) Pulau Pinang (21) sedih (21) jalan-jalan (20) rumah tangga (20) senarai peserta (20) Islam Agamaku (19) Nikah Kawen (19) nasihat (19) pesakit (18) Pegangan (17) Fridge Magnet (16) ME Nuffnang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Followers (15) Ilhan (15) aiskrim kek (15) churpchurp (15) islam (15) sihat (15) teka-teki (15) Celebrate Birthday (14) PJJ di USM Penang (14) lucu (14) tips (14) Hadiah Contest 2013 (13) pengalaman (13) Family Day (12) Nikon D90 (12) Portable Power Bank (12) aksi terlampau (12) petua (12) Avon (11) Bercuti di Cameron Highland (11) CPUV Earning (11) CPUV Nuffnang (11) Cameron Highland BEST (11) Hadiah Wang Tunai (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) blogger Kuala Lumpur (11) kisah tauladan (11) kuih raya (11) my birthday (11) Anniversary (10) heartbeat (10) kupon (10) top komen (10) tutorial (10) Birthday Suami (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) Pulau Langkawi (9) dalam negara (9) kamera (9) sale (9) video (9) Blogger Utara (8) Kelantan (8) Kenangan MJ di tahun 2011 (8) Kenduri (8) Percutian Kami (8) Pizza Hut Promotion (8) Resipi (8) kad raya (8) online (8) review blog (8) Hadiah Anniversary (7) Mak Abah ke Umrah (7) My Koleksi (7) Percutian Familyku (7) Perodua Alza (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) Cuti-Cuti Malaysia (6) Dekorasi Simple by MJ (6) Hadiah Birthday (6) Happy Anniversary (6) Jumpa Blogger (6) MJ dan Suami (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) Umrah MJ 2016 (6) juadah berbuka (6) kupon KFC (6) ovarian cysts (6) BAJET 2012 (5) Burger King (5) Cara Dekorasi Bajet (5) IQ (5) Kenangan di Tahun 2014 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Pengalaman Mengerjakan Umrah (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Cheque Nuffnang (4) Diari Umrah MJ (4) Homemade Burger Bakar (4) Inai Henna (4) Inai lukis (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kelebihan Ephyra (4) Kenangan MJ di tahun 2015 (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Perkahwinan Artis (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) SBPA (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) Ustaz Ahar Idrus (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Akademi Fantasia (3) Almari MJ (3) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Ben Ashaari (3) Berita Sensasi (3) Burger Bakar (3) Burger KOMTAR (3) Cara Berkesan untuk Menabung (3) Cashout Nuffnang (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Fasha Sandha dan Jejai (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) HomeMade Aiskrim (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Hukum memakai Inai Lukis (3) Irma Hasmie (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi Carlo RINO (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (3) Mee Sotong sedap (3) Menabung dengan Si Hijau (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Oreo CheeseCake (3) Ostematrix Shaklee (3) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Aiskrim (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) Review Ephyra (3) SPA (3) Seminar Wordpress (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Tarikh mengundi PRU13 (3) Testimoni Ephyra (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tiket Wayang Free (3) Tips Menabung dengan Berkesan (3) borong.com.my (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) duti import (3) keputusan Peperiksaan (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Adamson Hotel Kuala Lumpur (2) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Anne Ngasri (2) Ayam Dendeng (2) Azza Elite (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Arab KokuRyu (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Black Label Aidijuma (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Mengira Cukai Kastam (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Cheque Exabytes (2) Chicken Chop (2) Ciptaan Allah SWT (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) GUESS (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Homoseksual (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Bajet (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Irma Hasmie Mengandung (2) Jalil Coconut Shake (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Coklat Sedap (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenangan MJ di tahun 2012 (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Paris dari Aidijuma (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Lirik Lagu (2) Majlis Kenduri MJ (2) Makan Sedap di Pulau Pinang (2) Maksud PJJ (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Mega Giveaway Celoteh MJ (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Neotel Hotel Kuala Lumpur (2) Original Handbag COACH (2) PTPTN Info (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Paris Satin Aidijuma (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pengalaman HSG Test (2) Perfume (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Kek Sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) SX150 IS (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Side Income (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Slot Lestary TV3 (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni GLA Complex (2) Testimoni Ostematrix Shaklee (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Wallet (2) White Label Aidijuma (2) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (2) angry bird (2) astro (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) berita terkini (2) ceramah (2) coklat (2) cukai kastam (2) drama Melayu (2) duit malaysia (2) games (2) hobi masa lapang (2) iPhone 5 Contest (2) ilusi optik (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) zuriat (2) Adat Perkahwinan India (1) Air Gunung Berapi sedap (1) Ais Kacang Maklom (1) Aiskrim Choki Choki (1) Aiskrim Coki Coki (1) Aiskrim Pasu (1) Alamat Jalil Coconut Shake (1) Ana Rafali dan Suami (1) Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina (1) Angin dalam Badan (1) Animasi Kartun (1) Apa itu Triglycerides (1) Asam Gelugor