Jika berminat boleh email normj1001@hotmail.com (lowercase)

Firas, Pen dan Kertas


Firas sekarang ada aktiviti baru iaitu menulis, sebelum ni tulis atas kertas lepas tu di Dinding, dan sekarang beralih semula atas kertas. Pantang nampak Pen terus mintak kertas, dia cakap 'nak leh, nak leh' (nak tulis, Nak tulis) kalau kita bagi pensil kayu dia takmau, dia lebih suka pen.



Tengoklah betapa khusyuknya Firas,
botol air kena ada sebelah, penat menulis minum air :-)





Kita kasi zoom sikit....



Entah apa la yang dia tulis tu kan..



Sampai terteleng-teleng kepala..



Kalau kita nak lukis dia tak bagi, kena pegang sama tangan dia pastu lukis..
Jadi kami pun kena la kreatif melukis supaya Firas kenal apa yang kami lukis.

Setakat ni bila lukis Kucing, baru lukis tang muka buat misai sikit, Firas terus cakap 'Cat'
Bila lukis angry Bird yang kaler kuning tu dia cakap "Agi Bird'
Lukis kereta dia cakap 'Car Abah'
Bagus jugak, cepat je Firas mengenal..
Perkembangan positif nieh :-)
Tapi nak lukis ni semua kena pegang sama tangan dia,
kalau tak pegang dia takmau tengok.. :-)





Tak cukup berdiri, meniarap pulak..



Bila tanya Firas lukis apa??
Dia cakap 'leh, leh' (Tulis, Tulis)




Suka menulis ye, nanti kita p sekolah na, tapi lagi 3-4 tahun la nak kena tunggu baru boleh masuk TADIKA :-)



Tu dia hasil lukisan Firas..
Sambil melukis sambil tengok TV..
Nak buat 2 kerja dalam 1 masa :-)



p/s : Mode - Tak sabar nak pergi bercuti minggu depan :-)



Blogspot ada masalah ke?


Nak tanya korang hadapi masalah yang sama tak?? Baru tadi je bila setiap kali MJ nak ke 'New Post' ke, 'Edit Post' ke, 'Comment' ke mesti akan keluar macam nie.. Even nak 'View Blog' pun akan keluar macam tu jugak.  Melainkan MJ kena refresh berkali-kali baru ok, tu pun lepas tu jadi balik.





Kenapa ye, ada apa-apa masalah ke?? @ server kat opis ni yang ada masalah??


Kenduri Kahwin..



Cuti sekolah ni apa yang menarik tentulah MARATHON kenduri kawen kan.. Pastinya tak menang tangan nak penuhi semua undangan, mana yang dok dekat-dekat tu boleh la p sampai 3-4buah rumah, tapi kalau satu dok hulu satu dok hilir, hmm memang ada yang nak kena korbankan salah satu kan..



Ok ni antara kad istimewa yang MJ terima, ingatkan retis je buat kad sempoi2, yang bukan retis pun tak nak ngalah..heeehe, kad ni unik sebab nampak macam cover CD @ DVD kan.. Rasanya kedua mempelai ni suka layan movie kot.. :-)





Kenduri ni di Jeniang, Kedah, kenduri ni adalah anak kepada Tok Guru yang mengajar MJ dan adik-adik mengaji masa kami kecik-kecik dulu, MJ je sempat khatam al-Quran sekali sebelum Tok Guru ni berpindah, dan baru kini dapat jumpa balik. Jemputan ni diterima melalui Facebook, dahsyat penangan Facebook ni kan.. :-)

Tengoklah khemah untuk tetamu saja ada 6buah tak termasuk 2 buah khemah untuk pengantin dan 1 khemah lagi untuk katerer.. TOTAL = 9 buah khemah :-P



Ummi dan abah Firas :-)


Adik MJ, Abah dan Mak :-)



Masih mencuba merakam menggunakan kamera baru.. MJ ni bab-bab nak cari angle 'lomah' sikit, en suami la yang pandai tapi masa ni en suami tak join sebab dia kena OT.. :-)





So tugas-tugas merakam ni MJ serahkan pada My Dad la.. :-)


Tak perasan My Dad candid Pic MJ ni masa ngah khusyuk nak makan Laksa :-0
Best jugak guna kamera ni, dari jauh leh zoom je, sampai cheq pun tak perasan. heheee



Dan si kecik Firas pun di 'candid' jugak oleh My Dad..


