Masa MJ ke Lumut minggu lepas, MJ tolong adik MJ buat kuih raya nie, tahun nie dia ambik tempahan kuih raya, dan ni salah satu yang dia buat, alhamdulillah banyak terima permintaan untuk kuih CornFlakes Madu Blueberry ni :-) So MJ pun tumpang sekaki menolong, yela adik buat sorang je ngan suami dia, mana ngan nak layan si kecik Firas lagi kan..
Cornflakes nie enak dimakan pada bila2 masa saja kan, sebabnya dengan kerapuhan yang krup krap krup krap tu pastinya menambat kengkawan di sekliling untuk join sekali..heheee
Ok dah siap dibakar... Tak berapa jelas kan,
ok meh nak kasi zoooooom sikit..
Tak jelas jugak????
Ok Zooom sekali lagi.. :-)
Perggggghhh amacam??? Ada yang tergugat puasa tak???heheee,
jangan tau, saja nak tunjuk je..weheheheee, teruk tul perangai :-)
Ok dan inilah harga jualan untuk CornFlakes Madu Blueberry :-)
nampak sedap tu :) hehe..ada plan nk wat gak kuih ni, tgk masa klu smpt :)
ReplyDeleteBalik Penang Jumaat ni wife abah nak buat kuih ni..yang madu and coklat punya..abah suka kuih ni..
ReplyDeleteKasih seorang ayah, hayatinya bersama
eeemmm...dah tangkap leleh dah ni...nakal ye dia...siap zommeees bekali2 lg....
ReplyDeletenak sebalang leh x?huhu
ReplyDeletenampak macam senang jer kan..boleh ler BSB cuba nanti.
ReplyDeletewahh.. kite pun nk wat biskut ni jugak! :D
ReplyDeletenk buat biskut cornflakes jugak
ReplyDeleteawwww sungguh mengiurkan. gulppp
ReplyDeleteWah, cornflakes madu. I loike. Biskut wajib buat ni every year. ^_^
ReplyDeleteconflake madu nie memang sedap.ranggup dan manis.suka sgt
ReplyDeletewahhhh...speselnya sbb ade blueberry..mmg peberet taw
ReplyDeletesedap dikkk .. buat jual ke ?? akak dulu2 rajin lah buat skrg nie huhuuh tgk lah keadaan kan :)
ReplyDeletebiskut raya nie lah yg paling senang buat...
ReplyDeletekak, kongsi resepi hehe
ReplyDeleteada petua tak cmna nk buat cornflakes tu rangup?sebab penah try buat tp tak rangup huhu
wah..ada letak blueberry ek..lain dr yg lain nie..
ReplyDeletebestttttttttttttttttt
ReplyDelete@[sutera kasih]
ReplyDeleteMasa bakar tu kena betul2 masak, lepas dah sejuk kena terus masuk bekas, baru kualiti terjamin :-)