Korang Vote MJ, HADIAH akan diberikan

Memandangkan MJ akan cuti berblog selama hampir sebulan,
dan disebabkan taknak blog ini sunyi je kan..heheee
MJ pun nak meminta bantuan dari rakan-rakan semua,
terutama yang ada akaun FACEBOOK tu untuk sama-sama membantu MJ.



Jom tengok syarat-syaratnya
1. Tak perlu buat entry, tapi kalau rajin nak buat sangat-sangatlah dialu-alukan
2. Perlu ada akaun Facebook ye untuk mengundi
3. Korang perlu klik link ni https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071
4. Klik Log in, Allow dan Like
5. Dah like sila tinggalkan URL korang (contoh~ http://normj1001.blogspot.com/) berserta ID FB korang (FB~Nor Myra) di ruangan komen ENTRY INI SAHAJA.


HADIAHNYA
1. TEMPAT PERTAMA sehingga TEMPAT KETIGA akan menerima hadiah WANG TUNAI/TOPUP RM 10.00 setiap seorang.
2. TEMPAT KEEMPAT sehingga KESEPULUH akan menerima hadiah WANG TUNAI/TOPUP RM 5.00 setiap seorang.
3. Bermakna 10 PEMENANG bertuah yang akan membawa pulang WANG TUNAI/TOPUP tersebut.


Pada yang dah vote sebelum ni, boleh juga tinggalkan di komen entry INI ye :) TERIMA KASIH buat semua yang sudi membantu MJ


kasut dan selipar yang pelik


kasut merupakan kegunaan kita seharian apabila berada diluar. boleh dikatakan zaman sekarang ni xde la yang kluar rumah x pakai kasut. oleh kerana itu, ramai pereka kasut mencipta rekaan kasut yang lain daripada yang lain. dan ada diantara kelaian itu, ada yang cantik, menawan dan pelik. jom kita tengok kasut - kasut yang pelik dan menarik yang direka oleh pereka kasut


1. Kasut bentuk mulut.
Agak- agak ada ke yang sanggup masukkan kaki kedalam kasut ni?









2. Selipar keyboard 
kasut ni sesuai dipakai oleh orang yang minat computer.





3. Selipar LED
yang ni ciptaan yang kreatif. kalau anda rasa takut untuk keluar ke bilik air malam - malam. boleh la 'menerangi' bilik air tu:)






4. Selipar Star Wars
 Kepada die hard fan star wars boleh la mendapatkan selipar ni. 2 pasang selipar, satu kepala yoda dan satu lagi kepala darth vader





5.Selipar trolling bag
Ha, yang ni kepada shoppeholic boleh pakai kasut ni.




6. Kasut kaki kambing
kalau dulu orang tua sering berkata, kalau x pakai kasut kita tu ber'kaki ayam'. tapi kalau kita pakai kasut ni, kita berkaki kambing le jawabnya. erk...




7. Selipar tikus
yang ni saya xmau cakap banyak le.kalau anda berani pakai ni, maksudnya anda memang seorang yang berani xpun pngotor kut




Mr Jay: apaun selipar jepun le yg paling famous. leh kata semua org pakai kat rumah:)

Titanic 2 trailer


Korang pernah tengok filem Titanic x? Rasanya kebanyakan dari kita pernah menonton filem Titanic. masa tu nama leornardo di kopi o ngan kate winslet tengah meletup dan meningkat naik. filem tu memegang rekod kutipan box office terbanyak dalam sejarah.  ni le kesinambungan ceritanya....



Opss..... sori nak bagitau sebenarnya trailer tu fake!!! mungkin juga ramai yang dah tau. sebenarnya trailer ni dah lama kluar kat youtube. fan yang computer geek yg wat sempena april fool. walaupun fake tapi melihatkan kecanggihan video dibuat dan jalan cerita yang menarik, ramai yang mahukan ia dibuat sebagai cerita sebenar:) saya secara peribadinya pun teringin nak lihat kalau trailer ni dihasilkan menjadi filem yang sebenar


P/S: sebenarnya posting ni saya iaitu Hubby puan MJ yang buat. Puan MJ skarang tngah pening kepala dok study kat USM:-) doakan le kejayaan dia ye. amin. terima kasih kepada rakan - rakan bloger celoteh MJ yang sudi datang menjengah dan mintak maaf kalau x sempat menjengah ke blog lain pada masa ni.
All the best to us all. Insyaallah

10 mak nyah terbuka hati tunai umrah

 gambar sekadar hiasan


IPOH: Keazaman tinggi berubah ditunjukkan lebih 10 mak nyah yang terbuka hati ke Tanah Suci Makkah menunaikan umrah.
Rombongan berkenaan diketuai Pengerusi Pertubuhan Sahabat Insan dan Iman Malaysia, Ustaz Hanafi Abdul Malek sebagai mutawif dan individu yang menguruskan perjalanan umrah berkenaan.

Difahamkan, semua mak nyah berkenaan mendapat sinar hidayah selepas tertarik dengan pendekatan ceramah motivasi disampaikan Ustaz Hanafi yang sering dilantik sebagai fasilitator Program Mukhayyam anjuran Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) sepanjang tahun lalu.

Hanafi berkata, dia cukup berbesar hati dan berbangga dapat membawa semua mak nyah berkenaan mengerjakan umrah di Tanah Suci menerusi khidmat syarikat Rabbani Travel and Tour Sdn Bhd yang turut memberikan kursus persediaan.

“Mereka teruja menunaikan umrah dan sanggup mengeluarkan kos RM5,000 setiap seorang.

“Saya memastikan mereka menjalani ibadat umrah ini dengan sempurna selain membuat persediaan awal sebelum berangkat ke Makkah tidak lama lagi,” katanya.


Hanafi berkata, keinginan menunaikan umrah ditunjukkan mak nyah itu harus dipuji dan wajar dijadikan contoh setiap manusia berhak berubah dan mendekati Allah.

Program berkenaan dibantu penolong khas, Ustaz Hanafidan Zubir Asadi Mohamad yang teruja bagi membawa golongan mak nyah itu mendekatkan diri ke rumah Allah.

Zubir berkata, mereka mengumpul seramai mungkin peserta menerusi program umrah itu.

“Kami masih membuka penyertaan sebelum akhir bulan Februari ini. Besar kemungkinan program umrah berkenaan dijalankan pertengahan Mac depan,” katanya.