Firas ni suka makan nasik minyak tau especially nampak je telur rebus,
ha bertambah la makan nasi dengan telur rebus :-0
Sampai comot-comot ha.. :-)
Bila Firas tengok gambar ni dia cakap 'Mot, Mot'



Taknak lepaskan peluang bergambar dengan pengantin, masa ni belum ready lagi..
Yang terharunya pengantin masih kenal kami semua walau dah berbelas tahun tak jumpa..
Ingat nama penuh lak tu.. :-)



Teringat masa MJ kawen dulu pun pakai 'pepel' gak..heeehee.



Masa kenduri ni la My Mum ngan My Dad dapat jumpa balik dengan kawan-kawan lama yang seangkatan. Ada kawan lama My Dad dah jadi Pengarah Kastam Kedah, masa dulu sesama dok kuarters tak sangka sekarang dah jadi Datuk dan Datin.. :-)


Habis berborak, kitorang melawat dalam rumah tuan rumah, besar giler beb, teruja tengok jadi jakun kejap..heheee.. Nanti la MJ syer dalam entry ye rumah tersebut, ni pun dah rasa panjang ke bawah dah ni :-0



WW : Thanks Nuffnang

Apom Polkadot versi MJ


Apom Polkadot, mesti korang semua dah terbiasa dengan nama kuih ni kan, mana-mana tempat ada orang jual tak kira online mahupun offline kan? MJ pun tak terkecuali gak berbisnes dengan Apom Polka ni, alhamdulillah ada rezeki dan dapat tolong My Mum buat bisnes ni secara kecil-kecilan.




Me and My Mum berposing dulu dengan kuih Apom ni sebelum kami hantar kepada peniaga tetap..



Inilah tokey Apom Polka - My Lovely Mum :-)


My Mum dengan adik MJ, masa ni kitorang nak pergi kenduri kawen..



Inilah kuih Apom Polka pelbagai warna dan Inti..
Ada kacang merah, strawbery, bluebery, epal dan juga coklat bergantung pada permintaan.


Dan kuih Apom POLKA ini jugak akan MJ hadiahkan kepada 3 pemenang saguhati Contest GADGET IMPIAN MJ tu nanti. Jadi kalau korang nak rasa Apom Polka versi MJ ni, apa lagi tolonglah MJ dalam merebut Gadget Impian dengan komen banyak-banyak di entry tersebut ye.




Entry Autopublish sebab Puan Blog masih cuti..





Beli Kamera di.. (Menjawab pertanyaan blogger)


Disebabkan ada pertanyaan dari rakan blogger mengenai tempat di mana kami membeli Kamera baru secara online nih, jadi di entry ni MJ nak syer lah dengan semua orang ye..











Kami membelinya di Superbuy.my

Dari segi harga?? Segan lah nak bagitau kat sini, kalau korang bukak website tu dan cari pasti akan jumpa dan korang akan tahu, tapi takdaklah mahal sampai cecah ribuan, hanya yang termampu ratusan je..heheee.

Dalam website tu bukan setakat kamera je, macam-macam ada, nak tau lanjut klik je website tu k.. :-)




Kepada Kak Lily @Mama Zara Zareef, ye kamera ni memang menggunakan bateri AA, setakat yang kami guna ni, bateri dia tahan selama 3 hari, kiranya kami memang menggunakan sepenuhnya sebab nak tengok ketahanan bateri tu, kira oklah kan lepas 3 hari baru re-cas.

Kamera lain yang guna bateri Li-on pun MJ rasa tahan 3 hari jugak kan...?? :-)



p/s : Jangan lupa komen juga di entry CONTEST GADGET IMPIAN MJ tu ye :-)


Entry Autopublish sebab Puan Blog masih bercuti.