aka Asam Keping (1) Ashraf Muslim (1) Assignment (1) Asyraf Muslin dan Wan Sakinah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Baju Pengantin Diana Amir (1) Balotelli EURO (1) Banjir Kilat di Cameron Highland (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Belajar secara Sidang Video (1) Bencana Alam (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Boikot Israel (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang BR1M online (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara mudah nak lipat baju (1) Cara ubati Denggi (1) Cendol Maklom (1) Cendol sedap (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cover Samsung USAMS (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) De Pauh Garden (1) Dejavu di Kinabalu (1) Diana Amir dan Suami (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Diskaun PTPTN 10% (1) Ditipu dengan Western Union (1) Dividen dan Bonus ASB (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) EURO 2012 (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Emperial Horse Wallet (1) Endorscope Cyst (1) Ephyra membantu untuk Hamil (1) Ephyra meningkatkan kesuburan (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) Exabytes (1) External Hard Disk (1) Eyriqazz vs Denaihati (1) Fadilat Bulan Rejab (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Faizal Ismail (1) Gambar Fara Fauzana (1) Gambar Pelik (1) Gaviscon Advance (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Haiwan Pelik (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Bertafakur (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ibadah Korban Online (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Iniesta EURO (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) JAKIM (1) Jadual Konsert Mania (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake Bandar Perda (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Juara bola sepak EURO (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) KBC Rantau Panjang (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kasut Le Sandae Zalora (1) Katil MJ (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Kegunaan Duit Nuffnang (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kejutan di Hari Lahir (1) Kek Biskut Marie (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Bulan Rejab (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kementerian Kesihatan (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Kenangan MJ di tahun 2017 (1) Kenangan di tahun 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Nestle Bliss (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Wallet MJ (1) Konsert Mania (1) Krabi dan Hatyai (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Letgo Item (1) Letgo Wardrobe (1) Lisa Surihani (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masakan Pasta (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Mayang Mengurai (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Misteri Villa Nabila (1) Muat Turun Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nabi Adam a.s (1) Nan Cheese Meleleh (1) Nasi Arab Al-Bayt (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo Cheese Cake Gebu (1) Oreo Cheese Cake Strawberry tanpa gelatin (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Pasar Besar Siti Khadijah (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pathlab Penang (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2012 (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Peluang Kerjaya (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume Burberry (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Pernikahan Anne Ngasri (1) Pernikahan Artis Malaysia (1) Perodua Bezza (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Affiliate AssignJobs (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) Qi Razali dan Nelydia Senrose (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Rebat Bil Elektrik (1) Red Label Aidijuma (1) Rempah Nasi Arab (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sotong Kangkung (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Review Hotel (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) Route 69 Taman Robina (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saloma Bistro Kuala Lumpur (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Segmen Eyriqazz (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Semanis Kurma TV9 (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Sepanyol vs Itali (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Set Senggugut (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Sijil HALAL (1) Simply Siti (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Sooft Book Washable for children (1) Sotong Kangkung (1) Stokin Kaki Scholl (1) Stokin Scholl Sleeping (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Surprise Birthday (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tanda menghidapi Cyst (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Telefilem KHILAF TV1 (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tempat menarik di Krabi dan Hatyai (1) Tepung Magik (1) Testimoni B-Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni Zalora (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tips Rumah Tangga (1) Tips buat suami isteri (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Twitter (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Vibrance Kegel Device (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Watie Elite (1) Western Union Selamat (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Yusry KRU (1) Zalora Malaysia (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) boikot mc donald (1) bomoh VIP penipu (1) buku denaihati (1) car loan (1) cara mengira cukai (1) e-Qurban Kemboja (1) free sample (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca (1) mesir (1) movie (1) negara yang bertanding dalam EURO (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) pray for gaza (1) rempah sauna (1) rusuhan (1) santai (1) seksi (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1)