Sumber: Harian Metro



Mr Jay: Hmm, baguslah ada keinginan untuk berubah. kita doakan smoga ramai lagi yang masih dalam 'kegelapan' agar insaf dan berubah. amin




Apom Polka- Buat Pemenang GA


Update Laju-laju

Pertama sekali berjuta-juta kemaafan dipohon terutamanya kepada 3 pemenang GA MJ yang lalu..
Maaf sebab lambat sangat nak pos kan hadiah kemenangan buat korang,
disebabkan faktor kekangan masa + nak bajet kuih ni selamat diposkan
 ke tangan korang dalam minggu yang sama.
Dan alhamdulillah akhirnya berjaya selesaikan hutang hadiah :-)
Bolehlah nak jawab exam dengan hati yang gumbira...
lalalalalaaa


Kuih ni telah selamat dipos pada hari RABU (25/01/2012)



Kepada NISSA GREENPANDA, CIK MAI dan JOEL LESLIE,
Mudah-mudahan kuih ini selamat sampai,
nanti update MJ ye.

Dan Tolong Doakan semoga MJ dapat menjawab exam dengan tenang dan mudah ye kawan-kawan
TERIMA KASIH



MJ akan berCUTI dari berBLOG


Kepada semua rakan yang sudi berkunjung di blog ini, adalah dimaklumkan bahawa MJ akan berhenti sementara dari berblog (bukan pergi bercuti di luar negara apatah lagi dalam negara tau) tapi demi menumpukan perhatian pada peperiksaan yang bakal berlangsung pada 30 Jan 2012 ~ 10 Feb 2012.




Blog merupakan nadi buat MJ, sehari kalau tak ngadap blog rasa macam tak lengkap je, tak taulah berjaya ke tak nak berhenti buat sementara ni. Tapi demi masa depan MJ, pengorbanan diperlukan, lagipun sekarang sudah di Tahun 3 pengajian, insyaAllah lagi setahun akan tamatlah pengajian secara PJJ nie. Alhamdulillah berjaya harungi dalam 2 tahun pengajian sebelum ni.

MJ rasa PERLU untuk sementara mengurangkan aktiviti dengan berblog ni, Nak tau SEBAB pe?? Sebabnya untuk exam akan datang ni MJ BELUM bersedia sepenuhnya, Kalau 2 tahun sebelum ni MJ leka TAPI untuk 2 tahun terakhir pengajian MJ perlu fokus. Sebelum ni semua nota disuap oleh pensyarah, tapi kali ni semua kena usaha sendiri. Rasanya sempat kot seminggu lebih ni untuk MJ memberi fokus sepenuhnya pada pelajaran sebelum peperiksaan menghampiri.





Sebenarnya, kekadang tu rasa letih sangat dalam mengharungi tanggungjawab sebagai pelajar PJJ ni tau, mana dengan komitmen dengan kerja di opis, komitmen terhadap assignment lagi, pada family, dan macam-macam lagi tapi hanya kekuatan mental dapat mengharunginya dengan sempurna, harap tidak terkandas di tengah jalan, InsyaAllah..

Dalam tempoh cuti dari berblog, hanya sesekali akan ada entry dan mungkin tak ada entry bergantung pada keadaan. Dalam tempoh tersebut juga MJ akan mengurangkan aktiviti 'blogwalking', mungkin hanya 2-3 blog sahaja akan masuk dan mungkin tiada, itu semua bergantung dengan keadaan jugak ye.

Kalau ada kengkawan yang sudi singgah dan memberi komen, segala komen hanya akan dibalas selepas 10 FEB 2012, hampir SEBULAN jugaklah blog ini akan kesunyian..huuhuhhuuu.. Jangan ada yang rindu tau, hikhikhik, tapi yang pastinya MJ akan merindui blog dan juga kawan-kawan semua..


Dan korang jangan lupa untuk VOTE MJ tau :)
Ada hadiah Wang Tunai/TOPUP



Doakan kejayaan MJ dalam mengharungi peperiksaan nanti ye kawan-kawan dan jangan lupa untuk LIKE CONTEST MJ sama ye.. :) Kalau ada rakan-rakan yang join CONTEST ni jugak boleh drop kat FB MJ link tersebut dan MJ akan bantu menyumbangkan 1 klik :)
TERIMA KASIH ye..



Salam sayang,
MJ ^_*


Minta Tolong Vote!! BONIA Contest

MJ nak minta jasa baik kawan-kawan untuk tolong vote gambaq ni ye.
Join secara suka-suka, mana tau ada rezeki untuk kami celebrate Anniversary
dengan hadiah percutian ni ke kan..heheee



Klik Banner untuk undi (LIKE) ye :)
Contest ditaja oleh BONIA


Lagi banyak korang syer dan undi, lagi tinggi peluang MJ untuk menang :)
Thank you in advance, jangan lupa klik link bawah ni ye






Celebrate Anniversary @ Swensen's


Masih lagi nak cerita pasal sambutan Anniversary ke 2 kami (ada blogger salah faham ingat 1st Anniversary, its ok..) tapi citer ni part last tau, kira penutup sambutan Anniversary kami lah ye :)




Malam tu en suami bawak keluar makan-makan (memang selalu pun dok keluaq makan berdua) heeee tapi ni lain sikit almaklumlah hari spesel kan :)




Candid dari en suami, heheee, sempat lagi tu.. Masa ni dok menunggu order sampai, perut pun dok nyanyi dangdut ha..





Kami terjah Swensen's Autocity, Juru untuk celebrate. Sekali sekala meleburkan $$$, apala salahkan, heheee kalau selalu mau bangkrup poket



Ni order dari en Suami, Chicken Breaded Meurine RM 17.90



Air peberet MJ, Chocolate Blended apa ntah nama nya, RM 13.90



Ha ni MJ punya, 1st time makan set ni, sedap giler, apa ntah chicken nama dia..
Healthier food RM 17.90



Jemput makan ye kawan2, memang sedap dan berpuas hati ;)




Pada sesiapa yang belum pernah makan lagi si Swensen,
nanti boleh la mana tau nak celebrate ke apa ke kan..
Total semua kami makan malam tu


RM 73.80 (okla kan)






P/S :
  • Harap sudi-sudilah klik banner sebelah ni ye untuk menyumbangkan 1 Vote buat MJ, mana tau tercalon dalam TOP 3 untuk dapat hadiah :)
  • Kalau kata MJ tercalon dan terpilih, ada hadiah buat korang yang tolong vote, buat masa ni harapkan undian dulu la ye.
  • Kalau tak terpilih, cuma ucapan TERIMA KASIH yang tak terhingga atas kesudian korang bagi memeriahkan CONTEST tersebut. Takpe kot kan


FM dari rakan blogger


Adehhhh, baru nak publish ropanya, tersekat dalam draft kemain lama lagi..
Maaf ye pada tuan pengantar :-)

2 hadiah aka FM sampai serentak :-)



Exchange FM dengan Sis Amiey Lee
FM Melaka
Sama-sama doakan moga Abah Sis Amiey cepat sembuh..