Percubaan Pertama dengan Canon


Ini adalah percubaan pertama menggunakan kamera baru, sila abaikan props dibelakang tu ye dan hanya fokus pada kami yang berada dihadapan ni je tau.. :-)
Oh ya, pada yang belum lagi tengok kamera baru kami yang biasa-biasa je tu sila terjah SINI ye :~P



Dengan menggunakan flash, muka Firas je tak ceria sebab dia tak sihat masa nie :-0



Tanpa flash, candid dari en suami, ok jugak cuma nampak gelap je..





Firas tetap monyok, kesian dia demam + Cerri Berri + Sakit Perut, sama dengan ummi Firas gak.
Dah 3 hari kena CB, ubat tak larat telan sama je, lepas tu dapat petua dari orang lama
suruh minum AIR SELASIH, terus Firas dan Ummi dia sembuh.

Tapi MJ suka dengan gambar ni, sebab Akif pun tersenyum riang dengan MJ :-)




Disebabkan Firas takde mood nak bergambar sakan, 
so mangsa lain untuk kami menge'test' kamera baru ialah 
si kecik Akif yang bermata bulat nieh :-)





Pantang nampak kamera je mesti nak beraksi :-)



Tengokla, bulat kan mata dia... Hero yang putih melepak.. :-)



Inilah antara hasil tangkapan pertama, ye cheq tau takdak apa-apa yang menarik sangat pun sebab kamera ni pun kamera kompak je tapi tetap nak abadikan dalam blog tersayang jugak.. :-0 
Semua ni dalam proses pembelajaran lagi, en suami pun tengah mengkaji sikit-sikit, kalau MJ jawabnya main tangkap ikut sedap je..heheee
Kalau korang ada cadangan ke apa ke boleh la kongsi ye.. :-)



p/s : Jangan lupa komen juga di entry CONTEST GADGET IMPIAN ye kawan-kawan :-) Terima Kasih :-0



Entry Autopublish sebab Puan Blog sedang bercuti



Contest Pencarian Top Komen untuk Gadget Impian





Inilah Gadget Impian MJ iaitu Kamera Canon EOS 1100D, impian ini akan tercapai sekiranya kawan-kawan sudi untuk membantu MJ memilikinya. Caranya mudah sahaja iaitu :-)


Create your own banner at mybannermaker.com!



1. Buat 1 entry dengan tajuk seperti di atas dan tinggalkan link entry anda di ruangan komen Contest Gadget Impian
2. Klik button Like Facebook di entry Contest Gadget Impian
3. Klik button Tweet Twitter di entry Contest Gadget Impian
4. Klik button Google +1  Gmail di entry Contest Gadget Impian
5. Komenlah sebanyak mungkin di entry Contest Gadget Impian pada bila-bila masa sehinggalah Tarikh Tutup iaitu pada 04.12.2011


HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!!!
  • Bagi Pengomen terbanyak di entry Contest Gadget Impian dia boleh memilih mana-mana hadiah  dari SINI yang bernilai RM 100.00.  
  • Tempat Kedua akan memenangi 1 keping Voucher KFC bernilai RM20.00
  • Tempat Ketiga pula akan memenangi 1 keping Voucher Snack Plate dari KFC
  • Hadiah Saguhati - 3 Pemenang akan menerima Apom Polkadot dari MJ
  • Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan yang diterima menggalakkan.

Jadi pada kawan-kawan semua, ayuh komen banyak-banyak di entry Contest Gadget Impian SAHAJA dan rebutlah peluang untuk korang memenangi pula hadiah yang MJ tawarkan.
InsyaAllah jika MJ memenangi kamera impian tersebut, HADIAH akan berubah dan BERTAMBAH... :-)





My New Camera by Canon


Entry ni MJ nak tunjukkan kamera baru kami, setelah hampir 2 bulan tiada kamera (memang seorang blogger kalau takdak kamera hati tak senang kan) akhirnya dapat juga kami membeli kamera baru.
Walaupun ianya bukanlah DSLR seperti yang diimpikan, tetapi ia hanyalah kamera kompak Semi - Pro. Mana tau insyaAllah di suatu hari nanti dapat jua MJ milikinya kan.. :-)






Kitorang membelinya melalui dalam talian (online) , mudah betul zaman sekarang kan, semuanya di hujung jari, pilih, kemudian booking dan akhirnya barang sampai dalam tangan dalam masa seminggu..
Sebelum ni kami dah survey kedai-kedai kat Penang dan ternyata online lagi murah itu yang kami beli tu.




KAMERA KAMI IALAH





CANON POWER SHOT SX150 IS








Dan ini antara barang-barang yang diterima (Battery Rechargeable, Camera Casing and SD Card Memory 4GB) sila abaikan kedudukan yang tak berapa nak tersusun tu ye, almaklumlah dah terlampau excited..heheeee




MJ request nak kaler MERAH, tapi yang sampai kaler HITAM, tapi takpelah hitam itu kan menawan jugak :-) Casing kaler Silver, kira kombinasi yang menarik jugak kan..heheee


Yang best Kamera ni sebab Kameranya 14MP, 12x Zoom dan Video HD, harga pun taklah mahal, cumanya setengah dari harga Kamera Idaman tu lah :-)




Model tidak berbayar memperagakan aksi bersama kamera barunya itu.. Maaf pic agak kekaburan, guna kamera enset je.. Sebelum ni ok je nangkap guna enset, dah dapat kamera baru terus kamera enset jadi gegar.. Maybe jelez kot..heheee :-P




Nanti MJ tunjukkan ye hasil dari tangkapan pertama, banyak lagi nak kena belajar nieh tapi takpe pelan-pelan belajar kan :-) Harap ada yang sudi membantu ye... :-D



p/s : Entry Autopublish sebab Puan Blog masih bercuti Awal Muharram :-)




Kisah di sebalik Kamera Idaman


Setelah Kamera Kesayangan Rosak hari tu, terus hilang mood nak berpoyogedixx segala, ke mana-mana pun pergi rasa janggal tanpa kamera disisi, nak guna kamera henpon tak best sangat, almaklumlah 2MP je, kalau dengan kamera ni takdak-takdak pun mesti dalam 10MP, ha baru best bila nak preview kan :-)


Bila kitorang hantar ke kedai, kos nak repair je ratusan ringgit so better beli yang baru kan.. Jadi kami ambik masa gaklah mencari kamera baru. Nak beli DSLR tapi belum berkemampuan lagi, lagipun duit banyak nak digunakan untuk keperluan yang lain, jadi hasrat ditangguhkan terlebih dahulu.





Sebab tu MJ semangat men'join'kan diri bermain GAME PIZZA HUT di facebook sebab hadiah utamanya ialah Kamera DSLR dan tambahan pula ianya adalah kamera idaman MJ. Tapi memandangkan MJ jauh ketinggalan, tapi memikirkan kata-kata dari Cute Mum sebelum ni (tak dapat hadiah utama, saguhati pun takpe) MJ bersemangat balik, tapi tak tau sampai bila semangat tu sebab closing date lambat lagi.


Dan masa Raya Haji baru-baru ni MJ terpandang Contest Gadget Impian anjuran dari blogger Denai Hati yang memberi peluang kepada setiap peserta menyatakan impian masing-masing dan apa lagi terus MJ mencuba nasib dan alhamdulillah seramai 103 peserta terpilih termasuklah MJ. Jadi tugasan pertama kami ialah mempromosikan entry tersebut dan cuba dapatkan Like FB, Tweet, Google +1 dan komen semaksimum mungkin bagi melayakkan diri terpilih dalam Top 10 yang bakal memenangi Gadget Impian masing-masing.