FM PD dari Huda



Dah siap hias di peti ais :) Terima kasih ye, cantik!!


Dah nak melorot ke bawah ha semua FM kat Fridge,
nampaknya nak kena cari alternatif untuk lekatkan FM

Oreo CheeseCake Sempena Anniversary


Masih lagi mengenai sambutan Aniiversary kami, lepas korang dah tengok Majlis Nikah, Persalinan, Hadiah dan kini Kek pulak ye :) Tak lengkap rasanya sesuatu peristiwa bersejarah tanpa kek kan.:)


Kek ini buatan sendiri tau, dah lama ambik resepi, dah lama nak buat dan akhirnya buat PERTAMA KALINYA berjaya jugak buat, resepi ni ambik sejibik sebulat dari blogger MAMATISYA
Cuma rupa kurang la dari yang MamaTisya buat tu, tapi rasanya tak lari tau, sedap mmuahhh mmuaahhh :)



Kek baru keluar dari Fridge, dah ready untuk celebrate :-)


Dah nama Anniversary, wajiblah bergambar berdua kan :)



1,2,3 tiupppppp :)


Nampak tak ketidak kemasan kek ku.. wahahaa,
almaklumlah tangan keras yang nak menghasilkannya :)


Berposing dulu sebelum tiup lilin (Alamak!! tak ikut turn pulak)



Kami sambut berempat je, adik bongsu MJ sebagai jurukamera.
Abah keje Aloq Setaq, Adik Pompuan Study kat Jitra, sorang lagi keje dan sorang lagi ikut suami dok Lumut. Tapi walau berempat tetap meriah :)



Bermulalah upacara memotong kek, sampai terpejam mata punya asyik nak potong kek tu..heheee


Nyummy Nyummy, jemput lihat ye semua..heheee



Aktiviti WAJIB, suap meyuap sesama sendiri.. :)


Dan lepas tu en suami bagi hadiah pulak...
heheee suka tau, walau hadiahnya tak seberapa, tapi dengan keikhlasan hati ianya jadi berharga tau :)

Love U too my dear...mmuuaahhh mmuaaahhh



Panggilan Temuduga SPA





Alhamdulillah setelah setahun rasanya baru dapat panggilan semula GOMEN ni. Termasuk panggilan ni rasanya dah 5kali kot MJ p intebiu under SPA tapi belum ada rezeki. 1 pun tak penah lekat, GAGAL je selalu keputusannya, tapi atas semangat yang membara, permintaan haruslah diteruskan..hehee :)


Kawan-kawan, tolong doakan MJ ye, walaupun tarikhnya lambat lagi, at least boleh bersedia awal (bersedia lah sangat..heee). Pada kawan-kawan yang dah keje GOMEN ni ada tip tak untuk pas intebiu??


Kalau sebelum ni GRED untuk jawatan ni W27 sistem baru kot jadi WK3-1



Barangan HeartBeat sempena Anniversary


Untuk Anniversary kami, MJ memikirkan sesuatu yang akan menjadi kenangan seumur hidup iaitu yang tak lekang dek hujan tak lapuk dek masa, MJ nak ianya dapat dilihat oleh anak cucu cicit piut dan seterusnya.

Jadi MJ hanya terfikirkan barangan dari HeartBeat yang mempunyai pelbagai rupa dan bentuk selain cantik dipandang :) Dah 2 tahun berturut-turut Anniversary MJ order dari HeartBeat dan tak mustahil ianya akan berterusan untuk ke tahun seterusnya :)


Bawah ni ada beberapa keping aksi potogediks kami bersama HeartBeat, korang jangan nyampah ye...heheee



Ya, inilah hadiah Anniversary kami, bukan henpon mahal atau kamera mahal atau laptop mahal..
Semua tu akan rosak jua nanti, tapi ini takkan rosak tau


Tak cukup gambar sorang-sorang, ajak en suami join sekali..
Kitorang guna self-timer 



 Photo Rock Big-Door-Shape from HeartBeat
 Memula MJ order untuk kak Has (Pemenang Top Komen),
bila draft tersebut siap MJ lak berkenan terus order untuk diri sendiri



Yang kiri tu masa 1st Anniversary, kecik comel je bila dok bersebelahan ha :)
2 2 barang order dari HeartBeat



Ok dah tersusun atas almari di rumah sebagai hiasan..

Kalau korang nak order boleh klik SINI ye, ada pelbagai pilihan hadiah menarik.



Calon TOP 5 Anugerah Bintang Popular 2011 (ABPBH)


Berikut adalah senarai Calon TOP 5 yang akan bertanding bagi kategori-kategori tertentu seterusnya merebut gelaran POPULAR bagi ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2011. Jom kita tengok siapakah calon-calon bertuah tersebut.




Penyampai Radio Lelaki                                           Penyampai Radio Wanita :
1. Aznil Hj Nawawi                                                       1. Fara Fauzana
2. Faizal Hussein                                                           2. Linda Onn                                 
3. AG                                                                           3. Sharifah Shahirah
4. Halim Othman                                                           4. Raja Azura
5. Khairil Rashid                                                            5. Abby Fana

Pengacara TV Lelaki                                                 Pengacara TV Wanita
1. Aznil Hj Nawawi                                                       1. Fara Fauzana
2. Faizal Hussein                                                          2. Cheryl Samad
3. Awal Ashari                                                              3. Sharifah Shahirah
4. Zizan Raja Lawak                                                      4. Raja Azura
5. Ally Iskandar                                                             5. Nurul Syuhada

Pelakon Filem Lelaki                                                 Pelakon Filem Wanita
1. Aaron Aziz                                                               1. Diana Danielle
2. Adi Putra                                                                  2. Siti Shahrizah (EJA)
3. Bront Palarae                                                            3. Lisa Surihani
4. Shaheizy Sam                                                           4. Maya Karin
5. Syamsul Yusof                                                         5. Yana Samsudin