Kamera Idaman



MJ pun tak pasti adakah MJ akan tersenarai dalam Top 10 ke tidak sebabnya kami perlu bersaing sesama sendiri (persaingan sihat) dan banyak blogger-blogger famous yang join jugak, jadi harapan agak tipis lah almaklumlah blog MJ ni tidaklah se'glamer' mana pun... :~P
Tapi takpe, tebalkan muka meraih undi dari kawan-kawan semua agar dapat membantu MJ memenangi Gadget Impian tersebut. Sokongan dari kalian sangatlah dihargai dan MJ dulukan dengan ucapan TERIMA KASIH :-)

Andai tertulis rezeki itu milik MJ, insyaAllah akan dimiliki, menang atau kalah tak kisah yang penting MJ mencuba.. Good Luck juga buat 102 peserta yang lain..


Oh ya, MJ juga ada menyediakan HADIAH untuk mereka yang sudi especially komen di entry Contest tersebut sebagai menghargai sumbangan mereka.. Kalau nak tengok syarat-syaratnya boleh klik je banner kat sidebar ataupun klik

http://normj1001.blogspot.com/2011/11/contest-pencarian-top-komen-untuk.html



p/s : MJ dah beli kamera baru tau, nanti MJ tunjukkan lah ye, tapi bukan DSLR, kamera kompak jugak.. :-) dan jangan lupa untuk komen di entry CONTEST GADGET IMPIAN MJ tu ye :-)



'Dating' dengan Mama Tisya


Ya Ampunnn!!! Sowi sesangat baru dapat hupdate dating kami ha, Maap ye kak Amy aka Mama Tisya :-) Sowi sesangat, walau dah 2minggu berlalu tetapi serasa baru semalam kita berjumpa dan berbual kan.. Seyes 1st time jumpa dengan kak Amy ni rupanya Kak Amy seorang yang ramah tamah dan mudah mesra tau..


Ok, jom layan gambar2 di bawah ni yang diambil dari FB yang telah di tagged oleh Kak Amy, Jadi MJ cilok dari situ la, takpa kan kak sebab MJ kan belum beli kamera baru :-P




Pertemuan ni sebenarnya adalah tanpa dirancang, kebetulan Hotel Kak Amy duduk (Sunway Hotel Seberang Jaya) dengan rumah My Mum dekat sangat (lebih kurang 5-10minit macam tu je) itu yang terus on tu (MJ pun free malam tu).

Tak sangka kami sehati sejiwa malam tu sebab pakai baju tema yang sama..heheee (MJ konon nak kaber takmau nampak demoks..heheee) tapi tetap terserlah jua... huhuuu





Kami makan di Char Koaw Teow Sungai 2 (Telur Ayam Dibasuh), order yang spesel punya tau :-0



Bila tengok dalam gambar nampak macam sedap pulak, bagi MJ okeylah, tapi ramai yang memuji kesedapan CKT ni tau.. Kak Amy pun cakap sedap :-) So pada korang yang belum dan nak mai Penang ni kena terjah CKT sungai 2 ni tau :-D


Sampaikan PAK MENAKAN MJ bila tengok gambar ni dalam FB, terus call tanya kami makan kat mana, nampak sedap giler pastu nak mintak MJ belanja jugak..heheee.. Boleh no hal tapi masa nak belanja tu MJ ada hal lain pulak :-) Lain kali la jawbnya....





Gambar ni diambil sehari selepas kami jumpa :-)


Lepas ngedate tu, Kak Amy ada bagi hadiah FM untuk MJ, wahhhh sokkka cheq... Terima kasih ye Kak Amy, segan pulak sebab MJ tak sempat nak prepare gift jugak.. Takpe lain kali kalau mai Penang roger MJ lagi ye :-)


Penang Beach Carnival 2011 - Jom ramai-ramai


Pada seluruh warga Pulau Pinang dan yang berada berdekatan, ayuh ramai-ramai kita terjah ke Persisiran Pantai Golden Sands Batu Feringhi pada 27.11.2011 untuk pelbagai acara menarik yang disediakan. Acara bermula pada pukul 7 pagi sehingga pukul 11 malam.