Artis Komedi Lelaki                                                   Artis Komedi Wanita
1. Zizan Raja Lawak                                                      1. Enot
2. Johan Raja Lawak                                                     2. Didie Alias
3. Afdlin Shauki                                                             3. Kenchana Dewi
4. Along                                                                        4. Noor Khiriah
5. Nabil Raja Lawak                                                      5. Sharifah Shahirah

Pelakon TV Lelaki                                                    Pelakon TV Wanita
1. Aaron Aziz                                                              1. Fasha Sandha
2. Adi Putra                                                                 2. Scha Al-Yahya
3. Fizz Fairuz                                                               3. Nora Danish
4. Remy Ishak                                                             4. Tizz Zaqyah
5. Fauzi Nawawi                                                          5. Rozita Che Wan

Penyanyi Lelaki                                                         Penyanyi Wanita
1. Faizal Tahir                                                               1. Alyah
2. Anuar Zain                                                                2. Najwa Latif
3. Aizat                                                                         3. Shila Amzah
4. Hafiz                                                                         4. Stacy
5. Black                                                                        5. Yuna

Artis Baru Lelaki                                                       Artis Baru Wanita
1. Aeril Zafrel                                                                1. Izara Aishah
2. Awi Rafael                                                                2. Najwa Latif
3. Beto Khusyari                                                           3. Neelofa
4. Hazama                                                                     4. Nur Fathia
5. Johan Asari                                                               5. Tasha Shilla

Artis Duo / Kumpulan
1. 6ith Sense
2. Bunkface
3. Forteen
4. 3 Suara
5. Meet Uncle Husain / Hazama

Calon feveret MJ yang kaler PEPEL tu ye :) Korang lak nak undi siapa?

Sumber : GUA



Baju Nikah Part 2


Masih dalam mood sambutan Anniversary, jadi kena jugaklah masukkan kenangan masa pernikahan dulu kan ;) Entry ni adalah sambungan dari entry Anniversary semalam iaitu persalinan baju kami selepas diijabkabulkan.


Sebelum tu, MJ nak ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH yang tak terhingga buat kawan-kawan yang sudi mendoakan untuk kami dalam entry SEMALAM  MJ mengaminkan setiap doa kalian buat kami terutama mengenai ZURIAT, mudah-mudahan Allah mendengar :) Aminn Aminnn Aminnn..


Ok berbalik pada tajuk, disebabkan BUTIK memberikan kami 2 baju free untuk persalinan NIKAH iaitu 1 SONGKET dan 1 lagi KIMONO, tapi MJ dan en suami cuma menerai SONGKET SAHAJA, KIMONO tu sebab tak reti nak gayakan camne, almaklumlah sendiri kena bikin :-)


Masa ni masih malu-malu lagi, dan penggambaran (ecehhh) hanya sekitar dalam bilik sahaja :) 


 At least merasa jugak kami berpakaian tradisional ni..


Ok itu sahajalah perjalanan pernikahan kami 2 tahun lepas, satu moment yang takkan dilupakan..
Terima kasih pada korang yang sudi layan CELOTEH MJ ini :)



Happy 2nd Anniversary!! 10 Jan 2012


Hari ni 10 Jan 2012 genaplah 2 tahun usia pernikahan kami..
Happy 2nd Anniversary to Us

Moga perkahwinan yang dibina sejak 2 tahun lalu akan terus Utuh,
dan berkekalan buat selamanya, Aminnn..

Semoga Perkahwinan kami akan sentiasa dirahmati dan mendapat keredhaan
dari Allah SWT, Aminnn..

Semoga kasih sayang antara kami semakin kuat, Aminnnn..

Semoga segala Ombak badai dapat ditempuhi, Aminnn..

Semoga hidup kami dimurahkan rezeki termasuklah menimang CAHAYA MATA, Aminn..


Ni MJ selitkan beberapa keping gambar sekitar Majlis Pernikahan kami 2 tahun lalu
(10.01.10)
(Dulu masa nikah belum ada blog, hehee)





Masing-masing muka penuh debaran, bermacam perasaan bergelocak dalam diri terutama en suami yang sebentar lagi akan melafaz AKAD..hehee


Aku terima Nikah Normaira binti _____ dengan Mas Kahwin RM ____ tunai.


Sah!! Sah!! Sah!!
Alhamdulillah kami sah sebagai suami isteri dengan sekali lafaz :-)



Amin, amin Ya Rabbal A'lamin, syukur Ya Allah saat ini status kami bertukar, maka bermulalah episod baru kami sebagai SUAMI ISTERI



Melafazkan TAKLIK dan menurunkan tandatangan



Ini sebagai tanda Membatalkan Air Sembahyang,
MJ menerima seutas Gelang Tangan manakala
en suami menerima seutas Jam Tangan :)



Berdebar-debar masa ni tau, dengan lensa kamera tup tap tup tap ke arah kami... hehee



Selesai sahaja upacara NIKAH di Surau, kami mengadakan jamuan dan menjemput semua ke rumah My Parents :)


Bergambar dengan hantaran dari pihak LELAKI - TEMA PEPEL



Hantaran dari ke 2 2 belah pihak, MJ TEMA ENGLISH



Bersama kedua orang tua kami, Mertua MJ di sebelah en suami



Selesai bergambar ke upacara seterusnya - POTONG KEK :)


Selepas itu kami buat simple OUTDOOR Session

Selesai OUTDOOR kami tukar baju pulak..
Dah alang-alang BUTIK bagi 2 persalinan free, rugi la kalau tak pakai kan..
Tapi MJ cuma buat 1 persalinan je, sebab dah letih, jadi malas nak tukar-tukar baju segala :)



p/s : Perasan tak Header pun baru, ni sempena Anniversary kami la..hehee.. Thanks eB sebab bersusah payah decorate header ni, simple dan cantik