Acara-acara yang disediakan ialah :-
1) Pertandingan Kabbadi Pantai (7.30am - 6pm)
2) Senamrobik Pantai  (8.00am - 9.00am)
3) Pertandingan 'Sand Castle'  (8.00am - 9.30am)
4) Pertandingan Bola Tampar Pantai (8.00am - 6.00pm)
5) Pertandingan 'Tug of War'  (8.00am - 12.00pm)
6) Pertandingan Fotografi   (8.00am-10.00pm)
7) Pertandingan Memancing Seronok Seronok (9.00am - 1.00pm)
8) Pertandingan Bot Berhias
9) Pertandingan 'Mr Penang Beach Carnival 2011' (9.00am - 2pm)
10) 'Eastin Challenge Trophy Cooking Competition 2011'
11) Pertandingan 'Jigsaw-Puzzle' (Kategori 4-6, 7-9, 10-12 tahun)
12) Pertandingan Optimis dan Luncur Angin
13) Perlumbaan Perahu Naga
14) Pertandingan Skimboarding
15) Pertandingan Mewarna 'Kategori A'  (7-9 tahun)
16) Pertandingan Mewarna 'Kategori B'  (10-12 tahun)


Menarik kan?? Kalau korang tak tahu nak buat pada cuti Awal Muharram ni, ayuh kita terjah..
MJ lak nak check schedule ngan en suami, kalau dia free nak gaklah terjah.. Tapi!! kalau ada nak join mana-mana pertandingan kat atas tu kena register dulu tau..

Untuk maklumat lanjut boleh telefon nombor yang tertera @ layari website mereka http://www.msnpp.com.my/




p/s : Jom Korang TOLONG KOMEN dan LIKE contest Gadget Impian MJ ye.. :-)



KayChain From Singapore


KeyChain ni actually my offismate yang bagi, minggu lepas dia pergi bercuti ke sana..
Haisssyyy jeles tul, bila la cheq pun nak dapat pergi ke sana tak taulah.


Dapat keychain Singapore pun jadiklah :-)




Setakat ni kitorang bercuti dalam Malaysia je, almaklumlah Rakyat Malaysia kan, haruslah menyumbangkan wang buat negara tercinta..heheee..

Pada korang yang dah penah sampai sana tu cerita la sikit pasal sana tu ye?? Nak gak tau, mana tau leh bagi penyumbang semangat untuk ke sana jugak :-)



p/s : MJ nak minta bantuan korang untuk Klik Like(FB) Tweet(Twitter) di entry Contest Gadget Impian dan komenlah di entry tersebut.

Contest ini adalah anjuran dari blogger Denai Hati.