Labels

Celoteh MJ (123) layan (106) terima kasih (91) GiveAway (82) Join Contest (82) Menang GA (62) dunia artis (59) Makan Sedap (53) hadiah (53) cantik (51) nuffnang (44) Hari Raya Puasa (42) BE nuffnang (41) Resepi (40) Wordless Wednesday (35) happy (35) Firas (34) pemenang (33) Pengumuman (32) Produk Shaklee (31) contest (30) Pusat Pelancongan (27) Denaihati (26) Kenangan MJ di tahun 2011 (25) keputusan GA (25) on9 visitor (23) suami isteri (23) kenduri kawen (22) USM Penang (20) promosi hebat (20) sedap (19) Islam Agamaku (18) jalan-jalan (18) nasihat (17) pesakit (17) rumah tangga (17) sedih (17) Fridge Magnet (16) Kenangan MJ di tahun 2012 (16) ME Nuffnang (16) Pegangan (16) Pulau Pinang (16) kelakar (16) Exam USM (15) Ilhan (15) Kenangan di Tahun 2014 (15) senarai peserta (15) Celebrate Birthday (14) Fesyen (14) Followers (14) PJJ di USM Penang (14) aiskrim kek (14) lucu (14) teka-teki (14) Family Day (12) Hadiah Contest 2013 (12) Nikon D90 (12) pengalaman (12) petua (12) Bercuti di Cameron Highland (11) Kenangan MJ di tahun 2016 (11) Portable Power Bank (11) islam (11) kisah tauladan (11) my birthday (11) tips (11) Avon (10) Cameron Highland BEST (10) Nikah Kawen (10) aksi terlampau (10) sihat (10) Birthday Suami (9) CPUV Earning (9) CPUV Nuffnang (9) Cameron Highland (9) Menu Hari Raya (9) blogger Kuala Lumpur (9) heartbeat (9) kuih raya (9) tutorial (9) Hadiah Wang Tunai (8) Perodua Alza (8) Pizza Hut Promotion (8) Pulau Langkawi (8) Resipi (8) kupon (8) top komen (8) Blogger Utara (7) Kelantan (7) Kenduri (7) Mak Abah ke Umrah (7) Percutian Familyku (7) Percutian Kami (7) Strawberry Park Resort (7) iPhone 5 Gadget Impian (7) jamuan raya (7) kad raya (7) video (7) Hadiah Birthday (6) Kenangan di tahun 2013 (6) MJ dan Suami (6) Puasa Ramadhan (6) Rawatan Kesuburan MJ (6) Resepi Juadah Berbuka (6) Trying To Conceive (6) Umrah MJ 2016 (6) dalam negara (6) juadah berbuka (6) kamera (6) kupon KFC (6) review blog (6) sale (6) Cuti-Cuti Malaysia (5) Dekorasi Simple by MJ (5) Jumpa Blogger (5) Kenangan MJ di tahun 2015 (5) Lumut (5) M'c Donalds (5) MJ bercuti di Thailand (5) Makan Sedap di Pulau Pinang (5) My Koleksi (5) Pengalaman Mengerjakan Umrah (5) Pengalaman belajar secara PJJ (5) Sepetang Bersama Blogger (5) ThePopLook (5) Tudung Chiffon 3 Layer (5) adik kemalangan (5) endorscope (5) luar negara (5) online (5) ovarian cysts (5) BAJET 2012 (4) Beef Lasagna Cheese (4) Bisnes Pelekat Pantz (4) Burger King (4) Cara Dekorasi Bajet (4) Cheque Nuffnang (4) Diari Umrah MJ (4) Hadiah Anniversary (4) Happy Anniversary (4) HomeMade Aiskrim (4) Homemade Burger Bakar (4) IQ (4) Jemputan ke Rumah Terbuka (4) Jeruk Buah Penang (4) Kebaikan Omega Guard Shaklee (4) Kisah Kereta MJ (4) Konvo USM (4) Lecithin Shaklee (4) Lost World of Tambun (4) Meatball IKEA (4) Omega Guard Shaklee (4) Perak (4) Popia Milo (4) Popia Nestum (4) Preloved Handbag (4) Rekod Baru (4) Resepi Aiskrim (4) Resepi Aiskrim Goreng (4) Resepi Puding Triffle (4) Salak Denai Chalet (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola (4) Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Hot FM dan Coca Cola (4) Trip ke Hatyai (4) ibadah puasa (4) pertunanganku (4) Apom Polkadot (3) Baju Kenangan MJ (3) Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) (3) Burger Bakar (3) Cara Berkesan untuk Menabung (3) Coconut Shake (3) Copthorne Hotel Cameron Highland (3) Fridge Magnet Oversea (3) Handbag COACH (3) Header Baru (3) Hotel Bajet/Hotel Murah (3) Inai Henna (3) Inai lukis (3) Jualan Penghabisan Stok (3) Kedah Darul Aman (3) Kehilangan Pesawat MH370 (3) Kelebihan Vitamin C Shaklee (3) Kenangan MJ di tahun 2017 (3) Khory Steamboat Yong Taufu Sungai Petani (3) Koleksi GUESS MJ (3) Kursus Intensif USM (3) Laksa Janggus (3) Lee Gardens Hotel Hatyai (3) MH370 MAS Hilang (3) Makan Sedap dan murah di Sungai Petani (3) Masjid Nabawi Madinah al Munawarrah (3) Mee Sotong sedap (3) Menabung dengan Si Hijau (3) Menu Berbuka Puasa (3) Menu Diet Atkin (3) Menu Rumah Terbuka (3) My Best Moment (3) Omega Gurad Shaklee (3) Ostematrix Shaklee (3) Percutian bersama Keluarga (3) Pisau Zebra (3) Pizza Hut Big Box (3) Potluck (3) Resepi Ayam Sedap (3) Resepi Durian Crepe (3) Resepi Mudah dan Sedap (3) Resepi Roti (3) Resepi Roti berinti Daging dan Cheese (3) SBPA (3) SPA (3) Steamboat dan Yong Taufu murah (3) Testimoni Set Kurus Shaklee (3) Testimoni Set Menyusu Shaklee (3) Testimoni Vivix (3) Tips Menabung dengan Berkesan (3) Ustaz Ahar Idrus (3) cara membawa masuk barang ke malaysia (3) duti import (3) kes bunuh (3) khulafa ar rasyidin (3) mukjizat (3) mutiara kata (3) peraturan dan undang undang kerajaan (3) permit import (3) Agar-agar Milo (2) Ais Kacang sedap di Penang (2) Aiskrim Choki Choki (2) Aiskrim Coki Coki (2) Aiskrim Goreng sedap (2) Ayam Dendeng (2) Bahaya Ovarian Cyst (2) Bedak Miyami (2) Bekam adalah Sunnah (2) Bercuti di Taiping (2) Burger KOMTAR (2) Burger King Penang (2) Butter Prawn sedap (2) Cara Mengira Cukai Kastam (2) Cara Menyemak Keputusan SPM (2) Cashout Nuffnang (2) Char Koaw Teow Sungai Dua (2) Chicken Chop (2) Demam Denggi (2) Diari Detox Maira (2) Facebook Fanpage (2) Fasha Sandha dan Jejai (2) Hasil BerNuffnang (2) HomeMade Burger (2) Honeymoon di Cameron Highland (2) Hotel Murah di Kuala Lumpur (2) Hotel/Homestay di Melaka/Johor (2) Hukum memakai Inai Lukis (2) Ikan Terubuk Masin (2) Inai HandMade di Penang (2) Jeruk Magga AsamBoi (2) Jeruk Pelam Asamboi (2) Jom Detox dengan Shaklee (2) Jom kita Detox (2) Kad Kahwin Fasha Sandha (2) Kaedah Rawatan Bekam Angin (2) Kami di Lumut (2) Kasut Baru (2) Kebaikan Lecithin (2) Kegunaan Basic H Shaklee (2) Keistimewaan ESP (2) Kek Lapis Sarawak (2) Kelebihan Al Quran (2) Kenduri Doa Selamat (2) Kenduri Kesyukuran (2) Kepentingan Detox pada Tubuh (2) Kereta yang Diubahsuai (2) Khasiat Nenas Batu (2) Koleksi Carlo RINO (2) Konvo USM ke 48 (2) Kuih Siput (2) Ladang Teh Boh Sungei Palas (2) Majlis Kenduri MJ (2) Mee Udang Paksu Juru (2) Mee Udang Pulau Sayak (2) Mee Udang Special (2) Menu Barbeque BBQ (2) Menu untuk Detox (2) Nasi Arab Bandar Perda (2) Nasihat Suami Isteri (2) Original Handbag COACH (2) Panggilan Palsu (2) Pantai Bagan Ajam (2) Pasar Bisik Kota Kuala Muda (2) Pemenang Top komen (2) Pencapaian Terbaik Celoteh MJ (2) Pengalaman HSG Test (2) Pisau Magik (2) Pizza Hut Vs Domino's Pizza (2) Popia Barbeque BBQ (2) Popia Cheese (2) Power Bank 13800mAh (2) Power Bank 8000mAh (2) Prosedur membuat Rawatan Kehamilan (2) Proton Preve (2) Quran (2) Rawang Burger Bakar (2) Resepi Ayam Dendeng (2) Resepi Ayam Mudah (2) Resepi Burger sedap (2) Resepi Lasagna Atkin (2) Resepi Lasagna Telur (2) Resepi Popia Goreng (2) Resepi Puding Kek Pandan (2) Resepi Puding Laici (2) Resepi Puding Oreo Coklat (2) Resepi Spagethi mudah (2) Restoran Mohd Chan Abdullah (2) Rumahku Syurgaku (2) Seminar Wordpress (2) Senarai Calon Parlimen PRU13 (2) Set Menyusu Shaklee (2) Siapa perlukan ESP (2) Sinopsis Bukan Bidadari (2) Spagethi Meatball sedap (2) Strawberry Cheese Cake (2) Tarikh mengundi PRU13 (2) Testimoni Basic H Shaklee (2) Testimoni ESP (2) Testimoni Shaklee (2) Tiket Wayang Free (2) Tips pemilihan Tudung (2) Tudung Bawal Aidijuma (2) Tutti Frutti (2) Ujian Pap Smear dan HSG Test (2) Ziarah Nabi di Masjid Nabawi (2) ayam goreng rempah (2) baju tunang (2) bercuti di Pulau Pangkor (2) ceramah (2) coklat (2) cukai kastam (2) duit malaysia (2) games (2) ilusi optik (2) keputusan Peperiksaan (2) kotak sembang (2) masker wajah (2) syiah (2) temuduga (2) Air Terjun Puteri Mandi Kedah (1) Ayam Percik (1) Bahaya GLA Complex Shaklee (1) Bahaya Kencing Tikus (1) Bahtera Nabi NUH (1) Batik Pants (1) Batu 5 Char Koaw Teow (1) Bayaran Balik Pinjaman PTPTN (1) Bedak Arab KokuRyu (1) Bee Hives Bun with Butterscotch Sauce (1) Bercuti di Melaka (1) Biskut Lasagna (1) Black Label Aidijuma (1) Blogger Kelantan (1) Blogger Perak (1) Bonus Raya 2013 (1) Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (1) Bunga Pandan (1) Burger Besar (1) Burger KOMTAR De Pauh Garden (1) Burger Leleh Warung Kuning (1) Butik Fareeda Permatang Pauh (1) COACH For Sale (1) CY 2000 (1) Cable Car Langkawi (1) Camera SX150 IS (1) Candle Light Dinner MJ (1) Candy Crush Saga (1) Cantik dengan Omega Guard (1) Car Loan Calculator (1) Cara Berbekam Angin (1) Cara Halau Lipas (1) Cara Membuat Burger (1) Cara Menangani Perut Buncit (1) Cara Mencegah Penyakit (1) Cara Mencuci Usus (1) Cara Mengingati Allah SWT (1) Cara Menjaga Usus (1) Cara Menunaikan Solat Qasar dan Jamak (1) Cara Merawat Kaki Bengkak (1) Cara Solat (1) Cara buat Passport (1) Cara menguji Personaliti (1) Cara ubati Denggi (1) Cheese Tart sedap (1) Cheezy Magik (1) Cheque HOT FM (1) China (1) Chuchuk Chuchuk Raja Uda (1) CoQ Health Plus Shaklee (1) Coklat Crepe (1) Cryptography Code (1) Cucur Jagung sedap (1) DIY Fridge (1) DIY Hanger (1) DIY Peti Ais (1) DVD 30 Juzuk al Quran Beserta Terjemahan (1) DVD al-Quran (1) Dakwat