Labels

Celoteh MJ (132) layan (122) terima kasih (116) GiveAway (95) Join Contest (74) cantik (68) hadiah (65) Menang GA (63) Makan Sedap (61) dunia artis (58) nuffnang (53) pemenang (49) Hari Raya Puasa (44) BE nuffnang (42) happy (42) Resepi (41) Pengumuman (37) Wordless Wednesday (36) Firas (34) contest (32) Produk Shaklee (31) suami isteri (30) Denaihati (29) on9 visitor (28) Pusat Pelancongan (27) keputusan GA (26) promosi hebat (25) Fesyen (23) USM Penang (22) kenduri kawen (22) sedap (22) Pulau Pinang (21) sedih (21) jalan-jalan (20) rumah tangga (20) senarai peserta (20) Islam Agamaku (19) Nikah Kawen (19) nasihat (19) pesakit (18) Pegangan (17) Fridge Magnet (16) ME Nuffnang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Followers (15) Ilhan (15) churpchurp (15) islam (15) sihat (15) teka-teki (15) Celebrate Birthday (14) PJJ di USM Penang (14) aiskrim kek (14) lucu (14) tips (14) Hadiah Contest 2013 (13) pengalaman (13) Nikon D90 (12) Portable Power Bank (12) aksi terlampau (12) petua (12) Avon (11) Bercuti di Cameron Highland (11) CPUV Earning (11) CPUV Nuffnang (11) Cameron Highland BEST (11) Family Day (11) Hadiah Wang Tunai (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) blogger Kuala Lumpur (11) kisah tauladan (11) kuih raya (11) my birthday (11) heartbeat (10) kupon (10) top komen (10) tutorial (10) Anniversary (9) Birthday Suami (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) Pulau Langkawi (9) dalam negara (9) kamera (9) sale (9) video (9) Blogger Utara (8) Kelantan (8) Kenangan MJ di tahun 2011 (8) Kenduri (8) Pizza Hut Promotion (8) Resipi (8) kad raya (8) online (8) review blog (8) My Koleksi (7) Percutian Kami (7) Perodua Alza (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) Cuti-Cuti Malaysia (6) Dekorasi Simple by MJ (6) Hadiah Anniversary (6) Hadiah Birthday (6) Happy Anniversary (6) Jumpa Blogger (6) MJ dan Suami (6) Mak Abah ke Umrah (6) Percutian Familyku (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) juadah berbuka (6) kupon KFC (6) ovarian cysts (6) BAJET 2012 (5) Burger King (5) Cara Dekorasi Bajet (5) IQ (5) Kenangan di Tahun 2014 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) Umrah MJ 2016 (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Cheque Nuffnang (4) Homemade Burger Bakar (4) Inai Henna (4) Inai lukis (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kelebihan Ephyra (4) Kenangan MJ di tahun 2015 (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Perkahwinan Artis (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) SBPA (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) Ustaz Ahar Idrus (4) cukai kastam (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Akademi Fantasia (3) Almari MJ (3) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Ben Ashaari (3) Berita Sensasi (3) Burger Bakar (3) Burger KOMTAR (3) Cashout Nuffnang (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Diari Umrah MJ (3) Fasha Sandha dan Jejai (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) HomeMade Aiskrim (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Hukum memakai Inai Lukis (3) Irma Hasmie (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi Carlo RINO (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Mee Sotong sedap (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Oreo CheeseCake (3) Ostematrix Shaklee (3) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (3) Pengalaman Mengerjakan Umrah (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Aiskrim (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) Review Ephyra (3) SPA (3) Seminar Wordpress (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Tarikh mengundi PRU13 (3) Testimoni Ephyra (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tiket Wayang Free (3) borong.com.my (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) cara mengira cukai (3) duti import (3) keputusan Peperiksaan (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Adamson Hotel Kuala Lumpur (2) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Anne Ngasri (2) Ayam Dendeng (2) Azza Elite (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Arab KokuRyu (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Black Label Aidijuma (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Berkesan untuk Menabung (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Cheque Exabytes (2) Chicken Chop (2) Ciptaan Allah SWT (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) GUESS (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Homoseksual (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Bajet (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Irma Hasmie Mengandung (2) Jalil Coconut Shake (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenangan MJ di tahun 2012 (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Paris dari Aidijuma (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Lirik Lagu (2) Majlis Kenduri MJ (2) Makan Sedap di Pulau Pinang (2) Maksud PJJ (2) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Mega Giveaway Celoteh MJ (2) Menabung dengan Si Hijau (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Neotel Hotel Kuala Lumpur (2) Original Handbag COACH (2) PTPTN Info (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Paris Satin Aidijuma (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pengalaman HSG Test (2) Perfume (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) SX150 IS (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Side Income (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Slot Lestary TV3 (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni GLA Complex (2) Testimoni Ostematrix Shaklee (2) Testimoni Shaklee (2) Tips Menabung dengan Berkesan (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Wallet (2) White Label Aidijuma (2) angry bird (2) astro (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) berita terkini (2) ceramah (2) coklat (2) drama Melayu (2) duit malaysia (2) games (2) hobi masa lapang (2) iPhone 5 Contest (2) ilusi optik (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) zuriat (2) Adat Perkahwinan India (1) Air Gunung Berapi sedap (1) Ais Kacang Maklom (1) Aiskrim Choki Choki (1) Aiskrim Coki Coki (1) Aiskrim Pasu (1) Alamat Jalil Coconut Shake (1) Ana Rafali dan Suami (1) Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina (1) Angin dalam Badan (1) Animasi Kartun (1) Apa itu Triglycerides (1) Asam Gelugor aka Asam Keping (1) Ashraf Muslim (1) Assignment (1) Asyraf Muslin dan Wan Sakinah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Baju Pengantin Diana Amir (1) Balotelli EURO (1) Banjir Kilat di Cameron Highland (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Belajar secara Sidang Video (1) Bencana Alam (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Boikot Israel (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang BR1M online (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara mudah nak lipat baju (1) Cara ubati Denggi (1) Cendol Maklom (1) Cendol sedap (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cover Samsung USAMS (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) De Pauh Garden (1) Dejavu di Kinabalu (1) Diana Amir dan Suami (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Diskaun PTPTN 10% (1) Ditipu dengan Western Union (1) Dividen dan Bonus ASB (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) EURO 2012 (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Emperial Horse Wallet (1) Endorscope Cyst (1) Ephyra membantu untuk Hamil (1) Ephyra meningkatkan kesuburan (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) Exabytes (1) External Hard Disk (1) Eyriqazz vs Denaihati (1) Fadilat Bulan Rejab (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Faizal Ismail (1) Gambar Fara Fauzana (1) Gambar Pelik (1) Gaviscon Advance (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Haiwan Pelik (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Bertafakur (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ibadah Korban Online (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Iniesta EURO (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) JAKIM (1) Jadual Konsert Mania (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake Bandar Perda (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Juara bola sepak EURO (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) KBC Rantau Panjang (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kasut Le Sandae Zalora (1) Katil MJ (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Kegunaan Duit Nuffnang (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kejutan di Hari Lahir (1) Kek Biskut Marie (1) Kek Coklat Sedap (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Bulan Rejab (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kementerian Kesihatan (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Kenangan di tahun 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Nestle Bliss (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Wallet MJ (1) Konsert Mania (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Letgo Item (1) Letgo Wardrobe (1) Lisa Surihani (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masakan Pasta (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Mayang Mengurai (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Misteri Villa Nabila (1) Muat Turun Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nabi Adam a.s (1) Nan Cheese Meleleh (1) Nasi Arab Al-Bayt (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo Cheese Cake Gebu (1) Oreo Cheese Cake Strawberry tanpa gelatin (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Pasar Besar Siti Khadijah (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pathlab Penang (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2012 (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Peluang Kerjaya (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume Burberry (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Pernikahan Anne Ngasri (1) Pernikahan Artis Malaysia (1) Perodua Bezza (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Affiliate AssignJobs (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) Qi Razali dan Nelydia Senrose (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Rebat Bil Elektrik (1) Red Label Aidijuma (1) Rempah Nasi Arab (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Kek Sedap (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sotong Kangkung (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Review Hotel (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) Route 69 Taman Robina (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saloma Bistro Kuala Lumpur (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Segmen Eyriqazz (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Semanis Kurma TV9 (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Sepanyol vs Itali (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Set Senggugut (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Sijil HALAL (1) Simply Siti (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Sooft Book Washable for children (1) Sotong Kangkung (1) Stokin Kaki Scholl (1) Stokin Scholl Sleeping (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Surprise Birthday (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tanda menghidapi Cyst (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Telefilem KHILAF TV1 (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tepung Magik (1) Testimoni B-Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni Zalora (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tips Rumah Tangga (1) Tips buat suami isteri (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Twitter (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Vibrance Kegel Device (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Watie Elite (1) Western Union Selamat (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Yusry KRU (1) Zalora Malaysia (1) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) boikot mc donald (1) bomoh VIP penipu (1) buku denaihati (1) car loan (1) e-Qurban Kemboja (1) free sample (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca (1) mesir (1) movie (1) negara yang bertanding dalam EURO (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) pray for gaza (1) rempah sauna (1) rusuhan (1) santai (1) seksi (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1)