Kekal PRU13 (1) Dejavu di Kinabalu (1) Dinosour Park Danok Thailand (1) Ditipu dengan Western Union (1) Doa Dhuha (1) Doa di bulan Ramadhan (1) Doorgift Pengantin (1) Double Stemcell (1) Download Movie (1) Drama Dejavu di Kinabalu (1) Durian Musang King (1) Eagles Feeding Langkawi (1) Endorscope Cyst (1) Erti dan Hukum Berkabung dalam Islam (1) External Hard Disk (1) Fareeda Aisya 3 Layer (1) Filem Ombak Rindu (1) Fizo Mawar bersanding (1) Frozen Food (1) GLA Shaklee berisiko (1) GLA Shaklee punca ketidaksuburan (1) GST (1) GUESS (1) Gaji Minimum Swasta (1) Gambar Pelik (1) Gempa bumi (1) Genggam Fatimah (1) Get Clean Home Set Shaklee (1) Gunung Jerai (1) Hadiah Contest 2014 (1) Hadiah Hari Ibu (1) Hadiah untuk SIRIM (1) Hadiah untuk SUAMI (1) Handmade Frame (1) Hanger Tudung (1) Hari Kemerdekaan (1) Hari Raya Aidil Adha (1) Hasil Tanaman MJ (1) Hatyai ICEDOME (1) Header Raya (1) Henna Mehendi (1) HomeMade Nasi Arab (1) Homemade Meatball (1) Homestay Murah di Melaka (1) Hospital Seberang Jaya (1) Hotel Bajet di Kuala Lumpur (1) Hotel Murah di Kuala Lumpur dan Jalan Masjid India (1) Hotel Murah di Melaka (1) Hotel Singgahsana Petaling Jaya (1) Hukum Menyebut OMG (1) Ice Blended Coklat sedap (1) Ikan Bawal Panas (1) Ikan Siakap 3 Rasa (1) Ikan Siakap Percik (1) Ikan Siakap Sweet Sour (1) Ikan Terubuk Percik (1) Inai Daun (1) Indonesia (1) Irma Hasmie (1) Isu negara (1) Izyanty Collection (1) Jadual Puasa 2012 (1) Jadual waktu Imsak dan Berbuka Puasa tahun 2013 (1) Jalil Coconut Shake (1) Jangkaan Kiamat (1) Jenis Jenis Cyst (1) Jenis-jenis Hadis (1) Jom Kembara FF1 (JKFF1) (1) Jubah Safra keluaran MS Design (1) Kad Pengenalan MJ (1) Karnival Kerjaya (1) Kebab Daging (1) Kebaikan CoQ Health Plus (1) Kedai Kacang Bagan (1) Keistimewaan Vitalea Shaklee (1) Kejora dan Bintang (1) Kek Biskut Marie (1) Kek Coklat Sedap (1) Kelebihan Alfalfa (1) Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) (1) Kelebihan Ephyra (1) Kelebihan Mealshake (1) Kelebihan Pad Hygiene (1) Kelebihan Water Pitcher Shaklee (1) Kelebihan dan Khasiat ESP (1) Kelebihan menjadi ahli Shaklee (1) Kelebihan/Khasiat ESP (1) Kempen Si Hijau (1) Kenaikan Gaji 1KGT (1) Kenaikan Gaji Kerajaan 2013 (1) Keputusan PRU13 (1) Kerabu Sotong (1) Kerepek Ngaku Arrowhead (1) Kesan setelah mengambil GLA Shaklee (1) KeyChain (1) Khasiat Air Dayang Bunting (1) Khasiat Susu Kambing Segar (1) Khasiat Telur Angsa (1) Kisah Abu Bakar as Siddiq (1) Koaw Teow Th'ng (1) Kobis Tiruan (1) Kolagen Powder Shaklee (1) Koleksi Firas (1) Koleksi Fridge Magnet (1) Koleksi Header Blog (1) Koleksi Paris dari Aidijuma (1) Koleksi Wallet MJ (1) Krabi dan Hatyai (1) Kuah Rojak Mak Bee sedap (1) Kuala Lumpur (1) Laksa Telur Bersarang (1) Lampu Tidur Romantik (1) Lecithin sebagai Pengemulsi Lemak (1) Lelong barang bawah RM50 (1) Lemon Cheese Cake (1) Lens Nikon 50mm (1) Lirik Lagu (1) Lokasi dan Tarikh Ujibakat Bintang Mencari Bintang (1) MJ (1) MJ Makan Free (1) Macarons (1) Machu Pichu (1) Magnet Board FM (1) Majlis Persandingan Fizo Mawar (1) Makam Nabi dan Raudhah (1) Makan Sedap di Manjung (1) Makaroni Baked Cheese (1) Makeover Fridge (1) Maksud PJJ (1) Mandi Wap (1) Mandi di Private Pool (1) Masterchef Penyingkiran (1) Masterchef Selebriti Malaysia 2 (1) Maybank ATM Card (1) Meatball Abg Burn Bandar Perda (1) Mee Kuah Daging (1) Mee Kuah senang (1) Mee Sotong Padang Kota (1) Melaka (1) Menu Sarapan (1) Menu di Victoria Station (1) Mineral Coffee Hai-O (1) Murtabak Telur (1) My Graduation (1) My HomeMade Kuih Raya (1) My Mum (1) Nan Cheese Meleleh (1) Neotel Hotel Kuala Lumpur (1) Niat Solat Qasar dan Jamak (1) Nora Elena Vs Novel Kasih Suci (1) Olimpik 2012 (1) Ombak Ganas (1) Oreo CheeseCake (1) Panasonic Viera (1) Panda Park Danok Thailand (1) Panorama TV1 (1) Paris Satin Aidijuma (1) Pasar Ramadhan (1) Pasembor Sedap (1) Passport pertama MJ (1) Pati Ikan Haruan (1) Pekeliling 2013 (1) Pelikat Pants (1) Penapis Air Portable (1) Penapis Air Shaklee (1) Penetapan Gaji Minimum (1) Pengalaman Menggunakan Western Union (1) Pengalaman On Air di Radio (1) Pengkalan Hulu (1) Pensonic Warehouse Sale (1) Penyampai Hot FM (1) Peppermint Ginger Plus (1) Performance Drink Shaklee (1) Perfume (1) Perfume Calvin Klein (1) Perfume Kim Kardashian (1) Perfume Paris Hilton (1) Perkahwinan Artis (1) Perodua Bezza (1) Perodua MyVi 2018 (1) Persandingan MJ dan SUAMI (1) Pes Kuah Laksa Sedap (1) Petaling Jaya (1) Petua Halau Lipas (1) Petua ubati Patah/Retak (1) Petua ubati batuk (1) Petua ubati sesak nafas (1) Phoebe Ribbon Chiffon (1) Photo Konvokesyen USM (1) Photo with BFF (1) PilihanRaya (1) Popcorn Ayam (1) Power Bank 12000mAh (1) Power Bank 2800mAh (1) Preloved Carlo Rino (1) Pretzel Almond (1) Pretzel Oreo (1) Primavera Shoes (1) Program Realiti TV3 (1) Promosi Ephyra (1) Promosi Tudung Murah (1) Proton Terbaru (1) Puding Milo Lapis Oreo (1) Pulau Beras Basah (1) Punca Demam Denggi (1) Punca Gastrik (1) Punca Sesak Nafas (1) Puncak Gunung Brinchang (1) Pusat Peranginan di Malaysia (1) RSMY House of Real Beriani (1) RSS feed (1) Ramalan Kiamat (1) Rambutan Sedap dan Manis. (1) Rantai Tangan Hilang (1) Renungan Bersama (1) Resepi Ayam Goreng KFC (1) Resepi Ayam Goreng Rangup (1) Resepi Ayam Percik (1) Resepi Begedil Ayam (1) Resepi Begedil Kentang (1) Resepi Cucur Roti (1) Resepi Daging Dendeng (1) Resepi Ikan Siakap Sedap (1) Resepi Jeruk Pelam (1) Resepi Kek Batik (1) Resepi Kek Biskut Marie (1) Resepi Kek Minyak Kukus (1) Resepi Kek Sedap (1) Resepi Koaw Teow KUNGFU (1) Resepi Koaw Teow Ladna (1) Resepi Koaw Teow Th'ng (1) Resepi Kuah Percik (1) Resepi Mee Kuah Sedap (1) Resepi Mee Sizzling (1) Resepi Mushroom Sup (1) Resepi Oreo Cheese Cake (1) Resepi Popcorn Ayam (1) Resepi Puding Jagung (1) Resepi Puding Roti (1) Resepi Puding sedap dan mudah (1) Resepi Roti Sarang Lebah (1) Resepi Samosa (1) Resepi Sup Tulang (1) Resepi Udang (1) Resepi biskut Meringue (1) Restoran Bara Grill Taiping (1) Restoran Chuchuk Chuchuk (1) Restoran Cina Muslim di Kajang (1) Restoran Fais (1) Restoran Qasar Hadramawt Bandar Perda (1) Ring Stand Hanger Single (1) Risiko kekurangan Protein (1) RnZ Cosmetic (1) Romantika di Sungai Petani (1) Roti Bakar Meleleh (1) Roti Daging Cheese (1) Roti Gulung Sosej (1) Roti Nan Cheese Sedap di RSMY (1) Roti Paung Terengganu (1) SC Sanitary Pad Cosway (1) SX150 IS (1) Sabun 3 layer (1) Sabun BERAS (1) Sabun Collagen (1) Sabun Gluta Kojic (1) Sah puasa selepas berjunub (1) Salad Ayam (1) Saman Hadlaju (1) Sandwich Sedap (1) Sarawak (1) Scha dan Awal (1) Sejarah Komputer (1) Selsema dengan Vitamin C Shaklee (1) Seminar Buat Duit dengan Blog (1) Set BUASIR (1) Set Berpantang Shaklee (1) Set Ibu Hamil Shaklee (1) Setem Koleksi Terbaru (1) Shawl Handmade yang cantik (1) Shopping Online (1) Sihir dan Santau (1) Singapura (1) Siput Kepah (1) Siti Nurhaliza (1) Skin Laptop (1) Skrin Netbook Pecah (1) Sling Bag CARLO RINO (1) Smockey Bear Chicken (1) Smockey Bear Lamb (1) Somtam Campur (1) Stokin Kaki Scholl (1) Sumbangan Rumah Anak Yatim (1) Sundae Ice Cream (1) Sunset (1) Suplement tenaga ketika berpuasa (1) Susu Kambing sedap (1) Syarat Pinjaman Kereta Ketat (1) Syarat Sah Puasa (1) Taj Mahal (1) Tandoori Chicken Naan Cheese (1) Tapak Iklan blog Celoteh MJ (1) Tapak Pesta (1) Tasik Dayang Bunting (1) Tempat Makan Sedap di Pulau Pinang (1) Tempat menarik di Krabi dan Hatyai (1) Tepung Magik (1) Testimoni GLA Complex (1) Testimoni Mineral Coffee (1) Testimoni Ostematrix Shaklee (1) Testimoni Set Subur Shaklee (1) Testimoni kecewa SalamFone (1) Testimoni produk Double Stemcell (1) Tioga Deluxe Suite Strawberry Park Resort (1) Tips Memasuki dan Solat di Raudhah (1) Tips Menyimpan Susu (1) Tiram Goreng Tepung (1) Tonsil Bengkak (1) Tragedi MH17 (1) Transaksi Luar Negara (1) Triple Stemcell (1) Tudung Bawal al Shawl (1) Tudung Layer Kanak-Kanak (1) Ujian Darah untuk Kesuburan (1) Update Bloglist (1) Ustaz Don Daniyal (1) Ustaz Zaharuddin (1) Victoria Sandwich (1) Victoria Station Seberang Jaya (1) Virus Infection vs Demam Denggi (1) Wallet (1) Wallpaper Dinding Rumah (1) Wallpaper Fridge (1) Wallpaper Kaison (1) Wang Kelian (1) Western Union Selamat (1) White Label Aidijuma (1) Wishlist MJ (1) Yacht Langkawi (1) Yee Mee Sizzling (1) Yong Tau Fu sedap di Bagan (1) Zinc Complex Shaklee (1) beauty Umaira (1) berita terkini (1) bomoh VIP penipu (1) borong.com.my (1) buku denaihati (1) cara mengira cukai (1) herblax Shaklee (1) himpunan bantah GST (1) hobi masa lapang (1) iPhone 5 Contest (1) isu agama (1) kekabu (1) kenangan MJ di tahun 2010 (1) keputusan SPM (1) keracunan (1) khalifah ganti superman (1) kontroversi (1) lukisan termahal didunia (1) mascara (1) masjid (1) melaleuca oil (1) movie (1) penipuan (1) photography (1) picaso (1) rempah sauna (1) simulator (1) sinopsis KHILAF (1) sosilawati (1) sunnah wal jamaah (1) tan sri ali hashim (1) teknik- teknik fotografi (1) titanic 2 (1) wang kertas siri baharu (1) zuriat (1)